Metagenics Nederland Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Op 27 januari besteld en op 2 februari ontvangen. Op zich niet echt beroerd, maar 27 is een dinsdag. Met de huidige leveringstijden had ik dit toch eigenlijk al voor de vrijdag 30 verwacht. Nog gecont... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Omdat ik vragen had over het door mij te bestellen product. Het bedrijf heeft mij uitgebreid beantwoord en echt alles gedaan om het product bij mij geleverd te krijgen. Ook bij het herhaalbestellen... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb twee vreemd zwart gekleurde tabletten (Metaclear). Op mijn gestelde vraag per mail met foto’s nog geen antwoord ontvangen. Komt dat nog?

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Metagenics wil mensen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Gezond en gelukkig leven hangt af van verschillende factoren, zoals onze leefstijl, voeding en leefomgeving. Metagenics helpt mensen gelukkiger en gezonder te leven dankzij hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde micronutritie. We selecteren alleen de beste ingrediënten, in de juiste doseringen volgens de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen.

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Effectief bij de aandoening

23. syyskuuta 2024

Beste Diederic
Bedankt voor je mooie review, fijn te horen dat de Uridyn helpt bij jou aandoening.
Mocht je nog vragen hebben betreft één van onze producten, dan horen wij het graag van je.
Met vriendelijke groeten

Saanut 5/5 tähteä

ik voelde me er goed bij.

3. syyskuuta 2024

Beste Hans
Hartelijk dank voor jouw postitieve reactie! We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze producten.

Saanut 1/5 tähteä

Ik kreeg geen bevestigingsmail en heb…

Ik kreeg geen bevestigingsmail en heb het product nog niet ontvangen.

9. syyskuuta 2024

Beste
Het spijt ons dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, wij zullen dit opnemen met onze IT afdeling om te achterhalen wat hier is misgegaan.
Je bestelde inderdaad een artikel dat even in stockbreuk was, waarvoor excuses.
Inmiddels is het artikel opnieuw voorradig, volgens de track&trace zou je dit pakket nog vandaag moeten ontvangen.
Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Saanut 5/5 tähteä

Received my delivery within 1 day from…

Received my delivery within 1 day from ordering. Service is really good!

9. syyskuuta 2024

Dear Eulalia
Thank you so much for your fantastic review.
Happy to hear that you received your order so quick.
Kind Regards
Metagenics Customer Service Team

Saanut 1/5 tähteä

Metagenics goed, levering slecht!

Ervaring met Metagenics is goed. Alleen door een slechte levering ben ik nog steeds wachtende op mijn product…

8. elokuuta 2024

Beste Laurence,
Er was inderdaad een issue met je zending, met name een miscommunicatie tussen GLS, onze partner en post.nl, eigenaar van de parcel locker waar je had gevraagd je pakket in te deponeren. Hierdoor kreeg je geen code om het pakket uit te halen.
Na telefonisch contact met jou hebben we getracht dit zo snel mogelijk op te lossen, gezien we hierin niet slaagden, werd jou een nieuw pakket gestuurd, deze heb je uiteindelijk op 22/08/2024 mogen ontvangen.
Als je nog vragen of aanmerkingen hebt, neem gerust opnieuw contact met ons op.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, kwalitatief hoogwaardige producten en een goede klantenservice 👍🏻

5. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Metagenics Nederland

Bedankt voor je fijne beoordeling, fijn te horen dat je tevreden bent over onze service en producten.
Met vriendelijke groeten
Customer Service Team

Saanut 5/5 tähteä

Mijn order was niet compleet maar dit werd snel opgelost

Mijn order was niet compleet. Iets wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren. 1 belletje was genoeg om het op te lossen. De volgende dag was het ontbrekende potje in huis

21. heinäkuuta 2024

Beste Marjan,
Bedankt voor je fijne review.
Blij te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Met groeten
Het Customer Service Team

Zeker doen!

Ik neem 2 tabletten MetaRelax per dag. Net zoals het op de verpakking staat en had eigenlijk meteen s´nachts geen spierkrampen meer. Bovendien hebben de tabletten nog net het formaat dat ik ze zonder problemen kan slikken. En als laatste heb ik bij deze magnesium geen spijsverteringsproblemen!!! Dus met andere woorden 3 keer top,top en top!

20. kesäkuuta 2024

Beste Gemmy,
Bedankt voor je feedback, het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent over onze MetaRelax.

Saanut 4/5 tähteä

Erg tevreden

De zakjes lossen goed op.
Ben zeer tevreden helpen tegen vermoeidheid en stress.

17. heinäkuuta 2024

Beste Debby,
Bedankt voor je positieve woorden, erg blij te horen dat je tevreden bent.
CS Team Nederland

Saanut 5/5 tähteä

Very fast delivery and excellent…

Very fast delivery and excellent products.

8. heinäkuuta 2024

Dear Mom75
Thank you for your positive evaluation of our delivery and product.
CS Team Netherlands

Zeer tevreden

24. toukokuuta 2024

Dag Wendy,

Bedankt voor jouw positieve feedback.
Stellen we erg op prijs.

Prettige dag,

Bram - Team Metagenics

Supplementen die werken!

Een uitgebreid gamma met supplmement die snel werking: na enkele dagen voel je het effect. We gebruiken in het gezin meerdere producten die allemaal een positief effect hebben.

22. huhtikuuta 2024

Levering

Het is lastig dat het pakket niet afgeleverd wordt op de dag dat het is afgesproken

14. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Metagenics Nederland

Beste Cees, bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het pakketje niet op tijd is gearriveerd. We zullen dit opnemen met de vervoerder.

Groet,
Tessa van Metagenics

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin