CellCare B.V. Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Alles was snel geleverd. Moest wel erg wennen aan de producten en kan deze nog steeds niet allemaal innemen. Door maagverkleining duurt het wenproces waarschijnlijk wat langer. Ik had graag iets meer... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

aandachtspunten: . ik had graag een bevestiging ontvangen van mijn geplaatste bestelling . ik had graag een bericht ontvangen wanneer de bestelling verstuurt werd naar mij Na 2 dagen belde ik C... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De zending liet langer op zich wachten dan er op de website wordt gesuggereerd. Ook mede schuld aan Post.NL die de laatste tijd nooit hun afspraken waar kunnen maken. Zaterdag besteld, pas donderdag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Cell Care heeft hele fijne producten, waar ik tevreden over ben. Ook ben ik zeer te spreken over de snelheid waarmee deze producten geleverd worden!

1. Vitamiinit ja lisäravinteet
  2. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Door professionals, voor professionals! CellCare Supplements staat sinds 2003 garant voor pure, natuurlijke en bio-identieke ingrediënten en met zorg en expertise ontwikkelde effectieve formuleringen. De kwalitatieve hoogwaardige voedingssupplementen van CellCare zijn samengesteld op basis van de gedachte dat er een sterke wisselwerking bestaat tussen brein, darmen, immuunsysteem, hormonen en genen, waarbij de combinaties van voedingsstoffen elkaar versterken. Op het gebied van gezondheid, technologie, voeding en voedingssupplementen wil CellCare voorop lopen als het aankomt op informatieverstrekking en innovatieve voedingssupplementen. Ons assortiment zal zich daarom ook blijven uitbreiden en aanpassen aan de steeds veranderde omstandigheden, zodat je steeds het beste van het beste van ons kunt verwachten.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

FAILLIET NIKS BESTELLEN!!

Zijn failliet gegaan begin oktober. Website was uit de lucht maar blijkbaar mag je daarna gewoon weer doen of je besta en laat je mensen voor niks betalen……

NIET BESTELLEN WANT ER KOMT NIKS !!!!

1. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä CellCare B.V.

Wat vervelend te vernemen, onze welgemeende excuses! Wegens faillissement in september hebben wij helaas niet de service kunnen bieden die u wellicht van ons gewend bent. Inmiddels kunnen wij meedelen dat CellCare is overgenomen door het bedrijf Nutramin. Neem gerust contact met ons op via info@cellcare.nl of 033 422 0044, zodat wij dit netjes met u kunnen oplossen!

GEEN BESTELLINGEN DOEN!

GEEN BESTELLINGEN DOEN!
Na jaren tevredenheid is er dit keer niets geleverd, ik kan ze telefonisch niet bereiken en ze reageren ook niet op mailberichten!

10. lokakuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Op 17 september iets besteld en…

Op 17 september iets besteld en betaald. Niets ontvangen. Mail en telefoon wordt niet beantwoord.

1. lokakuuta 2024

Producten niet geleverd

Op 17 september een bestelling geplaatst en betaald, keurig netjes de factuur per mail ontvangen. Helaas de producten niet. Er wordt niet gereageerd op mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

17. syyskuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb 3 weken geleden een product…

Ik heb 3 weken geleden een product besteld, gelijk online betaald. De bevestiging incl. De factuur heb ik per email ontvangen, maar helaas het product is tot heden niet verstuurd. Ik probeer ze te bellen, de verbinding wordt iedere keer verbroken en op de emailberichten wordt er niet op gereageerd. Is dit bedrijf fake of failliet? Indien failliet, hoe krijg ik mijn geld terug? Wie weet wat er aan de hand is? Je kunt reageren via de mail, op de site van ckwelzijn vind je mijn emailadres. Mvg

28. syyskuuta 2024

Wel betaald, geen levering

1,5 week geleden (18 september 2024) heb ik een supplement besteld en betaald via de webshop op advies van mijn orthomoleculair therapeut.

Ik kreeg netjes een betaalbevestiging per e-mail van Cellcare.nl
Alleen de levering blijft uit.

Via e-mail en telefoon krijg ik geen gehoor bij dit bedrijf.
Wat is hier aan de hand?

18. syyskuuta 2024

Saanut 3/5 tähteä

wacht al anderhalve week op een pakket.

wacht al anderhalve week op een pakket.

11. syyskuuta 2024

Saanut 4/5 tähteä

Neuro4 essentials

Ik was wat sceptisch, maar vond het het proberen waard.
Eerst de dopamine heel erg fijn en doet wat het zegt! vervolgens griffonia, deze weet ik niet zo goed heb nu dus de serotonine besteld en de gaba, voldoet aan ook zeker aan de verwachting.. voel mij na ruim een maand echt veel beter. Het 1e effect merkte ik na een dag of 5

5. syyskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

aandachtspunten

aandachtspunten:
. ik had graag een bevestiging ontvangen van mijn geplaatste bestelling
Na 2 dagen belde ik CellCare, omdat ik niet wist
. of de bestelling ontvangen was
. wanneer de supplementen verstuurt werden
. wanneer ik ze kon ontvangen

9. elokuuta 2024

Alles was snel geleverd.

Alles was snel geleverd.
Moest wel erg wennen aan de producten en kan deze nog steeds niet allemaal innemen. Door maagverkleining duurt het wenproces waarschijnlijk wat langer. Ik had graag iets meer van te voren geweten over de bijwerkingen.

4. syyskuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin