Jeg købte en bil i dec 24 og har nu et år efter opgivet at få det ladekabel og special værktøj til hjulbolte, som de glemte at levere med bilen. Har ringet 30+ gange og fået den ene undskyldning eft... Näytä lisää

Jeg kan varmt anbefale Mester Bilhuset Tåstrup . Jeg har følt mig tryk gennem hele bilkøbet pga. deres utrolig Kompetente og dygtige bilsælger , De har leveret 1 meget flot og velkørende Renuelt Z... Näytä lisää

1. Autoliike

''Vi handler med med alt fra brugte biler til nye biler. med mere end 25 års erfaring i branchen kan vi garantere en god kunde oplevelse''

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Fantastisk oplevelse

Sikke en fantastisk og dygtig bilforhandler vi blev betjent af. Jonas sørgede for, at alle aftaler blev fuldstændig overholdt. En meget ærlig og ordentlig bil handel jeg fik hos ham. Jeg kan kun anbefale andre, at handle med Mester bilhuset og få en så venlig og fremragende service.
Mvh Lene

12. syyskuuta 2024

Handlede bil hos mester bilhuset…

Handlede bil hos mester bilhuset gruppen
Alt virker super professionelt
Det er rare sælgere der lever op til deres ansvar
Man føler sig godt behandlet og tingene bliver ordnet i en god tone og vi har følt os godt behandlet

26. kesäkuuta 2024

Super service og bil i flot stand

Super service og bil i flot stand.
Jeg har i går hentet min nye bil. Alt var i orden som aftalt. Igennem hele processen fra jeg kommer og kigger på bil, til jeg valgte en bil, der har service, ekspertise fra Jonas været i top. Jonas har været høflig, ydet service og han har givet sig god tid til mig som kunde. Han stillede lånebil til rådighed, indtil min bil var klar. Jeg kan varmt anbefale dem, Jonas overholder de aftaler man laver med ham. Det er ikke sidste gang, jeg køber bil hos dem.

9. elokuuta 2024

God service - også efter købet

Jeg købte bil ved Mester Bilhuset i slutningen af juni. Jeg fik både en rigtig god betjening af Jonas og en god aftale.
Efter købet har der været enkelte små problemer. Jonas har været rigtig god til at ordne det hele og tilbudt nogle gode løsninger.
For mig betyder det især meget, hvordan en forhandler håndterer de udfordringer, der ligger efter købet, og her har Jonas virkelig leveret en god service!

1. heinäkuuta 2024

Super service og kundeservice

Super god kundeservice og oplevelse med Jonas fra Mester Bilgruppen. Jeg købte en Mercedes C220d fra 2015, som efter køb har haft nogle små problemer. Uden tøven har Jonas faciliteret udbedring af disse problemer, stillet lånebil til rådighed, altid holdt sit ord samt været nem at komme i kontakt med - også uden for normal åbningstid. Meget tilfreds med Mester Bilhuset!
Hilsen Fie.

6. elokuuta 2024

Super god service

Super god service.
Jeg købte i går en EV6 i rigtig flot stand til en god pris.
Jonas der stod for salget var ekstrem høflig og informativ.
Jeg havde problemer med en bankoverførsel, men personalet var meget behjælpelige med at få det til at lykkes alligevel, så jeg ikke skulle køre hele vejen fra Jylland for at hente bilen en anden dag.
10/10 på god service.

3. elokuuta 2024

Mester-bilhuset holder hvad de lover

Både Jonas og Daniel var uhyre hjælpsomme. De løfter, der blev givet ved køb blev opfyldt. Lånebil blev stillet til rådighed uden km betaling. Kan kun anbefale at handle hos dem. De holder, hvad de lover

6. heinäkuuta 2024

Købte en tesla fra mester bilhuset

Købte en tesla fra mester bilhuset. Der var nogle problemer med papirarbejdet, men Jonas er virkelig en ærlig og rar mand. Han tilbød ligeledes en lånebil, pga forsinkelsen. Ellers var hele forløbet godt, og man føler sig i trygge hænder, når man køber en bil derfra. Absolut ikke sidste gang jeg handler hos dem.

20. kesäkuuta 2024

Godt sted

Vi købte bil for nogle måneder siden og fik en rigtig god service. Jeg kan varmt anbefale stedet

1. huhtikuuta 2024

Troværdigt sted med god service

Jeg er fra Odense og kørte til taastrup for at hente bilen, og alt var i orden som aftalt. Igennem hele processen har servicen været i top. Vi blev betjent af Jonas som giver så god service, og forklar gerne alt hvis man er i tvivl. Jeg giver min varmeste anbefaling Til mester bilhuset og det er helt klart et sted jeg vil komme tilbage til.

14. kesäkuuta 2024

Vi var egentligt på jagt efter en bil…

Vi var egentligt på jagt efter en bil til datteren, den udsete var ikke lige det. Men Jonas var vaks og fortalte der ville komme en bil der kunne være i datterens smag senere på ugen. Den blev klargjort, serviceret og synet efter alle kunstens regler, og vi var rigtigt glade. Jeg så en bil ved siden af, som vi prøvede og købte. Der var lidt udfordringer med papirerne, men vi blev stillet en lånebil til rådighed indtil alt var i orden. Jonas har i begge handler vejledt og givet os rigtigt gode oplevelser. Lige før man får ondt af brugtvognsforhandleren, måtte forklare ham der skal være to glade parter i en god handel, men mon ikke han klarer sig :)

1. toukokuuta 2024

God service, alt i orden

Jeg har i dag afhentet min nye bil, Og alt var i orden som aftalt. Igennem hele processen har servicen været i top. Jonas giver så god tid til den enkelte kunde, og forklar gerne alt. Jeg giver min varmeste anbefaling Til mester bilhuset komma et sted jeg klart gerne vil komme tilbage

1. kesäkuuta 2024