We close the deal in 15 min
We close the deal in 15 min. Nice and easy.
Hos City Autohouse ApS er vores mål enkelt: Vi vil give dig en tryg, professionel og positiv oplevelse, når du køber din næste bil. Vi har mange års erfaring med salg af brugte biler og sætter en ære i at tilbyde biler af høj kvalitet til skarpe priser. Vi ved, at køb af bil er en vigtig beslutning. Derfor tager vi os tid til at rådgive dig grundigt, så du finder netop den bil, der passer til dine behov og dit budget. Alle vores biler bliver nøje udvalgt og gennemgået, både mekanisk og kosmetisk, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi går op i ærlighed, god service og gennemsigtighed. Hos os møder du et engageret team, der brænder for biler og for at skabe tilfredse kunder. Uanset om du leder efter en økonomisk pendlerbil, en rummelig familiebil eller en mere eksklusiv model, hjælper vi dig hele vejen fra første kontakt til nøgleoverdragelsen. City Autohouse ApS er din pålidelige samarbejdspartner, når du vil gøre en god bilhandel – hurtigt, trygt og professionelt
Tanska
We close the deal in 15 min. Nice and easy.
Den bedste betjening man overhovedet kan forstille sig. Jeg ved ikke ret meget om biler og stod akut og skulle købe min første el-bil. Valget faldt på en nyere brugt VW ID4 hos City Auto House, jeg havde set på nettet. Jeg blev hentet af Ali på Køge station tidligt om morgenen og kørte trygt hjem i min nye bil bare to timer senere. Super god behandling. Super kompetent. Super imødekommende. Og så virker Ali bare rar, venlig og meget tillidsvækkende. Rigtig rart når man ikke kender meget til biler, og det vigtigste er, at man føler at man kan stole på den der sælger bilen.
Over one year I was trying to find a car like I want to be, Passat, TDI, DSG transmision and many more things... 🙂
Finaly, I find my "dream" Passat and I ask the Manager can hi get that car for me and in less then 36 hours the car was waiting for me at City Autohouse. They put an efort and the car was here even on Sunday....
Big Thank You people, You make this year to be really happy with my new model Passat.... Big ❤️ for You and I will recomend you to all my friends and more...
Jeg kan varms anbefale City Autohouse der med Smile mødte mig på udstillings området men et varmt, venlig smil. Smile kunne fortælle mig hvad jeg ville vide om bilen inden jeg besluttede mig for købet. Smile sendte mig videre til Ali hvor jeg ligeleden blev varmt modtaget ved forhandlings bordet. Ali gav mig en bedre pris for bilen jeg lagde i handlen end jeg havde forventet. Jeg er super glad for min nye bil og glæder mig hver dag til sætte mig bag rattet. Når tiden engang kommer til at skifte bil igen vil jeg kontakte City Autohouse igen.

Vastaus yritykseltä City Autohouse
Super god service. De var virkelig søde og gode til at guide og ordne alt, så det var super nemt.
Jeg er meget glad for alt deres hjælp og min nye bil!
Kan helt klart anbefales!

Vastaus yritykseltä City Autohouse
Meget behagelig handel og virkelig god service

Vastaus yritykseltä City Autohouse
Super fin betjening. Alt hvad vi aftalte blev overholdt til punkt og prikke. Hilsen en glad ny Audi Q4 ejer. 😊