Merley Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en höst jacka från Merley Stockholm för att min kompis hade en därifrån och jag älskade den. Hon hade inget problem förutom lång leveranstid så jag tänkte att det var lugnt att beställa däri... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Som många andra, upptäckte jag för sent att kläderna skickas från Kina. Då var redan beställningen lagd och pengarna dragna från kontot. Inte fullt två veckor tog leveransen och när den väl dök upp... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Beställde flera olika plagg men inget passade eller var i bra kvalitet. Fick information om retur, orkade gå igenom allt krångel med spårningsnummer och betalade 500 kr i frakt. Har sen lämnat in alla... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Värdelöst företag! Beställde en höstjacka därifrån och den var mer som en sommarjacka. Riktigt dålig kvalité! Det är egentligen ett Sheinföretag. De använder sig av deras bilder men tar mycket mer be... Näytä lisää

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Falsk marknadsföring

Falsk marknadsföring, produkterna du får stämmer inte överens med beskrivning och bilder på hemsidan. Handla inte här om du inte vill bli av med pengar

23. kesäkuuta 2024

Bluff rakt igenom.

Hm, the only ones who gives five stars are supposed to be Swedish, as well as the website makes you believe. Coincident? I don't think so! I think the writers are connected with these scammers from China!

Fick vänta på försändelsen och när jag insåg att de inte ens skickat paketet försökte jag avbryta köpet utan att lyckas. Mailade företaget flera gånger att jag vill avbryta/returnera försändelsen men fick aldrig ens någon returadress förrän tiden för returer hade gått ut.

Jackan är på tok för liten. Vet inte vad de utgår från för standard, små kinesiskor? Det är iaf inte vuxna européer. Det framgår inte heller att det är ett kinesiskt företag då det har svensk adress, men allt är bara bluff.

Jag rekommenderar ingen att beställa någonting från dem!

20. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Det tog cirka 1 månad att få…

Det tog cirka 1 månad att få leveransen. Kläderna jag beställde avvek från bilderna på hemsidan och var av mycket lägre kvalitet än förväntat. Storlekarna stämde inte alls och passformen var usel. Jag är mycket besviken och kommer inte att handla här igen.
Retur får man stå för och måste skickas spårbart till Kina för flera 100 kr. Fast man utger sig för att vara ett svenskt bolag!

18. kesäkuuta 2024

Beställ inte

Beställ inte. Varorna ser inte ut som på bild. Är dropship så kommer direkt från kina och är av lägsta kvalitet.

20. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Det tog cirka 1 månad att få…

17. kesäkuuta 2024

Geen respons voor retour

Ik heb een jurk van ongeveer 50 euro besteld. De levertijd was erg lang, blijkt het uit China te komen (misleidende naam, 'Merley Amsterdam'). De jurk is vervolgens véél te klein en komt niet overeen met de bestelde maat. Meermaals gepoogd contact op te nemen (per mail en via het contactformulier) om te retourneren, maar geen reactie.

19. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

I thought I was ordering from a Dutch…

I thought I was ordering from a Dutch company (Merley Amsterdam), but that turned out to be a Swedish company. Ordered and it took three weeks to receive it. The vest looked nothing like the vest I had seen on the website. Sent email with photos, no response received to date. I won't be ordering anything from this again.

19. kesäkuuta 2024

Fel vara

Helt fel vara kom fram efter ett antal veckor, och de hävdar att jag ska stå för returfrakten själv. Ser bra ut på hemsidan, men rekommenderar inte ett köp här.

18. kesäkuuta 2024

Harmony Linen byxor

Beställde ett par Harmony Linen byxor, såg ut som god kvalitet och snygg skärning. På bilden. Det tog tre veckor innan leveransen kom med ett par tunna syntetbyxor i usel, plastig kvalitet. Ingen retursedel eller information om returer, vilket ju är i linje med andra som klagat. Handla INTE från Merley!

30. toukokuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Beställ inte från Merley!

Ska försöka hålla det kortfattat.

Luras inte av hemsidan, det är ett Kina baserat företag med produkter av låg kvalitet. Jag fick mina varor tillslut (nästan 30dagar) det påminde lite om varorna jag beställt.

Jag fick alla produkterna, de var absolut inte produkterna på bilderna och storlek/passform ska vi inte ens tala om. Kvaliteten på tyget var extremt låg, jag hade inte förväntat mig lyxvaror men med tanke på priserna ändå något bättre än det jag fick.

Efter att jag läst recensionerna så blev jag glatt överraskad, men jag skulle aldrig beställa något härifrån igen och skulle aldrig rekommendera varumärket till någon.

Tråkigt med kläder man inte kan använda men man får skratta åt eländet och läsa på bättre nästa gång.

14. kesäkuuta 2024

BESVIKEN OCH LURAD

fick hem min klänning som jag väntat på är såååå snygg på bild.....Ser den i påsen och inser att det är den klänning jag beställt men i ett annat material än vad som finns i beskrivningen... Blev så besviken och lurad av detta köp. Att det sen ska kosta ca 200 kr att retunera klänningen är ju halva priset jag betalade för den. Handlar aldrig mer här.......

13. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Sämre får man leta efter

Tog flera veckor innan man fick en totalt undermålig produkt från Kina som ingen skulle nånsin ha köpt i en verklig butik i Stockholm. Ful, dåligt kvalitet. Kommer aldrig köpa något från den butiken igen

11. kesäkuuta 2024

Sämst

Sämst. Enbart ute efter att blåsa folk. Svarar inte på Mail och är returen inte packad exakt som den va när du fick den så godkänns de inte. Aldrig sett så dålig kvalite på ett klädesplagg.

3. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin