Beställde en höst jacka från Merley Stockholm för att min kompis hade en därifrån och jag älskade den. Hon hade inget problem förutom lång leveranstid så jag tänkte att det var lugnt att beställa däri... Näytä lisää
Som många andra, upptäckte jag för sent att kläderna skickas från Kina. Då var redan beställningen lagd och pengarna dragna från kontot. Inte fullt två veckor tog leveransen och när den väl dök upp... Näytä lisää
Beställde flera olika plagg men inget passade eller var i bra kvalitet. Fick information om retur, orkade gå igenom allt krångel med spårningsnummer och betalade 500 kr i frakt. Har sen lämnat in alla... Näytä lisää
Värdelöst företag! Beställde en höstjacka därifrån och den var mer som en sommarjacka. Riktigt dålig kvalité! Det är egentligen ett Sheinföretag. De använder sig av deras bilder men tar mycket mer be... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Beställde en linneskjorta av märket…
Beställde en linneskjorta av märket Harlow Linen Shirt. Skjortan tog tre veckor att leverera och den var vid granskning tillverkad av bomull och polyester. Noll procent linne. När jag bad om att få göra en retur skulle jag själv bekosta frakt och skicka tillbaka plagget till en adress i Kina. Känner mig grundlurad. Hoppas att företaget granskas och fälls för falsk marknadsföring.
Ni blir blåsta. HANDLA INTE!
Betsällde ett par skor storlek 43. Fick inte i fötterna och försöker nu att skicka tillbaka via returformuläret. Formuläret laddar inte. Bara att känna sig blåst. HANDLA INTE PÅ MERLEY!!!!!!!!!! Ni blir blåsta!!!!!!!!
Trevlig hemsida och enkelt att beställa.
Trevlig hemsida och enkelt att beställa.
Det här äckliga företaget är en bluff
Det här äckliga företaget är en bluff. Köpte några linne skjortor från deras hemsida för 700 kronor, det har nu gått 2 veckor och ingenting har hänt. När man försöker följa sin order så står det att den avvaktas, när man försöker kontakta de på mejl så blockerar de meddelandet, samma sak genom kontakt formuläret!
Easy to order
Easy to order. Found what I was looking for.
Serious Warning! Warning!! Warning!!!
(For English speakers) Do not buy any article from this store. It has the worst shopping experience ever; Delivery time is very long (over a month), Quality is very low (Shein and Temu has better than them) with a return policy that you carry on your own. It is not a store located in Sweden, the store is located in China, which means you pay all custom duties to have this item returned incase you don't want it.
Varning, varning!
Leveransen tog flera veckor. Fick till slut varan, som var en helt annan än den jag beställt. Otydlig information kring köpet. Känns mycket oseriöst. Undvik!!!
Skitkvalite från kina låt er inte luras
Helt annan vara än vad som visades på bild det är lurendrejeri. Man tror man beställt från en svensk sida med bra kvalitet men nej det är kina som låtsar och luras. Beställ inte därifrån.
Stor bluffvarning!
Stor bluffvarning!!
Jag är en stickare och stickar designtröjor och upptäckte av en slump att detta " företag" använder sig av bilder stulna från stickdesigners för att lura folk att köpa deras produkter!!
Produkten avvek otroligt mycket från…
Produkten avvek otroligt mycket från bilden! Fick inget svar av kundtjänst.
Goedkoop is duurkoop
Bestel hier niks , als je al iets geleverd krijgt is het rotzooi uit China. Contact om je retour aan te melden lukt niet en vervolgens blijkt dat er hoge kosten aan verbonden zijn om te retourneren omdat het bedrijf niet in Amsterdam zit maar in Stockholm.
Ze staan vooraan bij Google maar leveren rotzooi uit China wat niet vergelijkbaar is met de foto's op hun site.
Oplichters zijn het.
Väldigt dåligt
Väldigt dåligt! Köp inte från dem!
Jag beställde en kappa som motsvarade inte alls med bilden som visades dålig kvalitet! Och blev debiterad 2 ggr för en produkt och inte fått mina pengar tillbaka!!! Bedrägeri.
Myndigheter granskar merleys oseriösa metoder
Konsumentverket har nu granskat merley och de har tvingats att uppge att varorna kommer från kina. I princip inget mer. Alltså får stölden från konsumenterna fortsätta! Otroligt slö hanetering av ärendet! Beställer du något så kommer du att få en helt annan vara i mycket undermåligt skick för att sedan bara upptäcka att du blivit helt blåst på ersättningen också! Vill du det?
Väldigt missnöjd
Ena varans leveranstid blev mycket längre än utsatt och denna skulle vara en present som alltså inte kom i tid till firandet trots att jag ju köpte i god tid innan. Köpte också två ex av en dress med mjukisbyxor och hoodie. KÖP INTE! Efter att ha använt dem några gånger under ca en veckas tid var de extremt noppriga.
STOR BLUFF!
STOR BLUFF!!
Beställt ett par ergonomiska sandaler med enligt deras hemsida har hög kvalité och ska vara halkfria .
De är gjorda av plast rakt igenom och är väldigt hala på vanligt golv!
Det som skrämmer mig är att hemsidan bluffar med deras bilder och att kanske en barnfabrik i Kina som tillverkar deras plastskor . Fruktansvärt !! Jag har skrivit till dem om detta men vad kommer de göra åt det?
Fick fel vara
Fick fel vara. Beställde byxor och skjorta. Fick ett par shorts och en skjorta. Dålig kvalite på båda varorna. Lång leverans tid. Helt urkasst egentligen.
Ordered a linen set and when it showed…
Ordered a linen set and when it showed up the quality was cheap and shiny straight from China. Do not trust this company!!!!!
Köp inte från dom
Köp inte därifrån jackan var för liten ville reklamera men det hade gått två veckor så då får man inte det. Lång leveranstid dålig kvalite
Köpt en sommarjacka på Merley för ett…
Köpt en sommarjacka på Merley för ett par veckor sedan. Mycket lång leveranstid och när varan väl kom visade det sig, att den kom från KINA, inte som man kan tro av hemsidan från någon adress inom EU eller Sverige.Varan motsvarade inte alls den bild som visades på hemsidan. Beslut om retur. Då visade det sig att jag på egen bekostnad ska skicka varan till Kina Kostnad 400 k, mer än halva inköpsvärdet. Ingen upplysning om detta på hemsidan. Merley förbehåller sig att betala tillbaka vad det tycker är lämpligt. UNDVIK DEN HÄR NÄTOPERATÖREN!
Jätte dåligt kvalitet De svarar inte på…
Jätte dåligt kvalitet De svarar inte på reklamation Köp aldrig i Merley Stockholm