wspolpracowalem z mercyboostingservice jako booster. wykonalem dwa zlecenia d4 → d3 w czerwcu oraz s4 → g4 w lipcu. wedlug ustalen wyplaty mialy byc realizowane 1 dnia miesiaca. za zlecenie d4 → d3 zo... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Nie polecam akurat tego serwisu jeśli chodzi o valorant boosting i konwersacje prowadzącą z MBS Resen kupiłem od niego boosting na początku wszystko spoko ladnie mi tak gierki gra po jakimś czasie wch... Näytä lisää
To, co naprawdę wyróżnia tę stronę, to jej skuteczność. Usługi boostingowe, które oferują, są nie tylko efektywne, ale również przeprowadzane w sposób dyskretny i bezpieczny. Moje konto w grze League... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Polecam gorąco Mimo małych problemów w pierwszej gierce i rozłączeniu boostera z gry, reszta gier przebiegła bardzo gładko, sprawnie i szybko. Cel został osiągnięty. Jestem bardzo zadowolona. Tym ba... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Mercy Boosting Service
Yrityksen kirjoittama
Liderzy usług Elo Boostingu w Polsce.
Coaching przeprowadzany przez najlepszych graczy z Polski oraz Europy.
Account Market, w którym znajdziecie wszystkie rodzaje kont League of Legends z dożywotnią gwarancją!
Mercy Boosting Service to serwis oferujący usługi Elo Boosting tzw: wbijanie dywizji w grze.
Oferujemy nasze usługi w grach takich jak:
- League of Legends
Mercy Accounts Market:
- Konta Smurfs
- Konta Handleveled
- Konta na zamówienie
Bezpieczeństwo oraz satysfakcja klienta są dla nas priorytetem. Dbamy o każde pojedyncze zamówienie i dokładamy wszelkich starań, aby nasz klient był zawsze zadowolony.
Zapraszamy do kontaktu z naszym Live Chat Supportem czynnym 24h na dobę, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku.
Twoja Satysfakcja jest Gwarantowana.
Yhteystiedot
Azaliowa 3 , 05 - 805, Kanie, Puola
- +48 660 886 088
- mercy.wsparcie24@gmail.com
- mercyboostingservice.pl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Top g chłopaki
Top g chłopaki. Zawsze na czas zawsze elegancki kontakt

Vastaus yritykseltä Mercy Boosting Service
Wieczorem kupiłem i na rano już było…
Wieczorem kupiłem i na rano już było gotowe, nic tylko polecić

Coaching bardzo w porządku
Coaching bardzo w porządku. Udało się dobrać dogodną godzinę i czas, rozpisane dotychczasowe błędy i podane rzeczy na co zwracać uwagę!

Bardzo dobrze choć na 5-
Wszystko było całkiem szybko, ale ocenka na 5-, ponieważ zabrakło kontaktu, przez co na dobrą sprawę musiałem wpierw sprawdzać na op.gg czy mogę wejść na własne konto.

Vastaus yritykseltä Mercy Boosting Service
Niezawodność i szybka realizacja +…
Niezawodność i szybka realizacja + super zniżki ,jak zawsze polecam

Bardzo polecam
Bardzo polecam! Podejście do klienta bardzo miłe, wyrozumiałe i profesjonalne, mimo małego nieporozumienia. Ja zdecydowałam się na boosting duo i był to strzał w dziesiątkę. Super się grało, w przyjemnej atmosferze. Na pewno jeszcze skorzystam z usług.

POLECAM!!!
Bardzo szybko wykonana usługa. Kontakt z klientem na bardzo wysokie poziomie. Jestem w pełni zadowolona i na pewno skorzystam z usług nieraz.

Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm, szybkie wykonanie zlecenia i dobry kontakt z klientem.

Super firma :D
Szybko i sprawnie wszystko wykonane, zero zastrzeżeń!!! Polecam każdemu!

Vastaus yritykseltä Mercy Boosting Service
Polecam! Najbardziej trenera. Cudowny czlowiek, super kontakt, milo i sympatycznie. Odpisuja z predkoscia swiatla i zawsze pomoga. :p ocena jak najbardziej 5/5.

Super Coaching!!!🔥🔥🔥
Polecam coaching, trener godny zaufania, wszystko tłumaczy klarownie i w zrozumiały sposób. Po sesji czuję się jak bóg solo kolejki, jestem w stanie 1v9 carry w każdym meczu. Jak przyszedłem na pierwszy coaching to byłem w silverze 1 teraz jestem już kilka lp od diamentu. Gorąco polecam usługi a szczególnie coacha MBS Trener.

Godni zaufania, polecajka
Polecam!! Szybkie zajecie sie sprawa, krotki czas oczekiwania na pierwsze informacje, strona przejrzysta wiec nie bylo problemow z zamowieniem, duzo opcji, kazdy cos znajdzie i spersonalizuje pod siebie, zero problemow, z czystym sumieniem 5 gwiazdek!

Bardzo dobry coaching
Trener bardzo rozjaśnił mi umysł, polecam każdemu coaching od nich jeżeli chcecie nauczyć się wyciągać jak najwięcej z gier.

Polecajka
Szybko, sprawnie i rzetelnie. Sama przyjemność współpracy na każdej płaszczyźnie. Pozdrawiam :)

Szybki boost dobry kontakt
Bardzo szybko zrealizowany boosting, kontakt z administracją praktycznie natychmiastowy, ogólnie nie ma się do czego doczepić + bardzo fajne zniżki można dorwać na discordzie

Szybkie wykonanie miła obsługa

Vastaus yritykseltä Mercy Boosting Service
Wszystko legalne i w 100% bezpieczne.
Polecam serdecznie. Szybko i sprawnie wykonane zlecenie. 100% gwarancji jeżeli chodzi o jakość i można im zaufać. Korzystam z usług już od ponad 2-3 lat i polecam każdemu nowego użytkownikowi.

Polecam!!!
Korzystam z usług chłopaków od ponad roku jakoś i mogę polecić. Fajne promocje,szybka obsługa, administracja szybko odpisuje co jest też na bardzo duży plus.
Polecam!!

Vastaus yritykseltä Mercy Boosting Service
every think was as promised.

Trustpilot-kokemus