Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Generalnie nie wystawiam opinii, ale w tym przypadku muszę ! Kupowałem na wielu stronach boosting - polskich oraz zagranicznych, ale Ci tutaj to totalny sztos. Z s2 do p4 wbili mi w 2 dni, MEGA bo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wahałam się bardzo z kupnem - ale nie ma co dużo pisać: realizacja WOW (dosłownie 100% WR na jakieś 25 gier, staty szalone - nadal jestem pod wrażeniem), czasowo też szybciutko, cena w stosunku do jak... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mimo postawienia boostera Manji przed trudnym zadaniem, udało mu się sprawnie wnieść moje konto spowrotem do D4. Konto było w tragicznym stanie, lobby były bardziej toporne niż walka w Gothic 1, ale w... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Pelipalveluntarjoaja

Tietoja yrityksestä EzBoosting

Yrityksen kirjoittama

#TOP 1 Serwis Boostingowy w Polsce!

15000 + Wykonanych Zleceń
15000 + Zadowolonych Klientów!
Ponad 5 Lat na Rynku!

EzBoosting to serwis oferujący usługi Lol Elo Boosting - wbijanie dywizji w grze League of Legends, Valorant oraz TFT.

Nasze usługi to:
- Lol Elo Boosting dywizji
- Rozgrywanie Placement Games
- Wygrywanie gier (Net Wins)
- Wbijanie Champion Mastery
- Coaching

Dodatkowe opcje do wyboru to:
- DUOQ z Boosterem
- Offline mode
- Wybór summoner spells F/D lub D/F
- Streaming podczas boostingu

GWARANCJA ZADOWOLENIA KLIENTA!

Nie czekaj i skorzystaj z naszej oferty już teraz!

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Po boostingu riot cofnął mi całe lp

Po boostingu riot cofnął mi całe lp. Pieniądze w błoto, nie polecam ich.

7. huhtikuuta 2026

Witaj,
Po przeanalizowaniu całej sprawy jest nam niezmiernie przykro, ale musimy sprostować parę rzeczy.
Klient zaraz po zakupie aż 2 rang(nie tylko 2 dywizji) rozegrał 9 gier rankingowych z czego przegrał aż 8.
Poskutkowało to zapewne masowymi reportami od innych graczy oraz wyłapaniu przez system samego boostingu.
Proszę zwrócić uwagę, że taka sytuacja i "rundownowanie" gier innym graczom zawsze bedzie wiązać sie z karami ze strony twórców gry.
My ze swojej strony graliśmy według zlecenia - z wytycznymi, od klienta oraz zgodnie z naszym regulaminem.
Raz jeszcze jest nam niezmiernie przykro oraz życzymy przyszłych sukcesów.
Dziękujemy za wyrozumiałość i zrozumienie.
Pozdrawiamy
Zespół Ezboosting.net

Szybko poszło

Szybko poszło, wszystkie gierki wygrane, bardzo polecam. Co ciekawe po boostingu do emeralda dowiedziałem się, że Elo hell istnieje, bo boosting miałem do emeralda 4, a obecnie sam dobiłem emerald 2. Polecam jak ktoś chce wyjść z Elo hell

5. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Z przyjemnością dzielę się swoją opinią na temat usług boostingu konta, z których miałem okazję skorzystać. Jestem ogólnie zadowolony z osiągniętych rezultatów i podniesionego poziomu rozgrywki. W trakcie współpracy pojawiły się co prawda pewne drobne nieporozumienia, które na szczęście udało się szybko wyjaśnić. Obsługa klienta okazała się pomocna w rozwiązaniu tych kwestii. Podsumowując, mimo początkowych trudności, jestem usatysfakcjonowany całościowym doświadczeniem.

17. tammikuuta 2026

Witam,
Dziękujemy za Twoja opinie :)
Małe sprostowanie, w przypadku gorszego wyniku niz 4/5 odrabiamy wymagana ilość lp jaka bylaby przy takim ratio.
Tym samym tutaj otrzymałeś po placementach praktycznie dywizje wiecej pomimo tego, ze nie powinieneś.
Startując z g4 booster zakończył prawie na g1, ale tylko dlatego, że zmienione zostały przez Ciebie dane do logowania - miał grać dalej. Uważamy jednak, że wynik dodatkowych 3 dywizji po "nieudanych" placementach jest wystarczającym zadośćuczynieniem.

Pozdrawiamy
Ezboosting.net

Saanut 3/5 tähteä

Boosting LoL i Valorant

Jeśli chodzi o boosting w lidze, to większość boosterów daje rade, natomiast ostatnio miałem nieprzyjemność podczas ostatniego zlecenia. Używając słów "to ja sobie zagram" boosterka odczytała to jako, że sam dokończe sobie zlecenie za które zapłaciłem ? XD I po 2 dniach dalszego pisania, że może już wbić, bo skończyłem sobie grać i odpowiedzi z jej strony "oki". Zamknęła zlecenie jako zrealizowane. Po kontakcie z supportem również popierali jej wersje, nie czytając co było napisane w dalszej części. I z wielką łaską po wymianie na supporcie 20 wiadomości dostaje informacje żebym podał dane do logowania to dograją mi ten 1 mecz. Jak na wydanie prawie 2k na waszym portalu uważam, że mógłbym zostać lepiej potraktowany i nie rozumiem po co miałbym ich zdaniem rezygnować z czegoś za co zapłaciłem...
Korzystam z ich portalu od wielu lat i na prawdę się zawiodłem.

6. tammikuuta 2026

Witam,
Napisałeś jasno i wyraźnie, cytuje: "ja tam widze ze jest e4 90lp to 1 mecz zostal do awansu to ja sobie zagram, jak spadne to trudno." - dostosowaliśmy się do Twojego żądania.
Jeśli chcesz możemy dograć 1 mecz, nie widzimy problemu. Deify czeka na dane, ale nie zostały nam one przesłane.
Pozdrawiam

Korzystałem z ich usług już ponad 10

Korzystałem z ich usług już ponad 10 razy i serio ani razu się nie rozczarowałem. Zawsze szybko, bezpiecznie i profesjonalnie.
No i największy plus — Pan Duch zawsze pomoże, jeśli tylko pojawi się jakikolwiek problem. Mega kontakt, zero stresu.
Dla mnie to zdecydowanie najlepsza strona od boostingu. Polecam z czystym sumieniem
Ogromny plus też za samych boosterów. Mega profesjonalni ludzie, a przy okazji można się od nich naprawdę sporo nauczyć. Zawsze lubię patrzeć, jak grają na moim koncie, bo można wyciągnąć z tego masę wiedzy

22. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ban po boostingu

Konto tymczasowo zawieszone po boostingu, strata honoru, obniżona ranga i kara na 20 gier, od 3 tygodni brak odpowiedzi ze strony ezboosing dlaczego za usługę która dużo kosztuje dostałem bana, najwidoczniej brak chęci na rozwizanie sytuacji, nie polecam jeżeli ktoś nie chce mieć zbanowanego konta

14. heinäkuuta 2025

Witam,
Bardzo prosimy o ponowny kontakt w tej sprawie, nie możemy zlokalizować żadnej wiadomości, na którą nie została udzielona odpowiedź.
W związku z aktualizacja wprowadzona przez riot, zwiększyła sie szansa wylapania kont, które były boostowane.
My jako serwis nie bierzemy odpowiedzialności za bany otrzymane z tego tytułu, szczególnie jeśli zostal on otrzymany po zakończeniu naszej usługi.
Nie jesteśmy w stanie zweryfikować czy został on otrzymany z winy boostera czy klienta, np. Gdy otrzymał on reporty od innych graczy lub po prostu zostal zlapany przez system, który wyłapał znacząca różnice umiejętności.
Inna sytuacja, gdyby taki ban zostal otrzymany w trakcie naszej usługi.
Nieustannie usprawniamy nasze usługi, aby zminimalizować ryzyko wykrycia ze znacznymi sukcesami.
Zapraszamy do kontaktu, zawsze wychodzimy klientom naprzeciw aby rozwiązać wszystko korzystnie dla obu stron.
Pozdrawiam
Zespół Ezboosting.net

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin