wspolpracowalem z mercyboostingservice jako booster. wykonalem dwa zlecenia d4 → d3 w czerwcu oraz s4 → g4 w lipcu. wedlug ustalen wyplaty mialy byc realizowane 1 dnia miesiaca. za zlecenie d4 → d3 zo... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Nie polecam akurat tego serwisu jeśli chodzi o valorant boosting i konwersacje prowadzącą z MBS Resen kupiłem od niego boosting na początku wszystko spoko ladnie mi tak gierki gra po jakimś czasie wch... Näytä lisää
To, co naprawdę wyróżnia tę stronę, to jej skuteczność. Usługi boostingowe, które oferują, są nie tylko efektywne, ale również przeprowadzane w sposób dyskretny i bezpieczny. Moje konto w grze League... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Polecam gorąco Mimo małych problemów w pierwszej gierce i rozłączeniu boostera z gry, reszta gier przebiegła bardzo gładko, sprawnie i szybko. Cel został osiągnięty. Jestem bardzo zadowolona. Tym ba... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Mercy Boosting Service
Yrityksen kirjoittama
Liderzy usług Elo Boostingu w Polsce.
Coaching przeprowadzany przez najlepszych graczy z Polski oraz Europy.
Account Market, w którym znajdziecie wszystkie rodzaje kont League of Legends z dożywotnią gwarancją!
Mercy Boosting Service to serwis oferujący usługi Elo Boosting tzw: wbijanie dywizji w grze.
Oferujemy nasze usługi w grach takich jak:
- League of Legends
Mercy Accounts Market:
- Konta Smurfs
- Konta Handleveled
- Konta na zamówienie
Bezpieczeństwo oraz satysfakcja klienta są dla nas priorytetem. Dbamy o każde pojedyncze zamówienie i dokładamy wszelkich starań, aby nasz klient był zawsze zadowolony.
Zapraszamy do kontaktu z naszym Live Chat Supportem czynnym 24h na dobę, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku.
Twoja Satysfakcja jest Gwarantowana.
Yhteystiedot
Azaliowa 3 , 05 - 805, Kanie, Puola
- +48 660 886 088
- mercy.wsparcie24@gmail.com
- mercyboostingservice.pl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kozaki
Kozaki, przystojni, umięśnieni i klikają dobrze w komputer, czego chcieć więcej.

Vastaus yritykseltä Mercy Boosting Service
chłopacy z mercy boosting service górą!
polecam bardzo ciepło kazdemu człowiekowi i kobietom!
pełen profesjonalizm, przemiła obsługa, sympatyczna atmosfera, dobra zabawa, szybki kontakt
serwis mercy boosting dąży do tego żeby każdy ich klient oraz kobiety byli zadowoleni. W tym miejscu rzeczywiście można odczuć że to klient ma zawsze racje, a jego wymagania - niezależnie jakie one by nie były, zostaną szybko i sprawnie spełnione.
Gdyby mercy boosting service sprzedawało auta to nie miałabym żadnych wątpliwosci że przebieg nie został przekręcony a auto serio nie było bite.
Korzystając z ich uslug regularnie, smiało moge baaaaardzo polecić kazdemu!

Bardzo Dobry kontakt
Bardzo Dobry kontakt, polecam serdecznie ! :)

Polecam Mercy
Polecam Mercy zarówno boostingowo, jak i konta. Wszystko szybko i bezprecedensowo, Trener jeśli chodzi o boosting odpisuje od razu, za to przy zakupie kont Riko. Polecam chłopaków dobrze robią leci dobry przekaz joł

Vastaus yritykseltä Mercy Boosting Service
wszystko picuś glancuś chłopaki jak…
wszystko picuś glancuś chłopaki jak zawsze dali radę bardzo dobrze i cudownie ale 4 gwiazdki bo lekka obsuwa jakby sie dało dałbym 4,5 ale rozumiem bo praca szkola itp tak czyż jak giga polecanko jak zawsze <3

Vastaus yritykseltä Mercy Boosting Service
Wykonany tak szybko ze aż szok

Vastaus yritykseltä Mercy Boosting Service
Chłopaki robią kawał dobrej roboty
Chłopaki robią kawał dobrej roboty, kontakt natychmiastowy i odpowiadają na każde pytanie!

Polecam Konta od Resena
Polecam Konta od Resena! Najwyższa jakość!

Vastaus yritykseltä Mercy Boosting Service
Konto takie jak zostało opisane…
Konto takie jak zostało opisane błyskawiczny kontakt Polecam :)

Wszystko spoko
Sprawnie wysłane, dobry kontakt z sprzedającym. Konto git.

Szybko i sprawnie
Szybko i sprawnie
Serdecznie polecam chlopakow a szczególnie MBS TRENERA

Vastaus yritykseltä Mercy Boosting Service
Firma bardzo uczciwa I rzetelna uslugi…
Firma bardzo uczciwa I rzetelna uslugi swiadczą praktycznie od razu. Winraratio w okolicach 90%

Polecam usługi u MBS Trener
Trener to ogólnie dobra osoba godna polecenia, można zaufać wszystko wykonane jak należy.

Mogę śmiało polecić
Mogę śmiało polecić , szczególnie #MBS Trener , który jak zawsze robi sam gierki i z D4 do D2 od razu dało takie mmr wykręcił kozak :D

Profeska
Miło, sprawnie, egektywnie i szybko, vo tu więcej pisać.

Warto dla graczy ligi
Ich konta są bardzo wygodne do kupna i można wybrać skina jakiego chcesz, miły customer service i ogólnie warto kożystać, Mój kolega kupił coaching u nich i teraz wspina się do diamenta. Polecam szczerze.

Super chłopaki!
Super chłopaki!
Bardzo mili, uprzejmi. Czas realizacji bardzo krótki, godni zaufania c: <3

Kolejny raz wysoki poziom
Kolejny raz wysoki poziom, kozacka administracja oraz czas wykonania również szybki. Gorąco polecam

Trustpilot-kokemus