Menzzo Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Minder kon niet. Had bestelling gedaan met als betaalmiddel KLARNA! Nadien bestelling geannuleerd, maar KLARNA blijft mij lastig vallen i.v.m. de betaling!!! Blijkbaar geeft MENZZO de annulatie niet d... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

1 ster is helaas een te hoge score voor deze online store. De website ziet er gelikt uit. De kwaliteit is ver onder niveau. Het lijkt er op dat er uitsluitend afgekeurde artikelen worden verkocht. Bij... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bestel niets op deze website! Op 21 februari van dit jaar heb ik twee stoelen besteld. Kort daarna heb ik de bestelling op tijd geannuleerd, maar het geld was natuurlijk al meteen afgeschreven.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Weliswaar langer moeten wachten dan in eerste instantie was afgesproken. Maar een keurig excuus ontvangen en andere opties werden geboden. Wij wilde zelf wachten en zijn blij dat we dat geduld hadden.... Näytä lisää

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kapotte, onvolledige salontafel

De salontafel die we hebben besteld was helemaal kapot bij aankomst. 4 planken al losgebroken met uitstekende spijkers. En de salontafel is anders qua vorm dan op de website, tevens verkeerd in elkaar gezet, 1 van de 2 lades past helemaal niet in de tafel. Een losse afgebroken plank, hoorde helemaal niet bij deze tafel en er werden maar 3 poten meegeleverd.
Onbegrijpelijk hoe zoiets verstuurd kan worden. Dit is nooit een hele tafel geweest. Dat past niet qua onderdelen. Dat moet toch opvallen bij inpakken?

Per Mail Foto's gestuurd: werd het geduid als een zelden voorkomende fabrieksfout en zou ik 15% korting krijgen. Of een tegoedbon met 20% van mijn aankoopbedrag.
Na een boze mail van mij, dat ik niks heb aan een kapotte tafel, kreeg ik 30% van het aankoopbedrag retour aangeboden.

Na weer een mail van mijn kant, mag ik het terug sturen.

Dit moet nog gebeuren. Dus wordt nog vervolgd. Ben benieuwd hoe snel ik het geld terug krijg, als ik andere reviews lees...

Er wordt wel snel gereageerd op mails. Binnen 24 uur.
Wel steeds in het Frans. Ondanks dat er een Nederlands emailadres bestaat.

9. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

long temps d'attente pour que le…

long temps d'attente pour que le produit arrive et le produit ne correspond pas à la photo. Mauvaise qualité et bon marché. Ce n'est pas du vrai noyer, mais le placage et les pièces ne s'emboîtent pas parfaitement. Reste un bureau bancal une fois entièrement assemblé. Donc je n'achèterai plus jamais rien ici

8. elokuuta 2023

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf! Stoel gekocht, nooit aan gekomen. Heeft 2 weken bij de GLS gestaan in Utrecht wordt gezegd en vervolgens weer terug gestuurd naar Frankrijk onder het mom, kwijt! Al weken aan het mailen om mijn geld terug te krijgen en het antwoord is: geduld, wij zijn bezig met uw aanvraag. Laat me niet lachen. Ik ben bang dat ik mijn geld nooit meer zie!

1. elokuuta 2023

Kap tafel besteld.

Kap tafel besteld.
Kwam die in scherven aan.
Veel mails gestuurd voor het terug halen van de tafel nu nog steeds geen duidelijke afspraak van het ophalen van de tafel.
Vind dit heel jammer dat er gewoonweg geen antwoord wordt gegeven of gehoor.

7. elokuuta 2023

Non-functional Customer service

I bought a coffee table and it arrived with a missing part. I tried to contact the customer service but no response has been received and no one is talking to me to try and resolve it. So now I have a product which I paid for and can’t use it. Do yourself a favor and don’t buy there! It’s a scam!

1. elokuuta 2023

SCAM

SCAM - buying with caution
Best to avoid the site, but if you want to shop here. Avoid using direct debit. Use a Credit Card or Paypal because this company will NOT refund your money even though it did not deliver your order, or order has been returned to its WH.

11. elokuuta 2023

Zeer slechte afhandeling retour

Een kast bij hun besteld op 1e kerstdag. Na 3 maanden wachten was hij eindelijk bezord maar helaas wat blijkt de verkeerde kleur... dus ik kon hem terugsturen en de juiste kast zou geleverd worden. Na nog eens 3 maanden wachten nog niets mogen ontvangen helaas. Dus er achteraan gegaan nou was er volgens hun iets fout gegaan. Ik was er klaar mee en heb toen mijn geld terug gevraagd dit was acoord en ik zou het in 14 dagen op mijn rekening hebben. Maar gelaas na veel mailen (bijna wekelijks) nog niks mogen ontvangen. Elke keer het zelfde mailtje alsof het een automatisch antwoord apparaat is.

23. joulukuuta 2022

Closet took over 8 months to be delivered

We ordered a closet that would be delivered in 12 weeks. But eventually it was about 8 months. Communication about delays was bad, only after we e-mailed or called when the closet hadn’t arrived when it was supposed to (again). Will never order from Menzzo again.

26. heinäkuuta 2023

Negeren hun wettelijke plicht

Mooie tafel besteld; krijgen we een tafel met een grote vlek op het blad; duidelijke fabrieksbeschadiging. Klantenservice bevestigt dat het duidelijk een fabrieksfout is die ze hadden moeten zien voor verzending. Doen een onduidelijk voorstel over vergoeding (en laag ook nog). Ik wil gewoon een nieuw tafelblad, dus dit ook gezegd. Geen enkele reactie meer. Echt schandalig; ze negeren hun wettelijke plicht om een goed product af te leveren.
Een deel van de communicatie gaat in het frans, wat ik niet begrijp

24. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb 9 maanden geleden 6 eettafel…

Ik heb 9 maanden geleden 6 eettafel stoelen bij ze besteld, alle stoelen zijn beschadigd afgeleverd.
Na meerdere malen ze hebben gemaild kon ik de stoelen uiteindelijk terug zenden naar Frankrijk. Afgesproken dat ik me geld terug zou krijgen. Nu na 10 maanden wachten en wel 30 mailtje naar ze gemaild te hebben nog geen CENT van ze ontvangen.

27. heinäkuuta 2023

Oplichters!!!!

Ik heb in april salontafels bij hen besteld en ze zijn zwaar beschadigd aangekomen. Ik heb de goederen teruggestuurd in overeenstemming met de procedures. Tot op heden heb ik mijn geld nog niet terug!!! Ze blijven liegen in de e-mail dat mijn zaak is overgedragen aan de retourafdeling.Wat moet ik in vredesnaam gebruiken om medicijnen voor het hart te kopen!?!? Bereidt iemand een class action-rechtszaak voor tegen hun diefstalpraktijken? Ik doe graag mee.

6. huhtikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin