Product was damaged pretty quickly and doesn't charge anymore, making the groomer useless. My product still falls under the factory warranty, but the company ignores all of my attempts to contact t... Näytä lisää
Inmiddels 4 elektrische scheer beurten verder, na ruim 60 jaar met scheermesjes e.d. gewerkt te hebben, is mijn ervaring voor wat betreft het electrisch scheren redelijk positief, het duurt wel langer... Näytä lisää
Scheerapparaat deluxe 1 Juni 2024 gekocht en bevalt goed echter binnen het jaar is de scheerkop kapot gegaan en dit zat volgens de verkoper niet in de garantie wat vreemd is want er staat duidelijk 3... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het product wat ik wilde, was uitverkocht, maar bij contact met MWS werd er gelijk actie ondernomen en kon ik het alsnog direct bestellen. Ik ben er enorm blij mee. Ik heb door de jaren heen, tot over... Näytä lisää
- Asusteet
- ja myös
- Kodinkonehuolto
Yrityksen kirjoittama
Men With Style is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Bodygroomers, Scheerapparaten en Trimmers en is door meerdere onafhankelijke sites tot beste getest.
Zijlstraat 5, 4811 RZ, BREDA, Hollanti
- 0624323239
- Info@menwithstyle.nl
- menwithstyle.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.
Goede communicatie, snelle levering, goed product.
Top service!
Goeie service na defecte apparaat gelijk een nieuwe gekregen
Omdat we dachten speciaal voor de…
Omdat we dachten speciaal voor de schaamstreek maar hij bloedde nadien wel best.

Prachtig product
Prachtig product. Mooi afgewerkt en dwgelijk en solide, ziet er erg mooi uit. Nog niet gebruikt want het is net binnen. Wordt vervolgd.
In een woord geweldig
Prima kwaliteit en snel geleverd doet wat er verwacht wordt.
Perfection
Super snelle bezorging, alles is in perfecte staat, en je krijgt waar je voor betaald en beter.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Opzetstuk binnen 2 weken gebroken. Tot 3 maal toe gemaild naar mws, geen enkele reactie. Dus maar gelijmd. Tijdelijke oplossing, zo weer kapot. Zonder opzetstuk baard trimmen is niet mogelijk, je haalt je hele gezicht open. Vandaag nieuwe besteld bij ander bedrijf... met hopelijk beter product en service.

Menwithtopservice
Dit bedrijf verdiend wel 10 sterren, wat een top service hebben ze.
Doen niet moeilijk en de volgende dag heb je alweer een nieuw apparaat thuis.
Snel geleverd,had ik niet verwacht
Snel geleverd,had ik niet verwacht, mooi product, werkt goed
Fout netjes opgelost
Bevestigingsmail ontbrak, nadat ik mijn bestelling had gedaan. Het bestelde apparaat bleek door een vergissing niet meer leverbaar te zijn. Terwijl het door mij was betaald. Is correct opgelost.
Goed product
Goed product. Snelle levering. Snel goed contact.
Snel bezorgd ,ik ben zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Menwithstyle.nl
Na het debacle met DHL hebben jullie…
Na het debacle met DHL hebben jullie dit prima opgelost.
Ik heb MWS gevonden via instagram
Ik heb MWS gevonden via instagram, en heeft mij betrekking tot nieuwsgierigheid gebracht om dit product uit te proberen, en ik heb het uitwendig geprobeerd om dit bodygroomer apparaat uit te testen en het is een top product van top klasse.
Duidelijk product
Duidelijk product, precies volgens omschrijving, scheert perfect glad. Puntje wat in gebruiksaanwijzing niet staat, of apparaat afgespoeld kan worden met water.
Net ontvangen en meteen uitgeprobeerd
Net ontvangen en meteen uitgeprobeerd.
Voldoet geheel aan de verwachtingen