Fantastisk rask god og hyggelig service. Ikke mange steder man får så hyggelig god service. Jeg har nå hatt 3 telefoner på service for bedriften min. En vannskade som kostet litt. Fikk låne telefon. T... Näytä lisää
Jeg er utrolig fornøyd med servicen jeg fikk hos Mentech. Hele prosessen ble håndtert raskt, profesjonelt og veldig ryddig. Kommunikasjonen var tydelig fra start til slutt, og jeg følte meg virkeli... Näytä lisää
Jeg har opplevd veldig god service og kommunikasjon fra deres side, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg la spesielt merke til at det var andre gang telefonen min hadde ødelagt skjermen, og jeg... Näytä lisää
Det var veldig god service, og fikk oppdateringer fra dei fikk mobil tlf, og begynte på den, ko so vart gjort, og til eg fikk beskjed om ko dei hadde gjort og at den var ferdig og sendt i posten og at... Näytä lisää
- Puhelimen korjaus
- Tietokonekorjaaja
- Tietokonehuolto
- ATK-tuki ja -huolto
- Sähkölaitekorjaus
- Sähkölaitteiden korjaus
Hos Mentech tilbyr vi reparasjon på alt av ditt IT-utstyr, uansett merke og modell. Vi finner diagnosen fra kun Kr 99, og du får svar innenfor 24-timer, eller ofte i løpet av noen timer. Som autorisert reparatør kan vi også tilby garanti-reparasjoner på bl.a. Huawei, Acer, Samsung & Apple produkter.
Smalvollveien 63, 0667, Oslo, Norja
- mentech.no
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Bytte av Skjermbeskytter på garanti
Jeg kommer innom idag for å bytte skjermbeskytteren på min Samsung Fold 6 . Jeg ønsket å få det gjort mens jeg var der, og det ble gjort på bare få minutter . Bytte av skjermbeskytteren og renhold. Takk for hurtig service og smidig behandling ift garanti på telefonen .
Mentech i Smalvollveien anbefales på det sterkeste. Jeg drar dit igjen
Fikset mobilen kjapt og effektiv.
Fikset mobilen kjapt og effektiv.
Veldig hyggelige folk.
Veldig fornøyd med servicen hos Mentech…
Veldig fornøyd med servicen hos Mentech Norway AS. De ordnet saken raskt og effektivt, og betjeningen var både hyggelig og profesjonell. Kan absolutt anbefales!
Bra service
Bra service, enkel kommunikasjon,rask og veldig ryddig firma. Anbefaler sterkt.
Gir ikke mobilen tilbake
Leverte inn en mobil etter at Multicom ba meg om det fordi deres produkt er defekt. Nå har Mentech funnet feilen, men nekter å gi tilbake mobilen før de har erstattet batteri og testet den, enda jeg sier at jeg ikke har tid til å sitte å vente i en evighet, og at jeg skal få gjort det et annet sted siden jeg skal utenlands snart.
Mentech nekter altså å gi tilbake min eiendom, som er kjøpt og betalt av meg. Anbefaler alle å styre unna Mentech siden de ikke er verken samarbeidsvillige eller kundevennlige.
Det er trist at jeg må gi dem en stjerne, da de egentlig fortjener null.
Fantastisk service
Fantastisk service! Feilen ble fikset på 5 sekunder og jeg kunne dra hjem med fikset robotklipper, renset startpanel + gjenger OG med ekstra kniver. GRATIS! Anbefales på det sterkeste!
Customer service is great very helpful
evething on a the top level
evething on a the top level. truly recomended
Eneste av Samsung og Kjell&Company som…
Eneste av Samsung og Kjell&Company som leverte. Takk Hiep for rask og god hjelp. Og god kommunikasjon
God informasjon og raskt levert
God informasjon og raskt levert. Telefonen ser helt strøken ut.
Anbefales
Anbefales! Smertefri opplevelse - profesjonelt og hyggelig oppfølging. Veldig fornøyd med hele leveransen. Jeg meldte inn skade på PC-en direkte til produsenten og fikk pakkelapp samme dag, samt kontakt med en Mentech-ansatt som fulgte opp servicen. Jeg mottok jevnlige oppdateringer om saken, og reparasjonen gikk raskt. Totalt tok det 2uker fra jeg sendte pc'en til jeg fikk den tilbake, inkludert transport mellom Øygarden og Oslo.
Mitt tredje gang jeg besøker dette…
Mitt tredje gang jeg besøker dette stedet og makan til profesjonalitet. Ting blir fikset og ordnet på stedet og ikke minst på samme dagen. Anbefales!!
Helt supert
Helt supert! Problemene med min robotstøvsuger ble fikset raskt med god informasjon underveis.
Raskt, effektivt og hyggelig
Rask, hyggelig og god service. Jeg har byttet både batteri og skjerm på min Samsung-telefon hos Mentech, og er kjempefornøyd.
Ting er blitt ordnet raskt mens jeg ventet, og til en rimelig pris.
At det tar litt tid å få delene, er forståelig (gammel tlf), men det er neppe verkstedet sin feil.
Anbefales!
Kjempegod hjelp
Kjempegod hjelp, hyggelig servicemann, løsningsorientert på tampen av arbeidsdagen en fredag. Fikk løst et problem jeg har slitt med uten å få løst i over en uke løpet av en times tid.
Tusen takk :)))
Hei Veldig bra service flinke ansatte 😊👌
Hei
Veldig bra Service hyggelig ansatte
Veldig hjelpsomme
Jeg leverte min Mobil samsung
Fikk tilbake ferdig repareret og oppdatering software
Veldig fornøyd 🥰
Mvh Shafiq Mirza
Telefonreperaterer (uten konseptet kundeservice)
28. Mai sendte jeg inn min samsung telefon til reperasjon
For en vannskadefeilmelding
På en samsung s24. (PS. Dette er en telefon som Skal være vanntett og telefonen har ikke vært i næheten av vann engang.)
11. Juni fikk jeg bekreftelse på at den var reparert.
Den er ennå ikke i mine hender 1 mnd etter.
Mentech har respondert uproffosjonelt til en frustrert kunde, med barnslige cowboy taktikker. I korrespondansen på epost er telefonen i det ene øyeblikket klar til henting i en eller annen butikk (uten å oppgi hentekode) I det andre øyeblikket, er den et annet sted.
Jeg håper selskapet lærer å hondtere triste, frustrerte og skuffede samsung kunder i fremtiden på en mer profesjonell måte i fremtiden. Dere er tros alt et selskap, jeg er kun en privatperson.
Jeg venter forsatt på mobilen.
Tre mobilreparasjoner fint utført
Jeg har hatt tre mobilreparasjoner hos dem og alle har vært fint utført.
Her må mye ha gått galt
Her må mye ha gått galt. Reklamerer med telefontid mellom 1100 og 1300.Har nå sittet i 45 !!! minutter og hørt på musikk uten at noen tar telefonen. Til slutt etter, jeg gjentar, 45 !!! minutter blir samtalen plutselig brutt.