1,9

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,9

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Horrible, Total loss of money

Purchased concert tickets for Las Vegas, flew out to it & the musical artist cancelled & rescheduled for the end of the next month, contacted Member Deals & discovered they will not refund or reschedule. Horrible experience & loss of money to try to save only $30 total from market prices on these tickets. These people should be ashamed. So much for the suppose Military appreciation discount. How GovX & ID.me does business with these people is beyond me.

7. syyskuuta 2023

Fusk

Det er er fupfirma. Ingen vare og de trækker et såkaldt medlemskab hver måned. Dette er ikke tydeligt men står desværre i handelsbetingelserne så når pengene er trukket kan man ikke engang få dem tilbageført af banken. Total øv.
Så bliv væk fra det.
Fuskerfirma.

31. toukokuuta 2016

PAS PÅ. SVINDELFIRMA

Din konto bliver lænset for et medlemskab på 270 kr om måneden
Et medlemskab du aldrig har bestilt
Og dine varer ser du aldrig
Svindel fra ende til anden

19. huhtikuuta 2016

HOLD JER LANGT VÆK!! SNYD OG BEDRAG!!!

Rip off!!! Har ikke på noget tidspunkt sagt ja til medlemskab, men er blevet "renset" for 270 kr for netop dette!!! Har heller ikke set skyggen af varer eller fået respons på forespørgelser om disse.

4. huhtikuuta 2016

Dine penge forsvinder!

Pas på og læs betingelserne for handel. Du binder dig til et "medlemskab" til 270 kr pr måned. Så bliver varerne (som jeg endnu ikke har modtaget) pludselig temmelig dyre. Medlemskabet skal opsiges på mail.

29. maaliskuuta 2016

STOP ! Handel ikke med det svindler firma

Member Deals er et totalt svindler firma! Du ser hverken vare eller dine penge. Medlemsskab koster dig 270 PR: MÅNED og de trækker selv pengene, uden du får dine vare.
Desuden kan du ikke komme i kontakt med firmaet.

25. maaliskuuta 2016

Member deals snyder med usynligt, dyrt medlemsskab

Det er fuldstændig ugennemsigtigt. Køb ikke noget hos Member Deals. Du bliver ikke fortalt at der knytter sig et medlemsskab til, som koster 270 kr om måneden for at handle!!! Det ligger godt gemt væk. Det står ikke nogen steder på faktura eller i indkøbskurven eller noget andet sted. Du opdager det, når de trækker pengene fra de konto og du aldrig har set skyggen af varerne. Jeg har ikke modtaget noget endnu og har ikke fået svar på mine forespørgsler om levering. Sjovt nok er kundeservice siden på web heller ikke tilgængelig længere.... Don't do it, stay away. Jeg har opsagt alt, selvom jeg ikke mener at have sagt ja til noget medlemsskab.

2. maaliskuuta 2016

SVINDEL!!!

Har som de nedenstående handlet for et mindre beløb på rundt 100 kr. På min konto blev det trukket 270 kr.

Dette er rendyrket svindel!!! :(

20. helmikuuta 2016

Ulovlig markedsføring mht. kontingent

Kontingentet på kr. 270 er ikke lovligt, idet det ikke tydeligt fremgår, at man forpligter sig til at betale et kontingent. Det er ikke nok, at det står beskrevet i "Handelsbetingelser".
Member-deals.com har ikke svaret mig på 3 e-mails. Det er tydeligvis et useriøst firma, mildest talt!

9. helmikuuta 2016

Pludselig medlem af dyr Member Deals gruppe efter at have handlet i god tro

Jeg har handlet 2 iPads cover og 2 mobil cover og bestilt som hvilken som helst nethandel. Efter nogle få dage har de så trukket 270kr i stedet for 241 og varerne er ikke sendt. Jeg skriver undrende Member Deals kunde service. Som svarer at jeg skal læse hvad jeg har sagt ja til på engelsk underskrevet en Mike Hanon. Jeg skriver øjebliklig efter at have læst trust pilot at de skal tilbageføre det beløb de uberettiget har trukket under falske forudsætninger. Jeg er rasende. Jeg kontakte bank som råder til og lukke konto omgående . Evt se tiden an til i morgen. Jeg er rystet over denne form for markedsføring og anser det for svindel og få folk til at handle uden at det er synligt at man så efterfølgende blir trukket for et abonnement, som jeg ellers aldrig nogen sinde ville vælge.
Jeg er faktisk rystet over at det kan lade sig gøre.
Mette Pia Bach

12. tammikuuta 2016

Elendig service

Jeg handlede hos member-deals for første gang d.16.12.2015. Member-deals ligner en helt almindelig side, ligesom coolstuff.
Jeg bestilte et cover og betalte 101 DKK, og regnede med, at det kunne nå frem inden jul, da der står de har hurtig levering. Jeg har endnu ikke modtaget min ordre. Jeg har kontaktet dem 4 gange uden svar og de har nu trukket 270 DKK, da det åbenbart koster 270 DKK/mdr for medlemsskab! Jeg har ikke frivilligt tilmeldt mig medlemsskab men blot udfyldt navn, adresse osv. under bestillingen.

Jeg synes member-deals har en ualmindelig dårlig service og vil klart ikke anbefale, at man handler hos dem. I så fald bør I være opmærksomme på, at I bliver tilmeldt et medlemsskab, I skal betale 270 DKK for om måneden.
Jeg er yderst utilfreds med min oplevelse på denne side..

29. joulukuuta 2015

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili