Mega dårlig mad/service men til gengæld mega dyrt👎🏻 Vi ankommer 8 mennesker kl 19 hvor vi har bestilt bord. Vi ville alle have plankebøf men det kan ikke lade sig gøre da restauranten er løb... Näytä lisää

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Meatery. Restauranten har en hyggelig og indbydende atmosfære, som gør, at man straks føler sig velkommen. Personalet var helt i top – meget venlige, opm... Näytä lisää

Dejlig oplevelse igen, vi fik anbefalet en tomahawk steak og den skuffede bestemt ikke! Virkelig saftig mør og stegt godt! Tilbehør osv var også helt perfekt, endnu et dejligt besøg her både madmæssig... Näytä lisää

En virkelig god oplevelse vi fik, da vi besøgte dette flotte sted. Sjov og underholdende betjening, super god mad og nogle flotte lokaler. Det er ikke sidste gang at vi spiser hos Meatery 😀

1. Amerikkalainen ravintola

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

[M]eatery er Ringsted’s nye spændende Café & Restaurant. Vores moderne indretning er med til at give en hyggelig stemning, maden og kvaliteten altid i top.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Altid god mad og service

Vi har været på Meatery en del gange efterhånden, siden vi flyttede til Ringsted tilbage i 2020. Prisen er selvfølgelig i den høje ende, men taget i betragtning af service og kvaliteten på kødet og andre råvarer, så er det klart det værd i vores optik.

Vi var senest på Meatery til aften, hvor alt selvfølgelig var som det plejede. Rigtig god service fra tjenerne, samt virkelig god mad.

Vi vil altid anbefale Meatery til andre. Prisen er klart det værd.

31. tammikuuta 2026

Vi var et firma på 13 mand afsted

Vi var et firma på 13 mand afsted, og det var en virkelig god oplevelse hos Restaurant Meatery i Ringsted. Maden var rigtig lækker – perfekt tilberedt og med masser af smag.

Betjeningen var i top hele vejen igennem: imødekommende, professionel og opmærksom, selv med et stort selskab. Man følte sig virkelig velkommen.

Kan klart anbefales, både til firmaarrangementer og en god aften ude. Vi kommer helt sikkert igen.

29. tammikuuta 2026

Vidunderlig service og mad!

Vidunderlig service, de er imødekommende og passionerede. Man kan tydeligt mærke at de brænder for det de arbejder med.

Hvis man sidder med en tvivl omkring hvad man vil vælge af kød, så er de super gode til at rådgive.

Maden smagte helt vildt godt! Kan stærkt anbefale at tage fordi, hvis man vil have en super god oplevelse og helt fantastisk mad.

29. tammikuuta 2026

Rigtig god mad. God service. Dessert og kaffe på huset

Rigtig god oplevelse. Vanvittig lækker mad, rigtig dejlig service. Tjenerne kunne virkelig deres kram ift. kødet, så det var virkelig en fornøjelse.

Vi fik 2x latte og 2x desserter på huset, fordi det var vores første gang efter en rigtig dårlig oplevelse i sommers, som de har fået rettet op på. Det var bestemt genbesøget værd🌟

28. tammikuuta 2026