Använder MBT skor från 2009 när jag fick problem med artros och hälsporren samt ryggproblem. Utan skor hade jag stora problem att gå.Ja är jätte nöjd med kvalitet också. På sommaren alltid använder sa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super gode MBT sko, der lever op til forventningerne . Super hurtig levering! Nem returnering ved forkert størrelse og hurtig returnering af udgiften. Rigtig god og tryg kommunikation.
Yritys on vastannut
Havde jeg råd, ville jeg købe flere MBTsko/-støvler. Super fodtøj, venligt personale=dejlig oplevelse👣❤️🤓 PS jeg har købt flere gange det sidste års tid, så derfor kan jeg ikke nævne een enkelt da... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag beställde ett par vårskor Speed 1000-3 blue - herr - 46.5 och var brydd att de inte skulle passa i storlek, för jag har egentligen 47. Jag packade upp och fann synbart små skor, men sulan var rätt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Velkommen til MBTshop.dk – officiel forhandler af MBT i Norden. Hos MBTshop.dk brænder vi for at hjælpe mennesker med at gå, stå og bevæge sig med mindre smerte og mere energi i hverdagen. Vi forhandler MBT – fysiologisk fodtøj med den originale Masai Barefoot Technology, der styrker kroppen og aflaster led, knæ, hofter og ryg. Vi er en dansk webshop med lager i Danmark og hurtig levering. Bag shoppen står MBT Nordic, som distribuerer MBT i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi lægger vægt på personlig service, ærlig rådgivning og en tryg købsoplevelse. Mange af vores kunder vælger MBT, fordi de oplever: - Mindre belastning i knæ, hofter og ryg - Aflastning ved hælspore og forfodssmerter - Øget komfort på arbejde og lange dage på benene - En mere aktiv og naturlig gang Har du spørgsmål til modeller, størrelser eller valg af såltype, sidder vi klar til at hjælpe. Vi ved, at det rigtige fodtøj gør en reel forskel – og vi vil gerne hjælpe dig med at mærke den. Tak fordi du handler hos os – og tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder mere, end du tror. 👣
Industrivej 11b, 6900, Skjern, Tanska
Lynhurtig levering.
Skoene levede op til mine forventninger, vil bestemt handle på MBT Shop igen.

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Min første handel på MBTshop. Hurtig levering skoene blev bestilt lørdag, og jeg modtog dem mandag. Skoene er en gave til ens fødder og kropsholdning, især når man er udstyret med en drop fod.

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Fantastiske sko som hjalp mig for en del år siden, da jeg havde problemer med at gå. Jeg endte med at løbe 5 km hver dag. Nu har jeg haft en hjerneblødning, og har igen problemer med at gå, så vil prøve igen, kan allerede mærke at de hjælper med at rette mig op,og styre benet.

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Mine varer kom hurtigt. Alt var 100% i orden som tidligere gange, jeg har handlet hos MBT 👍😊

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Snabb leverans; samt med en god karamell.
Beskrivningen på nätet stämde mycket bra med verklighetens test!
Ser fram emot att använda dem när våren kommer med snöfria vägar.
Jag har haft MBT i mååånga år och är mycket nöjd med gåingen.

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Nem hjemmeside, god service med rådgivning i telefonen, god pris og hurtig levering

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Den hurtige ekspedition. (1 døgn) fra jeg bestilte til levering. ( fredag til lørdag) Jeg har brugt Jeres sko i ca 18 år. og jeg bruger kun dem. Er gode til nedsunket forfod. Colorado sål og akt.nevue 2.

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Super god service. Hurtig respons når noget går i stykker. Så tilfreds.

Vastaus yritykseltä MBT Shop
En Lise for sjælen at komme i disse mbt. sneakers’ . Er hofteopereret , og bevæger mig optimalt i disse sko ( op ned frem og tilbage og let løb ) . Hurtig levering . 😊😊😊 . Er 72 år og har også købt mbt . sko/støvler som ung ,de er kun blevet bedre og lettere ! 💕

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Hurtig levering af gode sko!
Som en stor fladplatfods"ejer"Så kan kun ortopædisk varmt anbefale dem.gang bedre. Ligeså balance!

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Endnu en gang fuld tilfredshed med både sko og støvletter. Uden MBT ville det ikke længere være muligt for mig at gå mine ture som jeg holder så meget af, pga gigt i begge fødder.
Hurtig levering og et firma der er troværdigt med god vejledning inden købet. Tak MBT.

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Meget hurtig levering. Skoene passer.

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Super god web shop hurtig levering

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Jeg sendte et par MBT sko tilbage, fordi de var for små i henhold til normal dén størrelse.
Jeg får uden problemer pengene retur.

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Gid jeg havde fået fortalt for flere måneder siden at MBT sko ville være godt for mine fødder.. har været til genoptræning i 8mdr, gid de havde sagt at de sko findes! Fra den første dag jeg gik med dem, blev mine smerter mindre.. og mine ellers kolde fødder blev varmere! Håber virkelig at jeg kan undgå at miste mine fødder!
Tak for MBT sko.. 💯🙏💯

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Jeg kunne finde alle relevante oplysninger.

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Super vejledning mht. valg af sandal
Passer perfekt

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Altid dejligt og handle hos mbt. Og deres sko er fantastisk. Kan klart anbefales.
Ja de er ret dyre men du får noget for pengene. Jeg selv er fattig men vælger og spare op til disse sko da det bedst for mine skavanker. Så det handler om priotering.. Mbt er mit

Vastaus yritykseltä MBT Shop
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.