Super gode MBT sko, der lever op til forventningerne . Super hurtig levering! Nem returnering ved forkert størrelse og hurtig returnering af udgiften. Rigtig god og tryg kommunikation.

Havde jeg råd, ville jeg købe flere MBTsko/-støvler. Super fodtøj, venligt personale=dejlig oplevelse👣❤️🤓 PS jeg har købt flere gange det sidste års tid, så derfor kan jeg ikke nævne een enkelt da... Näytä lisää

Jag beställde ett par vårskor Speed 1000-3 blue - herr - 46.5 och var brydd att de inte skulle passa i storlek, för jag har egentligen 47. Jag packade upp och fann synbart små skor, men sulan var rätt... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa
  2. Jalkineiden tukkuliike

Velkommen til MBTshop.dk – officiel forhandler af MBT i Norden. Hos MBTshop.dk brænder vi for at hjælpe mennesker med at gå, stå og bevæge sig med mindre smerte og mere energi i hverdagen. Vi forhandler MBT – fysiologisk fodtøj med den originale Masai Barefoot Technology, der styrker kroppen og aflaster led, knæ, hofter og ryg. Vi er en dansk webshop med lager i Danmark og hurtig levering. Bag shoppen står MBT Nordic, som distribuerer MBT i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi lægger vægt på personlig service, ærlig rådgivning og en tryg købsoplevelse. Mange af vores kunder vælger MBT, fordi de oplever: - Mindre belastning i knæ, hofter og ryg - Aflastning ved hælspore og forfodssmerter - Øget komfort på arbejde og lange dage på benene - En mere aktiv og naturlig gang Har du spørgsmål til modeller, størrelser eller valg af såltype, sidder vi klar til at hjælpe. Vi ved, at det rigtige fodtøj gør en reel forskel – og vi vil gerne hjælpe dig med at mærke den. Tak fordi du handler hos os – og tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder mere, end du tror. 👣

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Nemt at bestille

Nemt at bestille, og returnere, venlig betjening på telefon også.

22. toukokuuta 2026

Hej Anna Cellina
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Super gode MBT sko

Super gode MBT sko, der lever op til forventningerne .

4. toukokuuta 2026

Hej Susanne
Hvor er vi glade for, at vores sko lever op til dine forventninger, og for at du har oplevet en god service. Tak for din flotte anmeldelse. 😊
Mvh. MBT

Jeg fik rigtig god vejledning til mit…

Jeg fik rigtig god vejledning til mit problem med fødderne. Fik tilsendt 2 par sko, så jeg kunne vælge den rette størrelse. Super god service med gratis retur.

9. toukokuuta 2026

Hej Carsten
Mange tak for din anmeldelse og fordi du at deler din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service - det betyder meget for os. 😊

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Mindre bra att returen blev lite krånglig eftersom jag inte kunde skriva ut returetiketten själv utan fick anlita annan person för det.

6. toukokuuta 2026

Hej Eva
Tak for din anmeldelse og fordi at du deler din oplevelse med os. Vi er meget glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering. Vi beklager samtidig, at returprocessen blev oplevet som lidt besværlig.
Mvh. MBT

Super god service og rådgivning over…

Super god service og rådgivning over telefon. Tak for de skønneste sko.

6. toukokuuta 2026

Hej Lone
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dine sko. Kontakt os endelig igen en anden gang, hvis du har brug for vejledning. 😊

Bra priser snabb leverans

Bra priser snabb leverans

29. huhtikuuta 2026

Hej Dan
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har oplevet god service, og at du giver os 5 stjerner.
Vi ser frem til at handle med dig en anden gang.
Mvh. MBT

Har købt sandaler online søndag…

Har købt sandaler online søndag eftermiddag. Allerede leveret i pakkeshop om tirsdagen. Super hurtig levering.
Jeg ville ønske at der fandtes flere forskellige modeller 😊

5. toukokuuta 2026

Hej Karen
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi gør os umage for hurtig levering og god service - og vi er glade for at høre, at det virker.

Og vi er helt enige – flere modeller er altid fristende 😉 Heldigvis kommer der løbende nye MBT-modeller i sortimentet. Vores hjemmeside er blevet fyldt op med forårs- og sommer nyheder.
Mvh. MBT

Använder MBT skor från 2009 när jag…

Använder MBT skor från 2009 när jag fick problem med artros och hälsporren samt ryggproblem. Utan skor hade jag stora problem att gå.Ja är jätte nöjd med kvalitet också. På sommaren alltid använder sandaler Kiburi, har olika färgen. Nu köpt jag tre par - en vattentätt för vinter och två mocka. Ser fram emot att använda de många år. MBT är bästa skorna!

4. toukokuuta 2026

Hej Viktoria
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os meget, at MBT-skoene hjælper dig og lever op til dine forventninger.

God service

Jeg oplevede god service fra start til slut.

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MBT Shop

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med vores service.

Havde jeg råd

Havde jeg råd, ville jeg købe flere MBTsko/-støvler.
Super fodtøj, venligt personale=dejlig oplevelse👣❤️🤓
PS jeg har købt flere gange det sidste års tid, så derfor kan jeg ikke nævne een enkelt dato for min oplevelse👍

27. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MBT Shop

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser med både vores fodtøj og vores kundeservice.

Finn färg och bekväma

Finn färg och bekväma. Jag kunde promenera en hel vecka i London för att tidigare har jag haft kraftig a smärtor i mellanfoten.

12. huhtikuuta 2026

Hej Heidi.
Tack for din anmeldelse. Dejligt at MBT kan hjælpe dig mod smerter. MVH MBT

Hurtig levering og gode sko

Hurtig levering og gode sko. Dame model lidt smal så jeg valgte herre model. Den var perfekt.
Fik ikke ordre bekræftelse på mail. Det undrede mig lidt.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MBT Shop

Hej Lisa. Tak for din anmeldelse. Vi har for nyligt fået ny webshop og det driller til tider. Vi arbejder på det og hvis du mangler noget, så skriv endelig. MVH MBT

Skoene kom meget hurtigt

Skoene kom meget hurtigt. Dejligt

6. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MBT Shop

Hej Kim. Dejligt at du er tilfreds med vores service og tak for din anmeldelse. MVH MBT

Att som 45 år få artros (hallux…

Att som 45 år få artros (hallux rigidus) i stortålederna var oväntat och något som påverkade mig väldigt negativt, men nu har jag snart bytt ut alla skor till MBT och har knappt kännbara besvär. Uppskattar särskilt de snygga sneakers-modellerna som funkar på jobbet

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MBT Shop

Hej Johan. Tusind tack for din anmeldelse. Dejligt at læse, hvordan MBT har aflastet dine fødder. MVH MBT

Jeg har handlet hos MBT Shop flere…

Jeg har handlet hos MBT Shop flere gange nu og er vild med skoene 👍👍
Hurtig levering og har også en enkelt gang, måtte bytte pga. Forkert str. Det var også nemt at gøre 🤩

8. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MBT Shop

Hej Carina. Mange tak for din anmeldelse og dejligt at høre du er glade for vores sko samt at du er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os. MVH MBT

Fremragende sko og hurtig levering

Fremragende sko og virkelig hurtig levering!
Skoene aflaster virkelig både min forfod og oveni min slidgigtplagede storetå.

22. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MBT Shop

Hej Karina. Dejligt at læse at du synes godt om vores sko og at du er tilfreds med vores service. MVH MBT