Firma maxizoo traktuje klientów jak chce. Kupując w sklepie stacjonarnym nie możesz skorzystać z ofert w aplikacji. Np. W aplikacji kupisz pakiet karm 2x w atrakcyjnej cenie ale w sklepie nie obowią... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
W sklepach stacjonarnych ceny są wysokie, ale w sklepie internetowym bardzo dobre. Asortyment duży. Dobre promocje. Dostawa trwa trochę długo (5-7 dni), dlatego jedna gwiazdka mniej.
Najgorsza firma jaka z jaką miałam do czynienia, składam zamówienie na dwie rzeczy, nie dość że zamówienie przyszło mi kompletne to jeszcze nie można się doprosić o resztę zamówienia lub od zwrot gotó... Näytä lisää
Zamówienie w aplikacji, dostawa 1-3 dni, minęło 7 - brak informacji o wysyłce. Aplikacja to jakaś porażka, nie działają funkcje kontaktu ze sklepem. Infolinia - nagranie, iż mają dużo zamówień i opóźn... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Oszukuja klientow
Oszukuja klientow. Robiac zamowienie jest opcja ze zaraz do odebrania w sklepie. Okazuje sie, ze nie ma takiej mozliwosci i na paczke czeka sie do 6 dni. Osoby na infolinii pyskate, jak nie wiedza co odpowiedziec rzucaja sluchawkami. Patologia
Duży wybór akcesoriów dla psów
Duży wybór akcesoriów dla psów, jest w czym wybierać i przebierać. Mile widziane pieski w sklepie, Panie ekspedientki miłe i zawsze pogłaskają pieska:) Przyjemny klimat na zakupy, aż chce się wracać!
Opinia dotyczy obsługi klienta.
Opinia dotyczy obsługi klienta.
Sklep w Radomsku ul. Kościuszki.
Miła kompetentna dziewczyna, doradziła a na koniec tak poprowadziła zakupy, że skończyło się solidnym Rabatem.
Byłem pierwszy raz i pewnie wrócę!
Uwaga na zakupy na firmę w sklepie internetowym
Sklep niestety nie informuje, że przy zamówieniach na firmę nie wystawia faktury na firmę. Zaznaczę, że zakup był detaliczny dla własnego użytku, a nie hurtowy. Aplikację tez mam zalozona na firmę. Sklep stacjonarny wystawia bez problemu, a internetowy działa po prostu nieuczciwie. Klient dowiaduje się po fakcie, że nie dostanie faktury.
Maxi zoo brak towaru
Maxi zoo. Dlaczego zoo? Nazwijcie Maxi Dog lub Maxi Cat.
Przecież w tym sklepie praktycznie nie ma nic dla innych zwierząt, a powierzchnia ogromna. Dla ptaków jest lepiej zaopatrzony pierwszy lepszy market..
Podstawowych rzeczy brakuje.Tylko dla psów wszystko.
Fatalna firma
Fatalna firma. Nie zwracają pieniędzy po zwrocie towaru. ZŁODZIEJE.
Firma maxizoo dyskryminuje klientow
Firma maxizoo traktuje klientów jak chce.
Kupując w sklepie stacjonarnym nie możesz skorzystać z ofert w aplikacji. Np. W aplikacji kupisz pakiet karm 2x w atrakcyjnej cenie ale w sklepie nie obowiązuje ta promocja. Kupujesz w aplikacji nie ma możliwości zakupu na fakturę na firmę. Kupując w sklepie stacjonarnym jak kupujesz na firmę to nie można skorzystać z karty rabatowej… bo nie.
To jest jawna dyskryminacja i robienie klientów w jajo. Mam już dość takiego traktowania. Kupowałem kilkakrotnie ostatnio po kilkaset złotych ale to są już moje ostatnie zakupy w tej firmie. Nie lubię jak ktoś dyskryminuje i sortuje swoich klientów. Żegnam się z mafiozo
Dobry sklep
Trustpilot-kokemus