Yritys on vastannut
Szybka przesyłka i niewielka paczka.Aż trudno uwierzyć, że w środku jest posłanie 2XL dla psa. Po rozpakowaniu wszystko jak w opisie. Moja labradorka już je kocha i chętnie w nim odpoczywa.
Yritys on vastannut
MrFluffyFriend™ istnieje od 2020 roku z inicjatywy zespołu oddanych miłośników zwierząt. Towarzyszy nam prosta misja: chcemy oferować wysokiej jakości i niedrogie produkty dla zwierząt domowych, które pomagają im się uspokoić, a jednocześnie dbają o ich zdrowie, szczęście i dobre samopoczucie. Twój futrzasty przyjaciel jest dla nas najważniejszy: jeśli nasz produkt nie spełni Twoich oczekiwań, większość artykułów można zwrócić w ciągu 30 dni. Nasz kochający zwierzęta zespół obsługi klienta jest dostępny 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu i stara się odpowiadać na wszystkie pytania jak najszybciej. Skontaktuj się z nami pod adresem info@mrfluffyfriend.pl. Nasz zespół jest zaangażowany w poszukiwanie nowych i ekscytujących sposobów na poprawę jakości życia zarówno zwierząt, jak i ich właścicieli każdego dnia. Dzięki naszej nieustannie rosnącej rodzinie MrFluffyFriend™ zapewniamy wszystkim zwierzętom miłość i opiekę, na które zasługują!
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Posłanie w rozmiarze S, wygląda solidnie, piesek zadowolony 🙂 dostawa chwilę trwała ale się nie przypominałem

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Świetne odpowiedzi na pytania; widać, że znają się na tym co sprzedają. Odpowiedzi błyskawiczne, a legowisko? No cóż, malutka Lusia zabrana z interwencji najbardziej kocha moje łóżko, a zaraz po tym mięciutkie legowisko gdzie sobie odpoczywa w dzień.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Po rozpakowaniu wszystko jak w opisie.
Moja labradorka już je kocha i chętnie w nim odpoczywa.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Szybka dostawa! Mój pies zachwycony i ja też!!! Produkt zgodny z opisem!

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Doskonała komunikacja ze sprzedawcą i zachwycony pies :)

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
No chwilę trzeba czekać, ale towar przychodzi spakowany i bezpieczny

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Moje doświadczenie we współpracy z Firma jest niewielkie.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Legowisko jest mega super. Mój piesek od razu je zaakceptował i uwielbia na nim leżakować. Polecam to legowisko.
Obsługa też bardzo dobra.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Super legowisko. Zgodne w 100% z opisem. Polecam, pise jest niezadowolony.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Sunia chetnie korzysta z nowego poslania drugie ma w samochodzie

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Moja bokserka Zara przerabiała kilka legowisk.Rozszarpywała je,jak tylko zostawała w domu sama.Mimo,że wcześniej znosiła tam zabawki,gryzła twarde smaczki,później wyciągała poduszki,wkład z nich leżał po całym pokoju..MrFluffy wybrałam w rozmiarze o jeden większy jak na jej długość ciała-by było miejsce na zabawki,pluszaki.Zara je uwielbia,śpi w nim,kiedy nas nie ma w domu,kiedy idziemy do sypialni-nie idzie za nami jak dawniej,idzie do swojego legowiska.Śpi w nim dłużej niż zwykle,bawi sie.Polecam bardzo serdecznie.Nie wahajcie się już dłużej!

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Mnie nic, ale przyjaciel czworonożny nie chce wychodzić z posłania. Chyba go uwielbia!!!

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Bardzo ładne i wygodne spanie, mój pies jest przeszczęśliwy, widać, że jest mu bardzo wygodnie. Pokrowiec zdejmowany, łatwo wyprać.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Wysokiej jakości legowisko dla pieska,dające mu komfort i odstresowanie 🙂👍

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Super legowisko, moja mała dziewczynka jest bardzo zadowolona. Produkt polecam mimo ceny.
Musiałam tylko dopytywać się o przesyłkę bo "szła" dłużej niż byłam o tym poinformowana. Hmm... na dobre trzeba czekać...

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Fajne.Psu się podoba. Radzę wziąć większe bo moim zdaniem rozmiar L jest nieco mały.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Szybka dostawa, towar dobrze, zapakowany i całkowicie zgodny z opisem. Moje Psy pokochały ten produkt. Polecam wszystkim tego sprzedawcę.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
W dniu 10/12/25 zapłaciłam i zamówiła posłanie dla psa. W dniu 15/12/25 zostałt wygenerowane dokumenty w systemie GLS. Do dnia dzisiejszego (27/12/25) status przesyłki pozostaje niezmieniony. Mimo wymiany korespondencji nie chca uznać anulowania zamówienie i nie zwracaja przelanych środków.
Odradzam jakiekolwiek zkupy , bo to nie jest rzetelny szprzedawca tylko oszust.

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Przede wszystkim jest to produkt chiński!!! Na Aliexpress 3x taniej. To jest ukrywane, a strona ma sugerować, że to jakiś porządny polski produkt. Bajki na temat ortopedyczności i 3x gęstszego wypełnienia. Wypełnienie się mocno ugniata i jest z poszatkowanej na drobno gąbki niewiadomego pochodzenia. Zewnętrzny materiał poszycia nie sprawia wrażenia tandetnego ale to nie jest warte 400zł !!! Dostawa 2 tygodnie!

Vastaus yritykseltä MrFluffyFriend™ Polska
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.