Godt produkt. God kvalitet. Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Hurtig afsendelse. Handler gerne hos jer igen en anden gang.
Hurtig levering af bestilte varer, som oven i købet var til en virkelig god pris. Der var en fejl i leverancen, grundet ny medarbejder havde taget fejl af kasser der minder om hinanden. Skrev i... Näytä lisää
Super deal og super service! Jeg købte 6 kettlebels 2. påskedag til en rigtig god pris. Under transaktionen fumlede jeg og skrev derfor en besked til firmaet. Til min store overraskelse blev jeg stra... Näytä lisää
Hos Maxis.dk sælger vi Træningsudstyr til lave priser. Vores sortiment er de mest solgte varer til fitnesstræning og hjemmetræning. Vi har kettlebell, træningsmåtter, yogamåtter, håndvægte, bodypump sæt, bodypump vægtskiver, vægtskiver, BOSU bolde, gymrings, træningselastikker, Foam Roller, Yogaudstyr, vægtstænger og meget mere. Vi har en del træningsudstyr som vi sælger til fysioterapier i Danmark, samt fitnesscentre har også vores fitnessudstyr i deres centre. Vores vision er at være de absolut billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har eget brand, NORDIC POWER® og ANIMA®, som sikrer dig at træningsudstyret er ekstra kvalitets kontrolleret. Vi sender din ordre hver dag og du kan altid ringe til. Vi vil elske at tale med dig. Tlf. 53537065 Vi vil være DK´s bedste til kundeservice, hurtig levering. Se mere her - Maxis.dk
Violvej 12, 3400, HILLERØD, Tanska
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Hurtig levering.
Fik allerede mine varer ca. 3 dage efter bestilling.
Kan kun anbefales herfra. :)
Rigtig fin vare til prisen og meget hurtig leveret😊👌
Rigtig hurtig levering gode anbefalinger her fra det er ikke sidste gang jeg handler her😊
Nem og hurtig levering. Kvaliteten af min vare (gymnastikringe) er ligesom jeg forestillede mig den - måske endda bedre ift prisen.
Hurtig levering og super god kvalitet til prisen
Hej Tusind tak for hjælpen ved køb af Tights sorte højtaljede Anima i str xl . De passer mig perfekt som mand . Selv om de er til kvinder . Kan de med stor fordele bruges af mænd .
Det jeg bestilte modtog jeg på andendagen. Så super 🚀🚀🚀🚀🚀
Bestillingen gik hurtigt igennem og leverancen var hurtigere end lovet :)
Som altid inden man bestiller fra nettet er et tjek på trustpilot en god ting. Maxix har gode anmeldelser, men man læser jo lige de dårlige også for at se hvad der er gået galt. Så selvom min vare ikke er modtaget endnu, så ryger der alligevel 5 stjerner afsted.
Det blir 3 stjerne til produktet ( det er jo ikke modtaget endnu, så det kan ikke blive til mere, men er sikker på de er en 5'er værdige) og de sidste 2 stjerner går til kundeservice der besvarer anmeldelser herinde, specielt de (urimelige) 1-stjernede :-)
Dét er fanme sjovt.
Keep up the good work ;-)

Vastaus yritykseltä Maxis
Glæder mig til at komme i gang med mine Kettelbells
Tak for fin pris