Maximum Radiatoren Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Begin april betaald, enkel een automatische bevestiging ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, whatsapp niet bereikbaar, via mail niet bereikbaar. Aangifte gedaan bij politie die er niets mee doet... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

BESTEL HIER NIET!!! zijn oplichters. November 2025 grote bestelling geplaatst ivm verbouwing. Bestelbevestiging ontvangen daarna niks meer. Zou binnen 3-5 werkdagen geleverd worden.....niet. niet ber... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Bitte kaufen sie nichts bei dieser Firma!!! ich warte bereits seit Monaten auf die Rückerstattung meiner Vorabzahlung, da ich die Ware nie erhalten habe. ich werde nun in den kommenden Tagen zur Po... Näytä lisää

Huono

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Niet geleverde radiator

Bestelde op 16/6 een radiator, zou geleverd worden tussen de 3 en 5 dagen . Tot heden niks ontvangen , heb een 30 tal keer gebeld maar nemen geen telefoon op , ook verschillende mails , whatsapp berichten allemaal zonder resultaat . Zitten volop in een verbouwing . Dit kan zo niet langer doorgaan vermoed dat dit oplichters zijn . Eis mijn geld terug zoniet worden er verdere stappen overwogen .

16. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geen levering, geen contact. Mijden!

Bij een eerdere bestelling geen klachten.
Nu echter een simpele bijbestelling gedaan van een voorraad product.
Op 10-05 de bestelling geplaatst.
Daarna niets meer gehoord.
Contact gezocht via e-mail, telefoon, whatsapp én een persoonlijk e-mail adres wat via whatsapp als auto reply naar voren kwam.
Tot op heden nog steeds geen product en nog steeds geen reactie.
Het telefoonnummer op de website werkt zelfs niet eens.

Wat er gebeurd is, geen idee. Maar mijn geld ben ik kwijt en vanaf nu ga ik er met een grote boog omheenlopen...

10. toukokuuta 2025

Lijkt sprake van oplichting

Bestelling zou met een paar dagen geleverd worden. Enkele weken later, nog steeds niets en onmogelijk om met hen in contact te komen.

Update: maanden later nog steeds niets ontvangen. Zou geld terug krijgen, maar ook dat krijg je niet. Totaal onbereikbaar. Aangifte gedaan wegens oplichting.

28. toukokuuta 2025

Niets geleverd

Op 5 mei een radiator besteld met de levretijd van 3 tot 5 werkdagen. 3 weken later nog steeds niets ontvangen. Bellen naar het bedrijf kan niet, telefoonnummer niet in gebruik en mailen reageren ze niet op.

Zou het oplichting zijn?

5. toukokuuta 2025

Meerlaags waterleiding besteld…

Meerlaags waterleiding besteld op16-05-2025 maar krijg geen lever datum, reageren niet op bellen of mailen en ook niet op hun contact formulier. Heb aangegeven via voorstaand dat ik het wil annuleren maar krijg geen contact.

22. toukokuuta 2025

Op 6 april meerlagen buis besteld

Op 6 april meerlagen buis besteld. Levertijd 5 tot 9 werkdagen.Inmiddels ruim 3 weken verder. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. 10 pogingen gedaan in de loop van de laatste week. 3 x een mail gestuurd voor een update van de bestelling. Wordt niet beantwoord. Dus maar bij een ander besteld. Op deze manier is dit bedrijf gedoemd om te mislukken.
Na 4 weken toch mijn meerlagen buis binnen gekregen. Dus geen oplichters. Dus dat is positief. Prijs/ kwaliteit is prima. Helaas gaat het fout bij de communicatie. Zou fijn zijn als er gecommuniceerd wordt met de klanten. Is een van de belangrijkste dingen om je bedrijf te laten voortbestaan

30. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Laten niets van zich horen, geen contact mee te krijgen..

1e keer besteld, nooit weer... zelfs 1 ster is teveel.

Bestelling radiator ging goed, binnen week geleverd, helaas bestelling van iemand anders ontvangen, binnen aantal dagen (op zondag!) omgeruild voor juiste radiator.
Bij het uitpakken toch de verkeerde radiator geleverd + zwaar beschadigd en gedeukt.

Direct geappt/gemaild en daarna weken achter elkaar
meerdere apps/e-mails gestuurd naar meerdere adressen
diverse malen telefonisch contact proberen te krijgen, er wordt stomweg niet opgenomen.
Zelfs social media geprobeerd om contact te krijgen.

Er is GEEN contact te krijgen met dit bedrijf en er komt geen reactie terug!

Wat moet je hier als consument mee?

3. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Mijn radiator zou rond 15 april…

Mijn radiator zou rond 15 april geleverd worden. Tot op heden is er niemand telefonisch bereikbaar en reageren ze niet op berichten via mail. Je krijgt de melding dat ze aan het verbouwen zijn tot 18 april maar nog steeds zijn ze niet bereikbaar. Bestaat deze bedrijf wel echt?

24. huhtikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Bad service

Part one.This company is complete scammers. Fake reviews on google. Ordered a radiator there 04/04. No answers via phone/mail/WhatsApp. Now they changed their website front page saying they are close till 18/04. They made a good preparation - nice website, FB page, reviews on google maps. A good lesson for me - never trust unknown seller with cheap prices and without any real reviews here. Part 2 is update. The radiator was delivered 16/04 after 12 days from the date of the order. So yes, this company is not scammers but they have very bad client support. No chance to survive for them with that kind of service - no information within almost 2 weeks, no answers to the phone, email and whatsapp.

4. huhtikuuta 2025
Maximum Radiatoren-logo

Vastaus yritykseltä Maximum Radiatoren

Beste Anton,

Bedankt voor je bericht. We vinden het oprecht jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze service.

Zoals op onze website vermeld, zijn we momenteel bezig met een verbouwing van onze winkel en magazijn. Hierdoor kunnen bestellingen en reacties op berichten helaas iets vertraagd zijn. We begrijpen dat dit vervelend is en we bieden daarvoor onze oprechte excuses aan.

We willen benadrukken dat we géén oplichters zijn, en dat de reviews die we ontvangen van echte klanten zijn die we met zorg hebben geholpen. Als jong bedrijf zetten we ons iedere dag in om klanten goed te bedienen, en juist daarom nemen we feedback – positief of negatief – heel serieus.

We hopen dat je ons nog even de tijd geeft om je bestelling alsnog correct af te handelen. Mocht je ons willen bereiken, stuur gerust nogmaals een e-mail of WhatsApp – we beantwoorden alle berichten zodra we weer volledig operationeel zijn vanaf 18 april.

Team Maximum Radiatoren

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin