Santhelabel Arvostelua

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Oplichters

Ik heb 2.5 week geleden een ketting bestelt. In de tussentijd contact proberen op te nemen via Instagram, mail en TikTok. Ik heb nog steeds niks gehoord en geen gegevens van mijn bestelling. Bestel hier niet!!!

27. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Late levering en geen respons op enig contact

14-07 iets besteld, 15-07 was de bestelling klaar voor verzending en 04-08 is het pas geleverd. Daarna heb ik geprobeerd via e-mail, contactformulier, insta dm, instagrampost, Facebook dm en Facebookpagina in contact met ze te komen om mijn retour aan te melden, maar ik krijg geen enkele respons. Nu, 23-08, ligt het pakket nog steeds hier thuis en reageren ze tot op heden nergens op. Alle
Kleding was overigens veel te klein. Ik heb maat M en kocht M/L en zelfs onesize. Van de onesize kon de rits niet verder dicht dan halverwege. Ik koop hier nooit weer wat en ik raad jou aan hetzelfde te doen.

23. elokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Tevreden over de kleding, niet over de service

De kleding zag er goed uit en werd binnen iets minder dan twee weken bezorgd. Helaas is het retourneren echt verschrikkelijk geregeld. Ik heb meerdere keren gemaild, maar krijg geen reactie, waardoor ik mijn bestelling niet kan retourneren. Erg jammer, want verder was ik tevreden over de kleding.

7. elokuuta 2026

Bestel hier niet

Bestel hier niet! 3 week gewacht op bestelling, tussendoor contact proberen op te nemen met klantenservices, geen enkele reactie terug gehad! Uiteindelijk waren de artikelen ook niet mooi, dus retour gestuurd! Geen geld terug gezien, maar bijna een maand geleden aangeleverd op retouradres.

4. elokuuta 2026

Niet kopen

Ik heb een bestelling ter waarde van €100 geretourneerd en inmiddels is er een maand verstreken zonder dat ik mijn geld heb teruggekregen. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen via verschillende kanalen, krijg ik geen enkele reactie. Hier dus zeker niet bestellen, en voor diegene die hetzelfde mee hebben gemaakt is het raadzaam om een melding te maken bij ACM Consuwijzer en Fraudehelpdesk zodat het verder onderzocht kan worden.

31. heinäkuuta 2026

Hi Dion,

Vervelend dat je dit destijds zo hebt ervaren en onze excuses voor de vertraging in de communicatie en verwerking van je retour. Inmiddels hebben we hierover contact met elkaar gehad en is het volledige bedrag enige tijd geleden aan je terugbetaald en door jou ontvangen.

Liefs,

OPLICHTERS

Ik had een setje besteld van 50 euro die wou ik retourneren en heb ook zelf de retour kosten betaald en na weken nogsteeds mijn geld niet terug terwijl de retour allang was aangekomen ik heb op meerdere platformen contact op genomen ze reageren op niks. Het is een grote oplichting!

9. kesäkuuta 2026

NIET BESTELLEN!!

NIET BESTELLEN!!

Heb 3 juli een bestelling gedaan. Was na 5 dagen nog niet verzonden. Heb een mail gestuurd 2x, pas antwoord gekregen nadat ik op insta en tiktoks reacties had geplaatst. Ze zegt dat her verzonden is op 9 juli, heb ook een tracking link gekregen. Vandaag 14 juli staat er nog steeds dat het koerier bedrijf geen pakket heeft ontvangen. Ben mijn geld kwijt vrees ik.

14. heinäkuuta 2026

Koop hier niet

Product netjes retour gedaan. Geen geld terug helemaal niks. Niet reageren op de mail, niet reageren via insta en m'n reactie op TikTok verwijderen. Voor €60 opgelicht

13. heinäkuuta 2026

Hi Gabi,

We hebben hier contact over gehad en je bestelling is natuurlijk gewoon terugbetaald!

Veel liefs,

Saanut 1/5 tähteä

Niet kopen bij San the label

Niet kopen bij San the label! Reageren nergens op, mail dm geen reactie. Deel niet geleverd gekregen en deel teruggestuurd. Ze verwerken niets bij Klarna dus nu totale rekening zonder iets te hebben!

11. heinäkuuta 2026

Hi Miranda,

We hebben inmiddels contact met je opgenomen en alles is geregeld en terugbetaald! Hier hebben we elkaar samen ook over gesproken. Hier zat wat vertraging op door wat problemen met de terugbetaling en de drukte bij ons. Nogmaals excuses!

Veel liefs,

Saanut 1/5 tähteä

Besteld en betaald, niets ontvangen

Mijn dochter heeft op 21 april J.l. Iets besteld en betaald, maar heeft daarna niks meer vernomen. Op mails wordt niet gereageerd evenals op berichten via het contactformulier op de website. Uiteindelijk via Instagram een berichtje gestuurd waar weken later op werd gereageerd, maar zonder verdere informatie of details van de bestelling te vragen. Volgens mij is deze site niet okee! Mijn dochter is haar geld kwijt, vrees ik, hopelijk help ik met deze review anderen om hetzelfde te overkomen.
Bestel niet bij santhelabel.nl! @san.thelabel

14. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin