Maximiles NL Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Leuk om enquetes in te vullen ,maar jammer dat er als je halverwege,of haast aan het eind bent van de enquête,je niet aan eisen voldoet ! Denk dat veel leeftijd te oud voorkomt, en krijg je 3 punten,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig panel zeer interessante surveys ook leerzaam en leuk om te doen.Ben al jaren trouw en zal dit nooit opgeven!Zeker aanbevelen aan iedereen!daarnaast leuke beloningen ruime keuze!Thnx maximiles... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Niet te lange maar duidelijke enqeutes. Goede vragen en veel gelegenheid om ze te beantwoorden i.c. je mening te geven. En een waardering in de vorm van een cadeaubon is meegenomen...

Saanut 4/5 tähteä

Fijne site om enquêtes in te vullen waarmee je leuke dingen kan verdienen. Minpunten zijn dat je er vaak snel bij moet zijn, anders word je na 3 minuten toch weer uit de enquête gegooidnomdst er voldo... Näytä lisää

1. Markkinatutkija

Yrityksen kirjoittama

Reageer op opiniepeilingen en verzamel punten om ze in te wisselen voor cadeaubonnen, donaties of geschenken van grote merken in de Panelshop! Inschrijven is gratis en vrijblijvend op https://www.maximiles.nl/trustpilot

• Keizersgracht 62/64, 1015 CS, Amsterdam, Hollanti

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Leuk en eerlijk

Leuke onderzoeken, snel punten verdienen voor leuke cadeaubonnen. Eindelijk een onderzoek systeem die wel punten geeft als je niet tot de doelgroep behoort van een onderzoek waar je voor uitgenodigd bent.

15. huhtikuuta 2026

Prima te doen

Veel vragen lijsten. Korten en lange. Veel dezelfde vragen ivm dat ze willen weten wie de test doet.

Punten lopen snel op die je kan inwisselen. Je hebt zelf de keuze waarvoor je het kan inwisselen.

4. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Elke keer je geslacht en leeftijd wordt…

Elke keer je geslacht en leeftijd wordt saai . Ook worden vaak vragenlijsten op het laatst afgebroken. Ook jammer dat ik ze in het buitenland niet in kan vullen .
Dus ja ik ben een beetje aan het twijfelen wat ik ga doen .

27. maaliskuuta 2026

Betrouwbaar

De enquetes zijn makkelijk in te vullen, ook zijn de vragen goed te begrijpen.
Het inwisselen van punten naar een cadeaukaart ging ook goed en ook de cadeaukaart inwisselen verliep probleemloos.

21. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Dieven bende.Zonde van je tijd

Dieven bende.Zonde van je tijd net weer 2 onderzoeken gedaan half uur bezig en 2 maal aan het einde de mededeling dat mijn antwoorden werden uitgesloten.Ja ja lekker dat moet ik dus maar geloven dat er niets met mijn antwoorden gedaan gaat worden.Ik de tijd erin steken hun de centen opstrijken ...oplichters

28. tammikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

De beloning komt er niet van

De enquetes zijn goed. De beloning krijg je niet. Nu 2 cadeaubonnen van Bol.com besteld van € 15 op 12-01-2026. Helaas heb ik nog geen verdere reactie. Het zal wel geen beloning worden. Werken voor niets dus.

16. tammikuuta 2026

Interessante enquetes

Over het algemeen zijn er vaak interessante enquêtes maar her komt de laatste maanden steeds vaker voor dat ik niet in aanmerking kom! Misschien is de groep te groot geworden. Ik ben al een hele tijd lid van Maxi iles, het was eerst anders, toen maar een enkele keer om niet tot de doelgroep te horen. Verder best tevrecen over het aanbod.

12. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin