Betrouwbaar ziet er goed uit bestelling netjes ingepakt, zou alleen iets sneller bezorgd kunnen worden. Levering duurt soms weken, verder geen klachten.
Heb leuke onderleggers besteld in een vorm van kerstboom. Snel geleverd en sinds vorig jaar is het een yeacatcher in mijn keuken. Positieve ervaring, zal zeker in de toekomst op Maveda nog dingen be... Näytä lisää
Ik werd geweldig geholpen ondanks dat ik zelf een verkeerde bestelling had gedaan. Het werdt prima opgelost, heel begripvol.
On vastannut 11 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Koop hier niets
Koop hier niets. Stelletje oplichters zijn het. Komen leveringsvoorwaarden niet na. Als je dan spullen retour wilt zenden ontvang je 2 verschillende adressen in China. Dit komt dus nooit goed aan. Product weg en geld weg! Als ze je beloven een korting te geven maken ze gewoon het geld niet over. Je ontvangt een schimmig betalingsbewijs van hen maar je geld staat na een maand nog niet op je rekening.
Snijmesje gekocht wat totaal niet werkt…
Snijmesje gekocht wat totaal niet werkt en bot is , ik kan het op eigen kosten terugsturen wat net zoveel kost als het produkt zelf
Waardeloze communicatie , je voelt je totaal niet serieus genomen
Goed en verzorgd geleverd
Grote keuze
Zeer uitgebreid aanbod van decoratie materiaal
Goedkope Chinese troep duur gekocht…
Goedkope Chinese troep duur gekocht slechte kwaliteit
Komen hun verplichtingen na maar het…
Komen hun verplichtingen na maar het duurt wel lang voordat ik eindelijk mijn bestelling in huis heb
Leuke patronen
Leuke patronen. Handig om op mijn tablet te zetten.
Echt een aanrader
Vriendelijk behulpzaam vlot bestelling
Het pakketje kwam keurig binnen met…
Het pakketje kwam keurig binnen met duidelijke uitleg vh ‘attribuut’ Helemaal tevreden
Prima en zonder problemen
De keuze is reuze.
De keuze is reuze.
Prettig als de levering sneller verloopt
Kwaliteit top goed service dank u wel…
Kwaliteit top goed service dank u wel zeer tevreden
Kwaliteit is erg goed
Kwaliteit is erg goed, mooi op tijd, en je wordt goed en uitvoerig geïnformeerd.
Ik ben er erg blij mee dank jullie wel.
snelle levering goede kwaliteit
Ik heb onlangs een stang gekocht voor…
Ik heb onlangs een stang gekocht voor op het balkon.
Precies wat er op de foto stond, zo zag het eruit en het voldeed precies naar mijn wensen. Goede kwaliteit.
Snelle levering ook.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.