Eerst verkeerde product opgestuurd gekregen. Daarvoor heb ik meerdere keren een mail gestuurd waarna ik na een lange tijd pas antwoord kreeg. Uiteindelijk wel betaald omdat ik het niet kon retourneren... Näytä lisää
Ik heb twee slechte ervaringen met deze webshop. Bij bestelling 2162 (feb 2025) heb ik een deel geretourneerd. Mauro bevestigde per e-mail dat de retour in goede orde was ontvangen en zette €50 te... Näytä lisää
Top service, mail werd niet meer op gereageerd. Via social media privébericht gestuurd en direct zelfde dag t probleem opgelost. Bestel zeker vaker.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Onlangs besteld
Onlangs besteld, onwijs tevreden met de kwaliteit. Raad het iedereen aan!
Beste service en goeie kwaliteit kleren
De service was zeer goed bij de helpdesk en de kledij was zeer goede kwaliteit. Echt een aanrader.
Sneller binnen dan verwacht
Sneller binnen dan verwacht
Betrouwbaar
Hele snelle en vertrouwbare service! Zou hier zeker nog een keer bestellen
Top!!
Gisteren bestelling binnen gekregen! Wat een top product!!
Bedankt voor de go de service!
Ik twijfelde in eerste instantie heel…
Ik twijfelde in eerste instantie heel erg aan de kwaliteit van de kleding en snelheid van de bestelling, klantenservice is echt top, en mij is echt het tegendeel bewezen, de kwaliteit is echt geweldig en me bestelling is ook in 1 keer goed gegaan!
Mijn bestelling is heel goed en snel…
Mijn bestelling is heel goed en snel gegaan, de kwaliteit is ook echt top! Zeker aan te raden en zal zeker hier vaker bestellen!!
Alles is soepel gegaan kleding zit…
Alles is soepel gegaan kleding zit perfect
Geweldig kwaliteit geen vertraging kwam…
Geweldig kwaliteit geen vertraging kwam optijd aan top ik wil dat mijn kleding kast vol moet zitten
Goede & kwalitatief kleding
Mijn bestelling ontvangen, maten passen perfect zoals omschreven. Goede kwaliteit en het geld waard!
Top winkel!
Zojuist mijn bestelling binnen gekregen, uitstekende kwaliteit. Zeer snel verzonden ook! Ik zou er zeker nog een keer bestellen.
Zit super lekker
Zit super lekker, en de maten passen heel goed ga zeker nog een keer bestellen
Top service en goede kleding
Top service en goede kleding. Nu al paar keer besteld. Klantenservice ook goed bereikbaar en helpen je
Ik krijg geen reactie op mijn mail met…
Ik krijg geen reactie op mijn mail met een retourverzoek...
Klantenservice is top
Klantenservice is top! broek in te kleine maat besteld en ik werd meteen geholpen, kwaliteit van kleding is goed voor een leuk prijsje.
Zeker vaker bestellen!
Niet waard…
Broek viel heel klein en strak krijg geen geld terug geen reactie of vergoeding

Vastaus yritykseltä Mauro
Recent dit nieuwe merk een kans gegeven…
Recent dit nieuwe merk een kans gegeven na het lezen van de recensies. De prijs kwaliteit verhouding is verbluffend goed. Ik ga zeker nog meer bestellen.
helemaal tevreden met de kledij van de…
helemaal tevreden met de kledij van de heren van Mauro, zal zeker terugkomen voor meer. Ben goed op weg geholpen met de maatvoering en dat is reden genoeg om terug te komen, kleding zit lekker en ik hoefde hiervoor niet in mijn portemonnee te graaien 😂
Top kwaliteit top prijs super…
Top kwaliteit top prijs super tevreden!!!