Edullinen patjatarjous ilman toimitusmaksua. Rakennekuvan mukaan ihan laadukkaan oloinen patja. Helppo tilat netistä, katsotaan kuinka nopeasti toimitus tulee?!
Patja saapuu nopeasti.Minulle tuli postitoimi paikkaan.Patjan paksuus oli sopiva.120 cm leveä.Patjan päällinen oli aaltomaista ei sileää.Itseäni ei kauan häirinnyt mutta joku voi tarvita ohuen petausp... Näytä lisää
Kaikki sujui hyvin aina toimitukseen Suomeen asti. Sen luvattiin olevan ilmainen, mutta GLS vaihtoi Postiin, ja jouduin maksamaan ylimääräiset 6,5 € kotiinkuljetuksesta. Patjassa oli aluksi hieman ha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tuotteet tulivat nopeasti ja kätevästi pakattuna. Sain kuljetettua kaikki henkilöautolla. Hämmästyin, miten pieneen pakettiin iso patja (160x200x18) mahtui. Kylmävaahtopatjaa, topperia ja tyynyjä en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.
Grebbener Str. 7, 52525, Heinsberg, Saksa
- +49 2452-9285830
- customer-service@matratzen.discount
- matratzen.discount
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Hyvä ja nopea maksutapa mobile payllä…
Hyvä ja nopea maksutapa mobile payllä ja edullinen patja

Hyvä tuote, helppo tilata,
Olen tilannut aiemminkin. Tuote on hyvälaatuinen ja vastaa lupausta. Tilaus helppo sekä hinta/ laatu erinomainen.

Mervi Helsingistä
Olen todella tyytyväinen toimitukseen ja patjaan.
Hyvä nukkua. Pehmeämpi puoli sopii minulle 57kg naiselle.
Kiitos
Suosittelen kaikille!

Vastaus yritykseltä Matratzen Discount
Todella hyvä ja edullinen patja
Todella hyvä ja edullinen patja. Selkäkivut ovat poissa!!!

Vastaus yritykseltä Matratzen Discount
Käytin "Premium Sleezzz" -patjaa hieman…
Käytin "Premium Sleezzz" -patjaa hieman yli kuukauden, ja liukumattomalla puolella suojapäällisen sauma on revennyt. Kirjoitin asiakaspalveluun siitä. Lisäksi liukumattomasta pinnasta irtoaa materiaalia – kun pyyhkäisee kädellä, käteen jää pieniä murusia tästä kumista.

Vastaus yritykseltä Matratzen Discount
Tilasin kauttanne patjat joiden…
Tilasin kauttanne patjat joiden toimitus luvattiin 8.1. Mutta koska patjoja ei kuulunut peruin kuljetusfirman kautta tilauksen. Nyt tieto palautuksesta ei ole mennyt perille ja klarna perii minulta patjojen hintaa ilman että olen niitä ikinä saanut

Tilasin patjan viikonloppuna
Tilasin patjan viikonloppuna, mutta en saanut tilausvahvistusta, vaikka se luvataan toimittaa 2 tunnin kuluessa. Laitoin tästä viestiä asiakaspalveluun, mutta sieltäkään ei ole tullut vastausta. Ikävää, että asiakkaalta menee maksu, mutta tilauksesta ei tule vahvistusta, ei edes kun sitä erikseen kysyy.

Missä patja viipyy?
Missä patja viipyy?, tilattu 9.1 ei vieläkään ole tullut patjaa 8.2. mitään tilausvahvistusta ei tullut sähköpostiin ,mutta maksu lähti tililtä.

Helppo tilaus ja toimitus
Helppo tilaus, nopea toimitus Suomeen. Patja erittäin laadukas ja hintaansa nähden todella hyvä. Suosittelen lämpimästi!

Tilasin patjan 13.12.24
Tilasin patjan 13.12.24. En ole saanut sitä vieläkään. Olen maksanut sen. Tarve olisi nyt heti. Terv. Riitta Poikolainen Kuusimäentie 1 B 3 63700. Puh.num. 35844258153. Patjan piti toimittaa 18.12.24.

Palautus
Palautus vaikeaa sanotaan että saa kokeilla 30 päivää mutta pitäisi palauttaa patja avaamatta 14 päivän sisällä sekä palautus lomake ainoastaan saksaksi,vastaukset kysymykseen kestää ja koska on joulun aika on vaikeaa saada paketti matkaan 14 päivän sisällä noudosta

Olen tilanut jo 4 patjaa
Olen tilanut jo 4 patjaa, osto helppoa ja patjat todella laadukkaita ja hinta edullinen. Suosittelen.