Det var en der var foran mig som fik mig til at trække på smilebåndet. Jeg tænkte efterfølgende at det kunne være praktisk med en manual for kvinder og en for mænd. For mænd : Kør frem til stander... Näytä lisää
Jeg har læssekortet, men har ingen særlig erfaring med læsning af grus ud over hvad jeg har fået på Materialepladsen. En af jeres folk indså dette og kom ud og hjalp til. Superfin oplevelse.
Bare nemt og bekvemt. Skulle bruge lidt stabil grus og afretter grus og så gik turen til Ringsted hvor der er maskine man kan låne til læsning af materialer. Aner ikke om prisen på materialer er dy... Näytä lisää
Det hele fungerer bare godt. Dejligt med mini læseren så man ikke skal slide. Koste og skovle synligt overalt så man hurtigt kan rydde op efter sig hvis man har drysset udenfor båsene. Det er sgu' et... Näytä lisää
Fiskerhusvej 23, 4700, Næstved, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
De har hvad jeg skal bruge og super nem og hurtig læsning af trailer da alle de nødvendige værktøjer samt maskiner er til rådighed + super nem betaling. Et yderst velfungerende koncept 😊

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Med fare for at lyde som om jeg bliver betalt for min kommentar.
Det er virkelig nemt, vejer sig ind.
Scanner sit Minilæsser kort, vupti, man skal lige lære den at kende.... men så spiller det også.
Vejer sig ud betaler enten med kort eller mobilepay. Og så er man fri til at køre.
Man bestemmer selv hvornår på døgnet man vil hente, man har ikke en dumt bigbag stående, så man kan komme videre med sit projekt når det passer ind i tiden.
Kæmpe anbefaling her fra
Og så lige personalet er super søde, de er der ikke heltinden, men når de er der er de yderst hjælpsomme (Greve)

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Det er altid en god oplevelse at komme og afhente hvad man har brug for på matrialepladsen. Det er nemt med læssemaskinen,og altid pænt og ryddeligt på pladsen.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Pæn, ryddelig og overskuelig plads. Fungerer fint med den selvbetjente læssetruck.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Alt fungerede og det var super nemt

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Super nemt og dejligt at der er en maskine at læsse med.
Hvis de havde fået de skærver i Ørslev som vi bruger, så havde vi sparret turen fra Lolland og til Næstved.
Så havde i fået 5 stjerner.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Konceptet er bare fantastisk. Man kan se varerne ordentligt, nemme tilkørselsforhold og nemt ud og indtjekning. Den første gang jeg var der, stod der en medarbejder og reparerede en maskine, og han hjalp mig med at læsse, da jeg ikke havde læssekort selv (stort tak tilham). Det har jeg nu (blot en elektronisk registrering), og minilæsserne er meget nemme at betjene.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Let og bruge, nem og komme rundt.. og meget rimelige priser..

Nemt og bekvemt - Super oplevelse
Fantastisk med minilæsser og trailerservice. Hentede 3.5 tons topdress på en eftermiddag.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Super nemt og dejligt at låne en minilæsser

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Sindssygt nemt og meget ligetil. Fem stjerner her fra.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Jeg skulle hente et læs grus til afretning, og ventede kun Ca. 10 min da der var en anden som lige skulle bruge minilæsseren, men ellers kørte det bare uden ekstra ventetid.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Ok, ret nemt og ligetil, og så er prisen også god.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Det er en rigtig flot plads, det er dejlig at man kan bruge en maskine til at læsse med

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Alt er tiptop, flot plads alt er snorlige alt er nemt, lån af front læser, betaling er er bare i orden, dejligt sted. 5 stjerner fra mig