Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Sono contento di non averci investito del denaro, l'unica cosa che ci ho investito è il tempo per entrare e raccogliere il bonus che regalano ogni ora e me ne pento. Ho accumulato 4400 DOGE e ho chie... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

La verdad yo no tenia esperanzas y le meti 3 euros, pero me puse a minar dogecoin hasta llegar al minimo y me lo pagaron, pero claro, eran 7€. Hoy en día he reclamado mas veces y no me han pagado ning... Näytä lisää

1,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Es super estafa

Es super estsfa, yo llegue a hacer 2 btc 100 eth 1000000 dogue y asi casi igual todas las monedas y decian que yo era un bot y nunca me pagaron ni 10 centavos, ahi me sentia millonario jejeje

8. marraskuuta 2021

useless site

useless site, this site is unusable.
site is uddenly down.
سایتش کلا یه قرون نمی ارزه، همین امروز از کار افتاد.

4. marraskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

They are nothing but swindlers and…

They are nothing but swindlers and thieves, these are full-fledged thieves who, in the modern way of today, attack people and think that they are honorable, and spend this money on their families and are waiting for Salehi's child. They should be told that if there is anyone in the world who has lived happily ever after in the wrong way and fraud, the illusion is definitely the second. You will be

29. toukokuuta 2021
Saanut 3/5 tähteä

1º pago los demas no

La verdad yo no tenia esperanzas y le meti 3 euros, pero me puse a minar dogecoin hasta llegar al minimo y me lo pagaron, pero claro, eran 7€. Hoy en día he reclamado mas veces y no me han pagado ninguna mas.

5. toukokuuta 2021

Scam, no paga

Llevo 2 intentos de cobrar, en la página de ellos sale todo ok, pero no llega nada. Es pérdida de tiempo y dinero sí quieres invertir.

16. helmikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin