Markus Electrix Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Sähköasentaja

Yrityksen kirjoittama

Bij Markus Electrix bent u aan het juiste adres voor vakkundig aanleg van elektrische installaties en een breed scala aan diensten op het gebied van elektra. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met jarenlange ervaring en een passie voor ons vak, streven wij ernaar om uw elektrische behoeften te vervullen met betrouwbare en duurzame oplossingen. Wij bieden gerichte service, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Markus Electrix levert goed werk op maat.

T.b.v. het plaatsen van een nieuwe keuken en het plaatsen van een thuisbatterij is nieuwe meterkast geplaatst en alle aanpassingen v.w.b. Gas, Water en elektra gedaan. Markus Electrix geeft helder advies, werkt netjes snel volgend planning en denkt mee over oplossingen van problemen. M.a.w. een fijne persoonlijke benadering met op maat advies!

6. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Vakkundig, laagdrempelig en betrouwbaar bedrijf

Een zelfstandige ondernemer in de elektra techniek die aan te bevelen is! Casper heeft de complete elektra in mijn huis vakkundig vervangen! Hij gaat professioneel te werk, heeft verstand van zaken, is betrouwbaar en is laagdrempelig te benaderen. Ook als er onvoorziene problemen zijn, lost Casper dit vakkundig in samenspraak op.

27. toukokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

Dit bedrijf communiceert helder en snel. De offerte is zeer uitgebreid en daarbij worden alle details die voor zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer van belang zijn uitvoerig beschreven. Op die manier is er vooraf duidelijkheid over de werkzaamheden en kosten.
Ook bij eventuele vragen naar aanleiding van de offerte wordt snel en met kennis van zaken geantwoord.
Bij de uitvoering van de werkzaamheden blijft er nauw contact over de voortgang en dat de werkzaamheden volgens afspraak verloopt. Kortom een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

5. maaliskuuta 2024

Bouw praktijk

Het was prettig de bouw van mijn praktijkruimte aan Casper toe te vertrouwen. Hij dacht mee, kon snel schakelen in onvoorziene situaties en had zorg voor het werk. Al met al een positieve ervaring!

14. helmikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Super goede ervaring gehad met dit…

Super goede ervaring gehad met dit bedrijf, bij ons in Doornspijk diverse electra klussen uitgevoerd. Kortom een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken na komt, zijn werk keurig aflevert, meedenkt en de juiste adviezen geeft. Super bedankt nogmaals

20. joulukuuta 2023

Top Service en Resultaat door Casper

Casper heeft de verbouwing van onze winkel naar een huurwoning uitstekend begeleid en gerealiseerd. Zijn professionaliteit, oog voor detail en klantvriendelijkheid hebben geleid tot een resultaat dat onze verwachtingen overtreft. De communicatie was helder en we werden continu op de hoogte gehouden, wat het proces erg prettig maakte. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en Casper’s service. Een echte aanrader voor wie kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt in een verbouwingsproject!

7. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin