Telefonkö- vänta i ca 5 timmar och inte kommit längre än nr. 1 där man blivit "utslängd", den här veckan... Tyvärr ingen bra erfarenhet, skulle väldigt gärna ha fysisk kontakt eftersom mailsvar tar v... Näytä lisää
Om du avser att använda dig av Marginalen bank. Förvänta dig ingen service. Idag ringde jag dit. Hamnade i telefonkö (naturligtvis). 15 samtal före mig. Det tog 1 timme och 43 minuter innan någ... Näytä lisää
Hade bolån i Marginalen! Det var omöjligt att få ner räntan trots Riksbankens sänkningar! Vår bolånehandläggare var duktig men hen var helt låst och hade inget mandat att hjälpa! Dessutom är deras sät... Näytä lisää
Jag fick godkänt för att göra om ett lån, men er kundtjänst kunde inte svara på mina frågor om att betala av ett befintligt lån för att få en lägre ränta. Istället för att ge mig raka svar kom de med... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi förenklar din ekonomiska vardag med lättanvända produkter och tjänster.
Adolf Fredriks kyrkogata 8, 111 37, Stockholm, Ruotsi
- 0771-717 710
- kundservice@marginalen.se
- marginalen.se
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Säljer sina kunders uppgifter
Har ett sparkonto hos Marginalen bank, tyvärr. Urkass online bank och nu säljer de sina kunders uppgifter till tredje part för produktförsäljning. Ja klart att marknadens dyraste försäkringsagent Söderberg & Partners har intresse av att få mina uppgifter och direktnummer. Har anmält denna överträdelse och kommer aldrig att ha konto hos Marginalen igen.
"Hej!
Vi är mycket glada över att kunna informera dig om vårt nya samarbete med Söderberg & Partners. Som kund hos oss får du nu tillgång till kostnadsfri privat försäkringsrådgivning via Söderberg & Partners. Inom ungefär en vecka kommer Söderberg & Partners kontakta dig (från telefonnummer 010-682 03 00) för att boka ett möte där de kan titta på ditt nuvarande försäkringsskydd samt erbjuda ett skräddarsytt försäkringspaket anpassat efter dina behov.
Mvh Marginalen Bank"

Sämsta bank
Sämsta bank, dålig svar på telefon en handläggare som heter Sara hon säger det godkänt lånelöfte sen ringer mig Andra handläggare Mikael westning Han säger nej det är inte godkänt de är riktig dåliga

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Bra räntor men låånga svarstider i…
Bra räntor men låånga svarstider i telefon.
Vi har detta för vår Brf. Deras nya struktur med 1 likvidkonto är en klar förbättring. Men strul att få ut information som engagemangsbesked mm

Dålig bank
Hej igen marginal bank
Ni skrev i dag ta kontakt med kundtjänst
Det har vi hjort många gånger nu fick min son ett medelande st. Ni skicka brev till han
Hur kan ni begränsa 500 kr som jag satt in till min sons konto förra veckan som han inte får ut det kallar jag bedrägeri
Så i morgon kommer jag görs en polis anmälan mot er
Ps ni skulle ringa min son i fredags den 22:3 men inte ringt i nu

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Akta er för denna oseriösa bank
Akta er för denna oseriösa bank. Fick mitt bankkonto spärrat pga transaktioner. Jag svarade på brevet dem skickade hem och varit i kontakt med kundtjänst en hel del och svaret man får är att avvakta handläggningen. Mitt konto har varit fryst sedan 11:e februari, och som jag ser här är det många som råkar ut för samma sak vid exakt samma tillfälle.
En anmälan till ARN kommer definitivt att skickas, då dem håller i mina pengar i över 1 månad utan svar.

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Fredag den 28e Februari låser…
Fredag den 28e Februari låser Marginalen både mitt lönekonto och sparkonto. Dagen då alla E-fakturor och autogiro ska dras.
Jag får ingen information, utan märker att alla autogiro och E-fakturor är borta, men saldot är detsamma.
Så ringer direkt till kundtjänst för att inte få påminnelseavgifter osv.
Då informerar dem att mina konton är spärrade, och kan inte ge mer uppgifter. Ett fysiskt brev har skickats till min adress som jag behöver svara på.
När jag säger att räkningar ska betalas, säger dem att jag kan göra det från något annat bankkonto på en annan bank jag har.
Vem tänker ens dem behöver flera bankkonton och banker?
Nu har det gått 7 dagar, 8 imorgon. Utan pengar, kan inte handla mat, kan inte göra något. Kundtjänst säger bara att jag kan vänta på det fysiska brevet, och det finns ingen avdelning man kan koppla mig till. Har ringt och skrivit till kundtjänst varje dag.
Nu har påminnelserna börjat trilla in med extra avgifter.
Då står det också att Marginalen kan ta upp till 10 dagar på sig att behandla brevet man ska svara på, när man väl skickat tillbaks det.
Kommer självklart anmäla detta till ARN, men så fort detta är löst så lämnar jag denna banken direkt.
Maken på sämre förståelse för sina kunder eller situationen dem sätter dem i, är skrämmande.
En process med ett fysiskt papper 2025, samt en lång behandlingsperiod.
Hej då Marginalen! Lycka till!
Svar den 2025-03-14 på nedan Marginalen svar:
Jag är i kontakt med er kundservice dagligen, det enda jag får tillbaks är att jag måste vänta på det fysiska brevet, som inte har kommit fram på 15 dagar idag. Denna veckan skickade er kundservice ut det en gång till, och refererar mig till att betala alla mina räkningar från något annat konto.
Jag vet inte varför ni tror man har en annan bank och bankkonto med pengar, när man har sitt lönekonto+sparkonto hos er.
Att ni själva refererar till att ert konto inte är säkert nog och att man ska ha ett backup konto med pengar, säger rätt mycket bara det.
Men summan är, det hjälper inte att höra av sig till er kundservice, för dem refererar bara en till det fysiska brevet som aldrig verkar komma, och med det sitter man med påminnelser på alla sina E-fakturor och autogiron som man har upplagt hos er, och man kan inte köpa mat eller göra något. En halv månad av mitt liv har bara försvunnit pga att ni har en process med ett fysiskt brev, och ingen hos er kan göra något mer åt det.
Uppdatering 2025-03-21:
Fredagen den 14e fick jag äntligen brevet, en utdelning från mitt företag och en överföring från mitt ISK konto var transaktionerna som Marginalen ville veta mer om. Totalt ungefär 270 000:-.
Fick till med kundtjänst att jag kunde svara på transaktionerna i chatten i bank appen, gjorde så samma dag, alltså idag prick 1 vecka sedan. Skickade även in brevet så det inte ska finnas några missförstånd.
Skrev till kundtjänst igår och frågade om en uppdatering i ärendet, svaret är som innan, vi kan inget göra, avvakta svar från avdelningen som man inte kan kopplas till.
Det är alltså idag 22 dagar sedan mina konton spärrades.
Fick damma av mitt gamla Swedbank konto som jag enbart haft pga bank id, ansöka om internet bank och kort och hela köret igen. Byta konto på nästkommande lön, annars hade väl Marginalen låst den lönen också.
Uppdatering 2025-03-25:
Kom på en ide i söndags, att undra vad som händer om jag säger upp mina konton hos Marginalen och ber dem sätta över pengarna till mitt andra konto.
Tänkte jag testar, vips idag svarade Marginalen att mina konton var uppsagda och pengarna kom över till mitt Swedbank.
Så för alla er som sitter i samma situation som mig, så kanske ni kan lyckas få tillgång till era pengar denna vägen.
Har fortfarande inte fått svar på transaktionsfrågorna jag skickade in för 12 dagar sen idag.

VARNING
VARNING, fick mott konto fryst för 3 veckor sedan för 1 transaktion, brev med förklaring gällande den kom 5 dagar senare, jag skickade all information kring transaktionen som är fysiskt möjligt samma dag i retur.
Det har nu gått 2,5 vecka och jag har inte fått ett enda svar. Jag har sökt dom åtskilliga gånger för att få information i ärendet, de lovar att återkomma (oftast samma dag) men absolut ingenting händer. Så nu sitter mina lönepengar där som kom in för några dagar sedan och jag kan vare sig handla mat eller betala räkningar. Men bryr dom sig om det? Absolut inte,de kan inte ens hålla den återkopplingen dom lovar. Och kom inte med penningtvättslagar hit o dit jag vet vad det innebär men den tiden ni tar på er för att handlägga ett ärende är KATASTROF

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Insättning till mitt kort som är…
Insättning till mitt kort som är kopplat till lönekontot. Pengar kom in den 27 februari men står som reserverade i skrivande stund 3 mars kl 15.15 och kan ej använda!
Varför ska dom reservera dessa pengar förutom att göra ränte vinster. Horribelt att låsa pengar som inte är deras i nu 4 dagar.

Marginalen Bank
Jag tycker att det borde vara enklare att få kontakt per telefon
Jag tycker att banken kunde vara mer flexibel
För att lösa kundens problem
Att erhålla information och inte bara
Ändra tex sparräntan
Slippa ha ett ett id för att kontrollera ett annat id
När man får kontakt så är personalen vänlig
Du måste ligga i och vara tålmodig men det
Är för jobbigt för mig att hålla på, så för mig
Blir det ett avslut med Banken
Peter

VARNING för Marginalen Bank
Verkligen SÄMST!!
Jag har haft ett konto men får inget årsbesked. Jag ska sitta i EVIGHETSLÅNG TELEFONKÖ för att beställa ett årsbesked. Det går inte ens att skicka en fråga på mail!! Aldrig varit med om sämre service någonstans. Avslutade mitt konto för att de är så USLA.
Mycket otryggt med usel setvice!
Varning för Marginalen Bank!!!!

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Deras redovisning för sparkonto…
Deras redovisning för sparkonto stämmmer inte och de har heller inget årsbesked. Hoppas Finansinspektionen kolla upp denna oseriösa bank.

Dålig återkoppling och Noll service
Dålig återkoppling och Noll service. Jätte långa väntetider

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
PETA INTE ENS PÅ DOM MED EN 10 METERS PINNE!!!!
Erat system är BOTTEN!
INGEN säkerhet någonstans!
Man kan bli hackad bara av att besöka eran hemsida!
Och folk kan lägga till vem som helst i sin ansökan om lån utan att ni bryr er!!
Jag hoppas ni blir av med ert banktillstånd för TVI ATTANS!!
Folk ska inte kunna begå identitetsbedrägeri såhär lätt!! 😠
STYR UNDAN MARGINALEN BANK!!!!
😠😠😠

Varning
Varning
Akta er för denna bank. Omöjligt att komma fram till Kundtjänst!

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Urusel kundservice och förmåga att lösa…
Urusel kundservice och förmåga att lösa problem!
Skickar ut felaktiga mejl som är helt uppåt väggarna. (Brister i deras system.)
Otydligt att funktioner på deras hemsida inte fungerar i Safari. Vid kontakt med kundservice, otrolig dålig bemötande och ovilja att lösa problem.
Undvik denna bank!

Varning för denna bank
Varning för denna bank. Sämsta kundtjänsten i landet. Timmar i telefonkö. Och när man äntligen kommer fram
, så är det alltid teknikstrul och man måste återkomma.
Har en chat som aldrig är bemannad.
Skickar ut felaktiga brev och öppnar nya konton som man inte har bett om (tekniska problem). Kommer lämna banken så fort jag kan.
Försöker få kundtjänst att inte förlänga ett Fasträntekonto när det löper ut, men det är omöjligt!
Jag vill inte förlänga Fasträntekontot, vill avsluta engagemanget i Marginalen. Är omöjligt. Sara i kundtjänst kunde inte göra det (!!!), men LOVADE att "i morgon" skulle det gå. Det gick såklart inte.
JAG VILL HA TILLBAKA MINA PENGAR!!!!

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
58 minuter i telefonkö i skrivande…
58 minuter i telefonkö i skrivande stund. Det är makalöst dåligt.

VÄNTA VÄNTA VÄNTA
Väntetider för telefonsupp är numera mellan
en och två timmar!!!! Idag ringde jag 17.30.
Då var det stängt för dagen fast det skulle
vara öppet till 18.00
Marginalens svar är "icke svar"
Varje gång exakt samma "jobbar hela tiden för att bli bättre"
Dessvärre är detta standardsvar utan
Mening " fake news"

🌟🌟🌟🌟🌟Robin A.
JAG A. Robin &och alla mina mycket nära bekanta har endast upplever&upplevt att Marginalen bank är otroligt kunniga och vänliga när jag ringt upp kundtjänst det har varit otrolige lyhörda i sakfrågan och mina önskemål och de är mycket smidiga Marginalen bank har även varit mycket hjälpsamma löst alla hinder för mig i nöden och otroligt vänliga i alla angelägenheter de som arbetar så hyggliga så som Amanda/Sara Emelie Emma&många många fler har varit helt exemplariska mot mig perfekt bank för mig sen när det gäller telefon kön är de bara knappa in sitt telefonnummer så ringer de upp det anser jag är mycket bra och smidigt så kan man göra annat under tiden (((Marginalen bank🌟🌟🌟🌟🌟 är bästa))) Marginalen 🏦 är mycket bättre än de flesta storbankerna de är endast översitare¶grafrytare kör oärliga påhittade klausuler osv de är helt värdelösa Sparbanken och jag har bara mycket bra omdömen om hela banken och hela personalen och bankens tjänster ursäkta mig för stavfelen JAG har varit kund på banken i 2/3 år och fått min avkastning ränta helt riktig och korrekt och de gör alla avdragen till Skatteverket istället mig vill även lyfta upp med att familjen har varit kunder i mer än 8 år i nuläget på Marginalen bank tusen tusen tack igen Cecilia och alla andra för eran ärliga&hjälpsama samarbete för min del😇och era mycket otroligt bra Bank tjänster.

Vastaus yritykseltä Marginalen Bank
Frustrationens Bank borde namnet…
Frustrationens Bank borde namnet vara!!!
Aldrig mera denna bank!!!
Omdömet gäller för samtliga tillfällen jag haft anledning att vara i kontakt med banken.