Banner for MARC INBANE

MARC INBANE Arvostelua 234

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 3/5 tähteä

Ben verslaafd aan de tanning drops, ze hebben snelle verzending ook. Ik gebruik de drops bijna dagelijks en sluit hem altijd, alleen merk ik duidelijk verschil als hij net nieuw is, en het einde. Miss... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede en snelle service. Als je vragen hebt over een product krijg je via een chat zeer duidelijke uitleg en advies. Ik kocht Perle de Soleil, ondanks ik wat twijfelachtig tegenover het product s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige verpakking, als een cadeautje ontvangen. Smeert goed uit, borsteltje erbij is super zacht. Het ruikt lekker en ik hoop dat mijn huid niet uitdroogt zoals jullie zeggen. Dat is nog afwachten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Je connais déjà bien les produits autobronzants (spray hyaluronique et mousse) que j’utilise depuis plusieurs années maintenant. Pour l’exfoliant visage, je n’avais eu qu’un échantillon jusqu’à présen... Näytä lisää

Yritys on vastannut

5. Kosmetiikkaliike
  6. Ihonhoitoklinikka

Tietoja yrityksestä MARC INBANE

Yrityksen kirjoittama

MARC INBANE is a leading player in the world of natural tanning cosmetics and is beloved by a wide audience. Several influential fashion houses, hair and makeup artists, dermatologists, and celebrities have been fans from the very beginning.

MARC INBANE has since won several awards and is available in over 45 countries.

Natural tanning without harmful UV radiation

Yrityksen kirjoittama

High-quality ingredients, innovative products
MARC INBANE is known for its high-quality ingredients and luxurious, natural tanning products, suitable for all skin types. Enjoy a radiant, natural glow without orange tint, streaks, or that typical self-tan smell.

Award-winning, Vegan & Cruelty free

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

No spots/streaks, no orange effect & no unpleasant self-tan scent.

Ordered before 16:00 = Shipped today!

Promotion box for MARC INBANE

Nominated Dutch Beauty Award!

Gradual Tanning Lotion - Builds a natural, summer tan up to 14 days!

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

topervaring

Fantastische producten die in een mooie verpakking geleverd worden. De levering gebeurt heel snel en is makkelijk op te volgen via het track and trace systeem. Ik heb tal van mijn vrienden en familieleden gelukkig gemaakt met een kerstgeschenk bestaande uit de producten van Marc Inbane.

30. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten, de verpakking én de snelle levering met Track & Trace. We vinden het belangrijk dat de hele ervaring klopt van bestelling tot uitpakken.

En hoe leuk dat je vrienden en familie hebt verrast met MARC INBANE als kerstgeschenk! Daar worden wij ontzettend blij van.

Dankjewel voor je vertrouwen en enthousiasme! 🖤

Très bon produit

Très bon produit, il faut que j’achète le gant ce sera plus facile à appliquer.
Quel est le produit appliqué avant l’autobronzant sur la vidéo ?
Car les petites imperfections ressortent avec le colorant…
Mais globalement très efficace

3. tammikuuta 2026

Bonjour Marjorie,

Merci beaucoup pour votre retour ✨ Nous vous recommandons d’exfolier et d’hydrater la peau avant l’application pour un résultat plus uniforme. Nous sommes ravis que le produit vous plaise.
Pour éviter que les imperfections et taches pigmentaires ne foncent, nous vous conseillons d’appliquer une fine couche de Stick Solaire, de crème riche ou de vaseline sur ces zones avant l’autobronzant, afin de créer une barrière protectrice.

Très belle journée,
L’équipe MARC INBANE

Saanut 5/5 tähteä

Dankjulliewel voor de snelle levering

Dankjulliewel voor de snelle levering, ondanks de drukte 🎄 lag het door jullie mooi in gepakt en op tijd onder de kerstboom
Ik ben absoluut fan van de Tanning drops, ik doe (ook in de winter) een paar druppeltjes in de zonnefactor, dat gaat geweldig!

28. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Bedankt voor je mooie review! 🖤

Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel is aangekomen. We doen ons best om elke bestelling zo snel mogelijk en met zorg te verzenden. Ook super om te lezen dat je fan bent van de Tanning Drops.

Veel plezier met je MARC INBANE producten en enjoy your glow!

Team MARC INBANE

Saanut 5/5 tähteä

Niks dan lof voor deze producten

Niet alleen zijn de producten van Marc Inbane top maar ook de pakketjes worden zo zorgvuldig ingepakt wat heel leuk is om te ontvangen! Dikwijls krijg je er ook iets bij zoals nu de black exfoliator, ook echt een supergoed product. Niks dan lof hier, een tevreden klant!

27. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Dankjewel voor dit mooie review!

Super om te horen dat je zo blij bent met onze producten én met het uitpakken van de pakketjes. En leuk dat de Black Exfoliator ook zo goed bevalt!

Enjoy your glow!

Saanut 5/5 tähteä

Eerst het gelaat gescrubd ,daarna de Taning drops vermengd met de dagcreme die ik dagelijls gebruik. Makkelijk en eenvoudig aan te brengen. Mooie tint die niet oranje kleurt.

21. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je zo blij bent met het resultaat van de Tanning Drops. Precies zoals bedoeld: makkelijk in gebruik en een mooie, natuurlijke tint zonder oranje ondertoon.

Fan van Tanning Drops.

Heel tevreden met zowel het gemak van bestellen, de snelle levering en het product. Ik ben fan van de tanning drops. Ik meng een á twee druppeltjes in mijn favoriete dagcrème en ik zie er stralend uit. Een echte aanrader voor bleekscheten zoals ik. Bedankt team van Marc Inbane tot de volgende keer.

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het bestellen, de snelle levering én natuurlijk de Tanning Drops. Veel plezier toegewenst en tot de volgende keer. 🖤

Saanut 2/5 tähteä

Tegenvaller

Ik gebruik de Hyaluronic Self-Tan Spray nu een aantal weken en ik ben echt geen fan:
- als je de spray gebruikt, haal je uren later een diep-oranje kleur van je gezicht met make up remover. Dit heb ik nooit ervaren met andere tanning producten.
- het is binnen no-time weer weg, ongeveer na 3 dagen heb je je originele kleur weer terug (ook korter dan ervaring met andere producten)

Teleurstellend product

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Allereerst onze oprechte excuses dat de Hyaluronic Self-Tan Spray niet aan je verwachtingen voldoet. Het is natuurlijk erg jammer dat het product zo tegenvalt.

We willen graag uitleggen dat onze producten geen carotenen bevatten, waardoor een oranje kleur eigenlijk niet zou moeten ontstaan. Wel kan het bij te veel gebruik van het product voorkomen dat de kleur minder natuurlijk oogt.

Daarnaast bieden we natuurlijk ook andere tanning-producten aan, waaronder mini-versies, zodat je eerst iets kleins kunt proberen voordat je een groter product koopt. Misschien is een van deze opties beter passend bij jouw wensen.

Nogmaals onze excuses en we hopen dat we je op een andere manier alsnog een fijne tanning-ervaring kunnen bieden. 🖤

Snelle bezorging

Snelle bezorging, mooie verpakking.
Goede communicatie, tevreden van de producten.
Tanning drops had ik al eerder gebruikt ( makkelijk aan te brengen en gebruiksaanwijzing duidelijk, mooie subtiele resultaten ) en als extraatje een gratis lotion die na eenmalig gebruik al een egaal effect geeft.
Top service !

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de communicatie, onze producten en de service. En leuk dat zowel de Tanning Drops als de lotion zo goed bevallen! 🖤

Zeer goede producten

Zeer goede producten en zeer vlug reactie bij vragen. Top service !!

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Fijn dat je zo blij bent met onze producten en service. We helpen je graag! 🖤

Fijn product

Fijn product, snelle levering

5. joulukuuta 2025

dankjewel voor je review! 🖤

Leuk dat je zo tevreden bent over het product én de snelle levering.

Team MARC INBANE

Goede kwaliteit ❤️

4. joulukuuta 2025

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten.

Perfect

Perfect! Zoals altijd.

3. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Dank je wel voor je feedback! 🖤

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben niet tevreden

Ik ben niet tevreden, omdat mijn gevraagde bestelling niet is toegekomen! Ze stuurden een totaal verkeerde zending op en dan krijg ik de schuld en moet ik op mijn eigen besteld artikel wachten zolang ze hun fouten niet hebben opgelost. Als je het mij vraagt rare situatie.

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de situatie met uw bestelling. Wij begrijpen volledig dat het ontzettend vervelend is om een verkeerde levering te ontvangen en vervolgens te moeten wachten op het juiste product.

Bij ons staat tevredenheid van de klant altijd voorop, en wij doen er alles aan om problemen zo snel en goed mogelijk op te lossen. Mocht er iets misgaan, dan kunt u ons direct bellen, zodat wij de kwestie meteen kunnen aanpakken en het juiste product zo snel mogelijk naar u verzenden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.🖤

Saanut 4/5 tähteä

Direct streeploos en natuurlijk bruin

Snelle bezorging in mooie (cadeau)verpakking waarin ik de spullen ook bewaar.
Ik gebruik hyaluron spray voor gezicht (met kabukiborstel) en de mousse voor mijn lichaam (met handschoen en backapplicator). Aanbrengen is super simpel met direct, natuurlijk en streeploos resultaat. Met föhn extra snel droog. Op mijn gezicht houdt het niet langer dan 1 dag ivm schoonmaken, op lichaam ongeveer 4 dagen.
Hyaluron spray geeft een strak, droog gevoel.
Ook een leuk (kerst) cadeau!

29. marraskuuta 2025

Tanninglotion

Tanningdrops en natural tanningspray gebruik ik al langere tijd geeft zo'n mooie zontint, kan niet meer zonder.
Dus nu ook de tanninglotion gekocht, smeert goed uit, ruikt lekker en ook nu een mooie zontint, zo ook je handen mooi subtiel bruin zonder oneffenheden.
En met een zontintje voel je jezelf beter en staat make up ook mooier.

M'accompagnent au quotidien

M'accompagnent au quotidien, une bonne mine toute l'année

19. marraskuuta 2025

Bonjour Pascale,

Merci beaucoup pour votre message. Nous sommes ravis de savoir que nos produits vous accompagnent au quotidien et vous offrent une belle mine toute l’année.

Très belle journée,
L’équipe MARC INBANE

Fijne producten

Fijne producten. Net de drops weer binnen gekregen met gratis de lotion.
Wat een mooie aanbiedingen heeft dit bedrijf.
Ik ben echt super fan. Heb de hele zomer de drops gebruikt. Heb een bleke huid maar hiermee zie ik er toch wat beter uit!
Mooie teint, streeploos. Geweldige producten

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Dank je wel voor je positieve feedback en het mooie compliment! 🖤

Natuurlijk mooi bruin

Natuurlijk mooi bruin, de producten in combinatie met de nodige applicators is perfect, geen strepen, en alles ziet er natuurlijk gebruind uit...

21. marraskuuta 2025

Top product

Top producten, snelle service , dag na bestelling alles al thuis geleverd.zeer tevreden.

23. marraskuuta 2025

Dank je wel voor je positieve feedback! 🖤

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin