Banner for MARC INBANE

MARC INBANE Arvostelua 234

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 3/5 tähteä

Ben verslaafd aan de tanning drops, ze hebben snelle verzending ook. Ik gebruik de drops bijna dagelijks en sluit hem altijd, alleen merk ik duidelijk verschil als hij net nieuw is, en het einde. Miss... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede en snelle service. Als je vragen hebt over een product krijg je via een chat zeer duidelijke uitleg en advies. Ik kocht Perle de Soleil, ondanks ik wat twijfelachtig tegenover het product s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige verpakking, als een cadeautje ontvangen. Smeert goed uit, borsteltje erbij is super zacht. Het ruikt lekker en ik hoop dat mijn huid niet uitdroogt zoals jullie zeggen. Dat is nog afwachten... Näytä lisää

Yritys on vastannut

5. Kosmetiikkaliike
  6. Ihonhoitoklinikka

Tietoja yrityksestä MARC INBANE

Yrityksen kirjoittama

MARC INBANE is a leading player in the world of natural tanning cosmetics and is beloved by a wide audience. Several influential fashion houses, hair and makeup artists, dermatologists, and celebrities have been fans from the very beginning.

MARC INBANE has since won several awards and is available in over 45 countries.

Natural tanning without harmful UV radiation

Yrityksen kirjoittama

High-quality ingredients, innovative products
MARC INBANE is known for its high-quality ingredients and luxurious, natural tanning products, suitable for all skin types. Enjoy a radiant, natural glow without orange tint, streaks, or that typical self-tan smell.

Award-winning, Vegan & Cruelty free

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

No spots/streaks, no orange effect & no unpleasant self-tan scent.

Ordered before 16:00 = Shipped today!

Promotion box for MARC INBANE

Nominated Dutch Beauty Award!

Gradual Tanning Lotion - Builds a natural, summer tan up to 14 days!

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed merk van zelfbruiner

Ik gebruik de spray met handschoenen ongeveer 2 jaar en vind hem zeer goed. Nu heb ik de druppels en poeder maar dat heb ik nog niet gebruikt

8. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Dank je wel voor je positieve feedback! 🖤

Top product

Top product voor mij de eerste die echt mooi egaal streeploos is aan te brengen met glove. Mooie zonnige tint.
Heel blij mee echt een aanrader!

22. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de egale, streeploze applicatie en de zonnige tint.

Fijn dat het product aan je verwachtingen voldoet jouw aanbeveling betekent veel voor ons! 🖤

Goed werkend product. Vlotte levering. Netjes verpakt

Ze leveren ,zeer vlot ook , een goed werkend product.
Ik had een tan spray besteld. 175 ml. Daar doe je een seizoen mee.

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Hartelijk dank voor je fijne feedback!
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over zowel de snelle levering als de verpakking.

Geweldig dat de tanning spray zo goed bevalt en bovendien lang meegaat daar streven we naar. Bedankt voor je vertrouwen! 🖤

Saanut 5/5 tähteä

Mooie producten en zeer snelle…

Mooie producten en zeer snelle levering, !

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Dank je wel voor je fijne feedback!
Geweldig dat zowel de producten als de levering aan je verwachtingen voldoen.
Dat doet ons echt plezier om te lezen. 🖤

Snelle levering!

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Geweldig om te horen dat je bestelling zo snel werd geleverd. Snel en correct leveren blijft voor ons een absolute prioriteit! 🖤

Keurig verpakt. Top

Keurig verpakt. Top spul

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Wat fijn om te horen, dank je wel!
Geweldig dat alles keurig is aangekomen en dat je zo tevreden bent over het product. Geniet van je glow!

Saanut 3/5 tähteä

Heel mooi ingepakt alle mini’s

Heel mooi ingepakt alle mini’s. Heel fijn om het op deze manier uit te proberen. Vind persoonlijk dat het wel heel weinig is om echt uit te proberen en het uiteindelijke effect te zien. Prijs/verhouding

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je de mini’s mooi ingepakt vindt en dat het een prettige manier is om het product uit te proberen.

We begrijpen dat het voor jou misschien wat weinig lijkt om het volledige effect te zien, maar de mini’s zijn vooral bedoeld om te ontdekken welk product het beste bij jou past voordat je een groter formaat kiest.

Nogmaals dank voor je reactie, we waarderen het dat je dit met ons deelt! 🖤

Bronze zonnencreme + tanning spray + drops + getinte creme

1. De bronzer zonnecreme: gebruik ik al 3 jaar super.
2. De spray tan ruikt hard maar geeft wel een mooie kleur maar de geur vind ik verschrikkelijk.
3. De tanning drops geven een kleur / geen geur maar als ik mijn gezicht was in de avond gaat de kleur mee weg. Ik ben métisse en zie met de drops dus weinig verschil/ geen hechting aan mijn huid. Heb al geprobeerd na een scrub, met en zonder te mengen met een dagcrème, altijd na het wassen van mijn gezicht met la roche cleansing gel maar het echt niet. Jammer.
4. De getinte crème is mooi voor een subtiele teint.

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Bedankt voor je uitgebreide feedback! We vinden het altijd waardevol om te horen hoe onze producten ervaren worden.

Het is natuurlijk heel normaal dat het ene product beter bij iemand past dan het andere, zeker bij tanning-producten, omdat ieder huidtype en iedere routine anders is.

Een belangrijke tip bij het gebruik van onze producten: gebruik geen crèmes of scrubs met olie voordat je het tanning-product aanbrengt. Olie legt namelijk een laagje op de huid waardoor het tanning-product niet goed kan intrekken en hechten.

Als je nog vragen hebt, mag je ons altijd contacteren. We helpen je graag verder!

Nogmaals bedankt voor je feedback, we hopen dat deze tips helpen om het beste resultaat uit onze producten te halen. 🖤

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Bedankt voor het delen van je eerlijke feedback.

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de teint. Tegelijkertijd vinden we het erg jammer dat je toch een typische “selftan-geur” hebt ervaren.

Hoewel we de formule zo hebben ontwikkeld dat de bekende selftan-geur zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd, kan deze geur eventueel ontstaan door de reactie van DHA met de huid. Of en hoe sterk die geur wordt waargenomen, kan per persoon verschillen en is onder andere afhankelijk van de zuurtegraad (pH-waarde) van de huid. Bij sommige huidtypes kan deze reactie tijdens het ontwikkelen van de kleur iets sterker merkbaar zijn.

We nemen je feedback zeker mee.

Mocht je dit verder willen bespreken, dan helpen we je graag via onze klantenservice.

Team MARC INBANE 🖤

Saanut 5/5 tähteä

JAMAIS ETE DECUE DE VOS PRODUITS EN…

JAMAIS ETE DECUE DE VOS PRODUITS EN PLUS HYDRATE TRES BIEN LA PEAU .MERCI MARC INBANE

11. helmikuuta 2026

Bonjour Arline,

Merci beaucoup pour votre magnifique retour ✨ Nous sommes ravis que nos produits vous apportent entière satisfaction et hydratent votre peau comme souhaité.

Saanut 5/5 tähteä

Magique très facile a applique

Magique très facile a applique, on obtient un hale doré très naturel.
Je vais commandé le lait corps prochainement .

9. helmikuuta 2026

Bonjour Levy,

Merci beaucoup pour votre retour ✨ Nous sommes ravis que le résultat vous plaise et espérons que vous apprécierez tout autant la Lotion Corps.

Hele mooie natuurlijke teint

Super snel geleverd.
Ik heb de tanning mouse met de glove aangebracht en het lukte heel goed.
Het resultaat is echt mooi, egaal en het ziet er heel natuurlijk uit. Ik ben fan

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het resultaat én dat de levering snel was. Geweldig dat het aanbrengen met de Tanning Mousse en de Glove zo goed is gelukt, daar doen we het voor!

Een mooie, egale en natuurlijke teint is precies wat we willen bereiken, dus dit maakt ons echt blij om te lezen. Super dat je fan bent! ✨

We hopen je snel weer terug te zien. 🖤

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik al jaren de Marc Inbane…

Ik gebruik al jaren de Marc Inbane producten. Voor mijn gevoelige huid en na enkele melanomen geen rechtstreekse zon meer voor mij. Enkel self tan en dan is Marc Inbane de allerbeste. En ik heb er véél geprobeerd. Zo blij ook met de sunpowder spf50. Prachtig resultaat. Gebruik hem het hele jaar door!

21. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MARC INBANE

Wat fijn om te horen dat je al jaren voor Marc Inbane kiest en dat onze producten zo goed aansluiten bij jouw gevoelige huid. Zeker wanneer je bewust de zon vermijdt, is het extra belangrijk om te kunnen rekenen op een veilige én mooie glow.

Geweldig dat je ook zo enthousiast bent over onze Tinted SPF50 Powder en dat je deze het hele jaar door gebruikt dat is precies waar hij voor bedoeld is! ☀️

Dankjewel voor je loyaliteit en voor het delen van je ervaring. Dat betekent ontzettend veel voor ons. 🖤

Je connais déjà bien les produits Marc Inbane

Je connais déjà bien les produits autobronzants (spray hyaluronique et mousse) que j’utilise depuis plusieurs années maintenant. Pour l’exfoliant visage, je n’avais eu qu’un échantillon jusqu’à présent. Je suis heureuse d’avoir pu le découvrir gratuitement en grand format. Il est très satisfaisant. J’utilise aussi la poudre teintée SPF 50 depuis cet été, et j’adore ! 🤎

5. tammikuuta 2026

Bonjour Bénédicte,

Merci beaucoup pour votre fidélité et votre superbe retour ✨ Nous sommes ravis que nos produits vous accompagnent depuis des années et qu’ils continuent de vous satisfaire.

L’équipe MARC INBANE

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin