Had een bestelling geplaatst snel geleverd, zat niet mijn product in die ik had besteld, gebeld met Mapsy, kreeg een retour label en de goede bestelling kwam een paar dagen later, al met al goede... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Rectificatie Nadat ik het pakketje voor de 3e keer teruggestuurd had, is onderstaande eindelijk opgelost, Mapsy heeft t pakketje opgehaald bij het postkantoor en ik heb mijn geld teruggestort gekr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alles verloopt prima! Dit keer leuke aanbiedingen dus extra voordelig. Ik ben een liefhebber van de jurkjes die Mapsy in de collectie heeft en heb er inmiddels de nodige besteld.
Yritys on vastannut
Bij Mapsy omarmen we elke vrouw. Onze stijlvolle kleding combineert dagelijks comfort met een modieuze twist, perfect voor de zelfverzekerde vrouw. Van speelse prints tot tijdloze looks, ons assortiment heeft voor ieder wat wils. Met trendy, unieke ontwerpen van hoge kwaliteit geef je jouw garderobe moeiteloos die extra spark. Ontdek Mapsy en laat je stijl stralen, elke dag weer!
Amsterdam, Hollanti
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bestelde jurk was te klein.
Was afgeprijsd maar mocht toch retour.
Een jurk zat zonder verpakking in de levering. Deze heb ik dus ook zonder verpakking moeten retourneren.
Het retourneren vond ik erg omslachtig.
Heb een pakket met brievenbuspost ontvangen. Het bestelde artikel was te kort voor mij. Een retourlabel besteld en ontvangen en € 5,95 betaald. Pakket geretourneerd kwam weer hier retour omdat het niet door de brievenbus paste daar. Heb het bedrijf 3 mails gestuurd echter nog steeds geen antwoord. Ben niet van plan om weer te gaan betalen voor iets wat nog steeds hier ligt.
Jurk besteld die niet helemaal overeen bleek te komen met de geplaatste foto.is naar tevredenheid opgelost

Vastaus yritykseltä Mapsy.shop
In eerste instantie was ik niet happy met de bestelling, na retour, pakje teruggekregen, weer teruggestuurd, steeds kosten betaald, uiteindelijk nog de portokosten nog een keer gekregen, was lastig ,maar ze hebben het netjes opgelost en ik moet niks meer betalen, al met al toch nog netjes opgelost

Vastaus yritykseltä Mapsy.shop
De bestelde jurken zijn super snel verstuurd en die niet pasten konden zonder meer retour. Ook stond het geld daarvan weer snel op mijn rekening. Ik krijg altijd advies als ik daarom vraag en ze hebben leuke en betaalbare kleding. Fijn bedrijf. Ik koop er graag en kom steeds weer terug.

Snelle levering.
Goede pasvorm.
De kleur kwam overeen met de foto.
Draagt fijn met het warme weer.
Mooie stof.

Vastaus yritykseltä Mapsy.shop
Producten komen overeen met de website. Netjes verpakt en geleverd. Een item retour gezonden en zonder problemen de aankoop teruggestort.

Vastaus yritykseltä Mapsy.shop
Mooie Angelle Milan blouses al voor het najaar gekocht. Door de travelstof blijven ze mooi bij dragen...geen gekreuk...wassen ophangen klaar...ideaal om mee te nemen in je koffers. Ziet er ALTIJD netjes en vrouwelijk uit. Leuke nieuwe kleurtjes.
BLIJ MEE

Vastaus yritykseltä Mapsy.shop
Doordat ik een verkeerd zomerjurkje kreeg opgestuurd en deze retourneerde is alles 100% tevreden opgelost.

Vastaus yritykseltä Mapsy.shop
De eerste keer bij Mapsy besteld. Fijne site, goede en snelle bezorging. ‘n Tevreden klant!

Slechte kwaliteit jurkjes, helaas
Maar misschien pech gehad. Ik heb vlot contact gehad en het probleemloos kunnen retourneren. Dat is dan wel weer fijn.

Vastaus yritykseltä Mapsy.shop
Niet zoals ze het voorbeeld geven hoofdje staat schuin en had het beter verwacht nochtans 54 euro goed betaald sorry ik heb 11 kleinkinderen ze zeggen allemaal dat het popje niet is zoals ze zeggen

Vastaus yritykseltä Mapsy.shop
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.