Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel blij met het boek . Eenvoudige recepten met ingrediënten die overal te vinden zijn . Lekker en makkelijk! 😋😋
"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Omdat het kookboek heel duidelijk is beschreven. Ook de ingrediënten zijn allen te koop in een supermarkt. Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de... Näytä lisää
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle levering, ontzettende lekkere recepten en makkelijk te maken. Top slowcooker kookboek echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Super lekkere recepten. Ben net pas begonnen maar wat zijn de Sloppy Joe tortilla's overheerlijk! Kan niet wachten om nog meer uit te proberen!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Snelle levering van het kookboek. Ik heb sinds ik het boek in huis heb, alleen nog maar uit dit kookboek gekookt. De gerechten staan heel goed uitgelegd en zijn ook allemaal heel erg lekker. Zeker een aanrader om een Slowcooker en dan ook dit kookboek aan te schaffen.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Fijne recepten.. en de uitleg over het gebruik van de slowcooker is goed duidelijk. Recepten duidelijk beschreven. Heb er al een paar gemaakt. Lekker makkelijk.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Slowcooker gekocht en de e boeken van Joyce. Leuke en lekkere recepten. In de avond klaarzetten en in de ochtend aanzetten en na het werk lekker eten. De recepten hebben normale ingrediënten. Geen ingrediënten die je maar èèn keer nodig bent. Blij met de slowcooker en de recepten. Staat drie keer per week aan.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Het is een mooi kookboek met duidelijke uitleg! De recepten die ik heb gemaakt waren lekker voor ons hele gezin. Ook de digitale kookboeken zijn makkelijk erbij te pakken. Zodra de volgende hardcover er is bestel ik die ook, want het staat ook nog leuk op mijn schap.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Het zijn zalige recepten en weinig moeite absoluut een aanrader!!!!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Mooi stevig boek met duidelijke uitleg
Heb al diverse gerechten gemaakt en deze zijn erg lekker
Als je goed leest en de recepturen volgt hoef je geen chefkok tezijn om lekker eten te te bereiden

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Wat een prachtige serie E-boeken! Ziet er super verzorgd uit en is zeer overzichtelijk. Ik heb nog lang niet alles uitgeprobeerd, maar ga zeker nog heel veel maken. Het zijn zoveel recepten! Het liefst zou ik ze uitprinten, maar dat wordt een beetje kostbaar. Natuurlijk is niet alles wat erin staat iets voor mij, maar dat geeft niet. Misschien trek ik eerdaags de stoute schoenen aan ga iets maken waarvan ik denk, is dat wel iets voor mij… maar het is wel heerlijk dat je alles in de slowcooker kan doen en een aantal uren later alles klaar is.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Ik heb nu twee e-boeken van haar en ben er heel tevreden over. Het downloaden was super makkelijk en je kunt gelijk aan de slag. De recepten zijn heel duidelijk en zeker zeer lekker!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Prachtig slowcooker kookboek, met zoveel heerlijke recepten!
Héél blij mee, AANRADER!!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Ik heb de E-books besteld. Ze zitten echt boordevol verschillende gerechten. Voor ieder wat wils. Heb al enkele recepten klaargemaakt en ze bevallen goed. Duidelijke beschrijving en goed te maken.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Duidelijke uitleg voor heerlijke maaltijden
En slowcooken zo eenvoudig je hebt even wat voorbereiding en dan heerlijk de slowcooker al het werk laten doen ❤️

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Snelle levering, en de E-boeken werden praktisch direct toegezonden.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Geweldige kookboeken en heel makkelijk om te maken

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Uk heb de e-books besteld en direct in de mail ontvangen. Zelfs de e- boeken zien er geweldig uit. Mooie kleuren, duidelijke uitleg en geen ingewikkelde ingrediënten. Inmiddels hebben we al meerdere recepten geprobeerd. Heerlijk én makkelijk!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Fijn kookboek met gangbare recepten

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Ik vind dit boek echt de bom
Heb al verschillende recepten uitgeprobeerd
En wat waren die lekker, ik raad ook iedereen die een slowcooker heeft aan om dit boek te bestellen