Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel blij met het boek . Eenvoudige recepten met ingrediënten die overal te vinden zijn . Lekker en makkelijk! 😋😋
"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Omdat het kookboek heel duidelijk is beschreven. Ook de ingrediënten zijn allen te koop in een supermarkt. Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de... Näytä lisää
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Mooie, duidelijke recepten. Ik verheug me er op om ze uit te proberen!
Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de zoetzure saus
Omdat ik een kleine slowcooker heb zat hij tot de rand toe vol. Gevolg is dat ik 2 lieve buurtjes een lekkere maaltijd kon geven. En zij vonden het ook heerlijk. Nu net gemaakt in de slowcooker de witlof van pagina 85. Ik heb nu de helft van de ingrediënten gebruikt. En nu even 4 uurtjes wachten. En hoop dat het heerlijk smaakt. Kortom ik ben blij met het boek. En hoop meerdere gerechten te gaan maken.
Toen ik het boek voor mijn zus bestelde, verwachtte ik voor die prijs een enorm dik prachtig boek. Vanochtend kwam de postbode aan met een heel klein pakje.
Wat een blamage. Er is geen enkele reden om zo’n belachelijke prijs te betalen voor dit boek in vergelijk met andere prima (of betere) boeken met recepten. Het ontgaat mij echt volledig waarom dit boek zo duur is. Helaas dus op eigen kosten maar retourneren. Wat een tegenvaller.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Makkelijk en gezond... mijn kids vonden draadjesvlees geweldig... patatje stoofvlees staat standaard nu op het menu✅️

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Het is een heel mooi boek met veel recepten alles is duidelijk uitgelegd

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Heerlijke gerechten met een makkelijke uitleg gewoon een top kook boek voor de slowcooker!!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Super mooie ebooks, waar van op dit moment de Korean Beef aanstaat. Boeken zien er mooi uit, maar beschrijving is ook zeer duidelijk.
Heel blij mee.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Snelle levering, mooi boek met hele goede recepten, duidelijk uitgelegd, die ik zeker zal gaan maken! De Romaanse kip was een hit in ons huis! Goed boek van een mooie kwaliteit voor een goede prijs.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Besteld en het E-book was zo binnen. Heerlijke recepten inmiddels al meerdere geprobeerd. Goede uitleg vd bereiding en een lijstje met ingrediënten. Kortom, zeer tevreden.❤️

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Heel mooi en fijn boek! Vanwege vakantie nog maar 1 gerecht gemaakt. De rest volgt nog 💪🏼!

Ik ben gelijk aan de slag gegaan in 1 week drie recepten gedaan vol lof
P.s.wanneer komt de volgende boekdeel uit en zeker een boek om aan te bevelen

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Ik heb het boek vrijdag ontvangen en gelijk al best veel recepten uitgezocht. Ook was ik verbaasd bij sommige recepten dat die in de slowcooker kunnen. Nieuwsgierig als ik ben ga ik die ook proberen.
Het boek ziet er goed verzorgd uit en de ingrediënten zin niet moeilijk te verkrijgen.
Kortom ik heb er zin in om aan de slag te gaan. Ik denk dat de slowcooker een vaste plek op mijn aanrecht krijgt.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Goede receptenboeken. Praktische recepten met veelgebruikte ingrediënten. Niks ingewikkeld. Alles is uitstekend te vinden, zeker met de ingrediënten achterin het boek die de weg wijzen naar de recepten waar ze in te vinden zijn. En ook een lijst met gemiddelde bereidingstijden van veel producten. Lekker slowcooker zo.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Heel mooi uitgegeven boek met heerlijke recepten. Ik was al fan van de slowcooker maar sinds ik dit boek heb staat hij altijd op het aanrecht.
De variatie in de gerechten (van vegetarisch tot gehaktbrood) maakt dat dit boek voor elke gelegenheid en elk gezelschap iets te bieden heeft. Een aanrader voor de kookliefhebber met weinig tijd.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Snelle levering en super gerechten makkelijk aan te passen naar minder personen het boek staat standaard bij mijn op de standaard in de keuken

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Snelle reactie gekregen, omdat ik iets niet kon vinden. En wat een heerlijke recepten!!! Al verscheidene dingen gemaakt, waaronder kip met krieltjes en boursin....om je vingers bij af te likken. Heerlijk! Niet moeilijk goed te volgen en voor ieder wat wils. Een aanrader!!!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Mooi en overzichtelijk boek met mooie foto's en goede omschrijving van heel veel recepten.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Erg blij met het slowcooker boek. Er staan leuke recepten in waardoor ik genoeg inspiratie krijgt om het e.e.a. uit te gaan proberen.
Nu één recept gemaakt en het was heerlijk!