Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel blij met het boek . Eenvoudige recepten met ingrediënten die overal te vinden zijn . Lekker en makkelijk! 😋😋
"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Omdat het kookboek heel duidelijk is beschreven. Ook de ingrediënten zijn allen te koop in een supermarkt. Mijn eerste gerecht was kip zoetzure saus. In vond het heerlijk, maar proefde niet echt de... Näytä lisää
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Mooi boek met heerlijke gerechten
Duidelijk

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Heb met veel interesse het boek gelezen en ook al uit gekookt ik ben er zeer enthousiast over!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Het aanvragen en betalen van de e-books ging heel soepel. De recepten zijn zeer uitgebreid en makkelijk te gebruiken. Ik ga er snel mee aan de slag.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Was veel aan het zoeken voor de slowcooker recepten nu gevonden maakt het veel makkelijker.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Super lekker recepten en super gemakkelijk

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Duidelijke recepten. Heb er tot nu toe een paar geprobeerd en die vielen goed in de smaak. Ik heb de e-books. Ze zijn makkelijk te downloaden. Als je twijfelt of je ze zult nemen dan zou ik zeggen, gewoon doen. Je krijgt er geen spijt van

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Ik heb de e-books besteld. Super recepten, duidelijke uitleg en wat we tot nu toe hebben gemaakt is heerlijk!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Mooi boek! Heerlijke recepten! Nog niet zolang in huis t boek maar alwel wat gemaakt! Komt zeker goed!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Super veel en echt heerlijke bruikbare slowcooker gerechten waarvan ik al vele heb gemaakt, echt een aanrader!! Ik heb het boek waar deel 1 t/m 4 in staan, heel fijn boek en de delen 5, 6 en 7 als ebook, ik hoop dat als deel 8 er is dat er dan weer een boek komt!!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Met hun heerlijke recepten, die zowel in boekvorm als ook digitaal te verkrijgen zijn via hun site, wordt het gemak van het gebruik van de slow cooker middels foto's en tekst uitgelegd waardoor je na thuiskomst een heerlijke maaltijd te wachten staat. Hiernaast is er een hele goede service. Echt een aanbeveling waard!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Ik heb alle boeken en ben er erg blij.De recepten zijn duidelijk, de ingrediënten zijn mestal al in huis of gewoon in de supermarkt verkrijbaar en de resultaten zijn erg lekker. Er is voor iedere smaak iets bij. Ik kan de boeken alleen maar aanraden.

Ik bestelde 4 ebooks
Zodat ik de recepten altijd bij de hand heb
Morgen ga ik kamperen en de slowcooker gaat mee
Ik heb pinda kip gemaakt. Eenvoudig te maken en heel erg lekker!
Blij mee 🥰

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Goede recepten die makkelijk te volgen zijn!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
De recepten zijn lekker en niet moeilijk,mijn kruiden kast is aardig uitgebreid.De e boeken zijn goed maar mijn voorkeur gaat uit naar een boek.al heel wat recepten gemaakt de ene lekkerder dan de ander maar dat is gewoon smaak verschil.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Recepten zijn heerlijk om te maken de witlof ham/kaas is mijn favoriet en ik heb er zoveel die lekker zijn! Duidelijke uitleg en makkelijk om te maken,ik heb al haar e-books inclusief haar kookboek. Zeer tevreden! Ook ben ik lid van de Slowcooker club ook een aanrader!

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Duidelijke recepten met normaal verkrijgbare producten. Alles is heerlijk tot nu toe wat ik maak

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Het e-book 1 t/m 6 gekocht. Al 2 gerechten geprobeerd en beide zeker voor herhaling vatbaar. Recepten staan duidelijk omschreven en gelukkig niet heel veel aparte, exotische kruiden. Super blij mee, een aanwinst voor iedere serieuze slowcook fan

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Het is op de eerste plaats een mooi en duidelijk boek. Alles recepten worden goed uitgelegd, dus makkelijk te maken. De ingrediënten zijn goed te verkrijgen.
Wat ik gemaakt heb was heel lekker:
- asperges
- witlof met ham en kaas
- kip met eiernoedels

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Het boek snel binnen. Boek geeft duidelijke uitleg en heerlijke recepten.

Vastaus yritykseltä Mamsatwork
Super fijn boek, met heerlijke recepten. Ik hoop dat er snel een deel 2 uitkomt. Een echt boek is altijd fijn.