Jeg købte et hus med garageporte installeret af firmaet. Det lykkedes mig ved et uheld at få porten af skinnerne og gøre en af fjedrene løs. Mærkaten på porten viste 2016, så jeg havde ikke de sto... Näytä lisää
Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Näytä lisää
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Näytä lisää
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, Køge, Tanska
- info@mamontage.dk
- mamontage.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Perfekt produkt
Meget professionel betjening super kvalitet og fornuftig pris. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Har lige fået monteret garageport
Har lige fået monteret garageport. Processen har været en fornøjelse lige fra start. Udført som aftalt. Jeg er super tilfreds. Virkelig hjælpsom 👍🏼

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Super hurtig hjælp fra MA til…
Super hurtig hjælp fra MA til geninstallation af Nice port automatik.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Udskiftning af garageport til dobbeltgarage
Fantastisk hurtig og god service. Godt håndværk.

Fin service
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke er bortkørt efter endt arbejde. Det er dog pænt samlet og sat i poser så det er relativt lige til at gå til.

Excellent service
Top-notch service! Mads is a very professional guy who pays attention to the details. We had great communication and the outcome was above and beyond the expectations. Totally recommend Mads.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Perfekt service- Mads er meget…
Perfekt service- Mads er meget kommunikativ og professionel.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Kvalitet og super service !
God kvalitet, god vejledning, hurtig service og altid responsiv.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Ringede da vores port åbnede sig 10 cm…
Ringede da vores port åbnede sig 10 cm efter den blev lukket.
meget behagelig mand guidede mig gennem hele gen indstillingen af motoren, og nu virker den ubeklageligt igen. Tusind tak for god service

Super service
Super service. Dejlig behagelig guide i noget jeg jo så sjældent er ude og købe.
Perfekt montering af et super godt produkt.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Tak til MA Montage for levering og…
Tak til MA Montage for levering og montering af vores nye Garageport. Kan absolut anbefale MA Montage. Hurtig levering og opsætning til aftalt tid.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Vi er yderst tilfreds med det arbejde…
Vi er yderst tilfreds med det arbejde der er lavet Ps så virker alt perfekt kan godt anbefales til alle der har brug for hjælp

Venlig og professionel betjening
Venlig og professionel betjening! Levering til tiden! Kun ros!

Kan absolut anbefales
Mads er behagelig og kompetent. Fantastisk god oplevelse hele vejen. Klar anbefaling.

Klar anbefaling herfra
Vi kan kun anbefale Mads efter at have fået installeret en port. Vi ringede til Mads for at forhøre os og fik god og brugbar information, hvorefter han kom ud og afgav et tilbud. Der er mange forskellige ting man skal tænke over ifm installering af port, når man har en gammel garage, og han forklarede om alle de forskellige muligheder og overvejelser og afgav et letforståeligt tilbud som i øvrigt holdt. Forinden havde vi haft en elektriker ude som han også havde snakket med jvf hans vejledning. Vi var meget i tvivl om hvad vi skulle vælge, og ringede utallige gange og ændrede mening - og fik god service hver gang. Porten blev installeret som aftalt uden problemer og vi er meget tilfredse. Kæmpe anbefaling herfra :)

Tak for den bedste service
Tak for den bedste service
Ringede til MA Montage for at få to nye garageporte. Alt leveret til tiden og vi har fået de flotteste nye porte.

Vastaus yritykseltä MA Montage & Porte
Altid god service og kvaliteten får du…
Altid god service og kvaliteten får du ikke bedre end ved Mads

Rigtig god oplevelse
Det var både professionelt og hyggeligt. God til at finde de rigtige løsninger på en "skæv" garage. Kan varmt anbefales.