Väldigt nöjd!!!
Mycket bra produkter, fräscha & goda dofter på både hårprodukter & parfymoljor! Jag är väldigt nöjd & återkommer mer än gärna med nya köp!
Ma Mane – Svensktillverkad, vegansk hårvård som gör skillnad. Vi på Ma Mane erbjuder hår- och skönhetsprodukter som kombinerar salongskvalitet med omtanke – utan att kosta en förmögenhet. Alla våra produkter är svensktillverkade och veganska.
Hälletorp 136, 87142, Härnösand, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Köpte schampo och balsam smooting. Min hårbotten har blivit alldeles torr. Ser ut som jag fått mjäll. Klias. Sämsta jag någonsin använt tyvärr. Kommer aldrig köpa detta igen

Vastaus yritykseltä Ma Mane
Jag har nu sedan våren 2025, köpt 3 stycken klämmor till mitt hår i tre olika omgångar fram tills december 2025. För att varje klämma har gått sönder. Jag blir så trött. Tycker klämmorna är bra klo runt håret. Men så åker dom i golvet så går dom i bitar. Så tråkigt att man betalar en del för klämmorna. Men nu väljer jag att inte köpa mera klämmor. Håller inte måttet.

Vastaus yritykseltä Ma Mane
Så nöjd med alla produkter jag testat till håret! Zero har räddat min hårbotten som gärna blir lite torr under vinterhalvåret. Nu kör jag bara Mamane produkter till mitt hår och det har aldrig mått bättre! Mitt hår upplevs tjockare, glansigare och går inte av lika lätt. Och dofterna är otroliga! Rekommenderar verkligen att testa!
Råkade bli fel mejl i beställningen, så skickade ett mejl om det. Fick svar knappt en timme senare på en söndag. Det kallar jag för grymt bra kundservice🤩
Bästa jag testat!!
Köpte deras Tinted serie med schampoo och inpackning. Wow säger jag bara. Mitt dassiga blonda hår blev klart och utan varma toner. Inpackningen var också otrolig. Mitt hår kändes verkligen återfuktat och omhändertaget.
Kan inte rekommendera nog!! Bra jobbat Ma Mane
Tyvärr ett av de sämre hårprodukterna jag någonsin använt, håret känns torrare och spretigare än det någonsin gjort, vi är 4 tjejer i hushållet med olika hårkvantiteter och det har varit urdåligt för oss allihopa.
Tråkigt eftersom det kostar lite.
Köper inte igen och kommer inte rekommendera.

Vastaus yritykseltä Ma Mane
Har testat juice, treat och bare pafymoljan och är inte imponerad. Juice lämnar håret oljigt och glatt, treat var som vilket billigt balsam som helst och bare lämnade ingen som helst doft på huden.

Vastaus yritykseltä Ma Mane
Så nöjd med zero och hair juice, man både ser och känner skillnad. Kommer definitivt köpa igen!

Vastaus yritykseltä Ma Mane
Fantastiska produkter som verkligen gör under för både mitt hår, min hårbotten.
Dessutom doftar alla produkter underbart.
Överkomliga priser och man får mycket för pengarna.
Extra kul att köpa saker av någon som Mimi, som vet vad hon pratar om, hon kan sin grej.