1. Maalari

Jeg er stolt af at være Danmarks yngste malermester Luna. Det betyder meget for mig at være selvstændig maler, og jeg laver alle mine opgaver med dedikation og perfektionisme. Jeg er top professionel, og jeg leverer kvalitet og tilfredshed hver gang. Jeg tilbyder professionelt malerarbejde til private og virksomheder på Sjælland. Hvad enten det drejer små eller store projekter, inde eller ude. Jeg er ikke bare en maler –jeg er dedikeret og tager mig tid til at gøre arbejdet ordentligt, og jeg går aldrig på kompromis med finishen og kvalitet. Jeg lægger stor omhu i hver eneste detalje og pensels strøg, så du får et flot og holdbart resultat, som du kan være glad for i mange år. Jeg aflevere altid et professionelt og gennemført stykke malerarbejde, som jeg kan så inde for. Det vigtigste for mig er, at mine kunder er tilfredse. Derfor garanterer jeg, at jeg yder mit bedste hver gang, og jeg som malermester levere godt håndværk med et fejlfrit resultat, der holder. Jeg bruger kun de bedste kvalitetsmaterialer for at give dig garanti for et perfekt og langvarigt resultat. Jeg anvender miljøvenlig maling for at sikre et sundt indeklima. Jeg er grundig og går op i de små detaljer, der gør en stor forskel.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Vi valgte Malermester Luna hun var…

Vi valgte Malermester Luna hun var venlig i sin kommunikation og grundig med sit arbejde, hun har udført alt malerarbejdet.
Jeg er imponeret over Lunas talent og dedikation. Vores datters børneværelse ser fantastisk ud takket være Lunas flotte arbejde. Tapetet er sat fejlfrit op. Vi kan kun give Luna vores største anbefaling.

10. helmikuuta 2026
Malerluna.dk-logo

Vastaus yritykseltä Malerluna.dk

Hej Ditte. Tusind tak for jeres rosende ord og 5 stjerner, det betyder meget for mig, at I og jeres datter er glade for det fine tapet og værelses finish :-) Mange hilsner Luna

Perfekt 👍🏻

Så kan det ikke gøres bedre 👍🏻

21. helmikuuta 2026
Malerluna.dk-logo

Vastaus yritykseltä Malerluna.dk

Tak for din 5 stjernet anmeldelse, den er jeg rigtig glad for. Mange hilsner Luna