Maleftertal Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Jeg bestilte en billede ramme til mit maleri, men da jeg modtog pakken, så jeg at der mangler en side af rammen. Jeg har kun modtaget 3 dele af rammen fremfor 4, hvilket gør det umuligt at samle ramme... Näytä lisää

Hurtig levering, flotte materialer - ekstra maling og gode lærreder at male på. Nuancerne på lærredet gør det mere roligt for øjet at finde de tal/områder man skal male. En lille idé ville være hvis m... Näytä lisää

Jeg har købt rigtig mange gange inde fra jer af nu, og jeg har været simpelthen så tilfreds hver evig eneste gang🤩 Det er så utrolig afslappende og hyggeligt at side og male sine egen billedere!... Näytä lisää

Jeg troede denne anmeldelse var kommet på for lang tid siden. Men jeg har åbenbart glemt et eller andet, inden jeg trykkede "send". But here it goes: Det er længe siden jeg har oplevet så god kunde... Näytä lisää

1. Taidetarvikeliike

E-mærket - Vi er en førende producent af premium hobby produkter i Europa, med fokus på at tilbyde enestående kvalitet og service. Vores malesæt indeholder den dobbelte mængde maling for en rigere og mere levende kunstoplevelse. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige service og levere hurtigt og effektivt.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk oplevelse

Jeg er lige blevet færdig med mit første billede, hvilken fantastisk oplevelse. Jeg er nød til at skrive om deres service. Jeg lavede en fejl i min bestilling. Firmaet kontaktede mig samme dag og hjalp mig (det sparede mig for en del penge). Derudover er levering hurtig og meget gode produkter. Det er bestemt ikke sidste gang.

19. lokakuuta 2025

Dårlig maling

Jeg har lige modtaget et billed jeg skulle male men malingen er tæret ind og kan ikke bruges. Det er mega ærgeligt når man har giver 400 kr for det.

18. syyskuuta 2025

Mangelfuld levering

Havde bestilt og har betalt for en indramning, det er dog ikke leveret og har ikke hørt andet fra sælger end autoreply, på de mails jeg har sendt om det

13. elokuuta 2025

OPDATERING 3 SEP 2025
Hej igen Kasper,

Tak fordi du tog dialogen med os. Ud fra de screenshots du har sendt, kan vi se, at din første mail desværre er blevet sendt til en e-mailadresse, vi ikke kender til. Derfor nåede din henvendelse aldrig frem til os.

Vi har nu også fået bekræftet med det foto du sendte, at din ordre blev leveret med indramning, som bestilt.

Vi er glade for, at misforståelsen nu er afklaret, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at følge op.

Vi arbejder altid hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse og er glade for at kunne vise, at vi finder en løsning, når der opstår spørgsmål.

Venlige hilsner
Anja fra Mal Efter Tal

----------------------------------------------------------------------
Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at du har haft denne oplevelse. Vi har gennemgået vores system og desværre kan vi ikke finde nogen mails fra dig omkring denne sag. Vi besvarer normalt alle henvendelser hurtigt, og vi beklager, hvis noget er gået tabt i transmissionen.

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med det samme og sikre, at du får den indramning, du har bestilt og betalt for. Vil du være sød at kontakte os direkte på hej@maleftertal.dk, så vi kan løse dette hurtigt?

Vi er stolte af at have mange glade kunder, som modtager deres ordrer til tiden og i høj kvalitet – og vi vil også gerne sikre, at din oplevelse bliver præcis sådan.

Venlige hilsner,

Anja fra Mal Efter Tal

Utrolig tilfreds med hele oplevelsen

Alt fra bestilling til levering gik glat. Produktet levede op til mine forventninger - ja, faktisk overgik det dem. Jeg sidder og maler hver dag nu og føler mig helt opslugt. Kæmpe anbefaling herfra.

6. elokuuta 2025

Jeg er fuldstændig ærlig og vil rose at…

Jeg er fuldstændig ærlig og vil rose at det med tal man maler med, jeg maler og ser noget imens og finder fuldstændig roen i det 🥰
Maling er god og holder faktisk utroligt godt på billedet, har 2 til og hænge i vores lejlighed, som over et år gammel og ser stadig ligeså godt ud 😍 og ved min mormor og morfar har et billede jeg har lavet og det holder også godt 😍
Virksomheden gør det godt med at lave tingene svare hurtigt og utrolig søde og høflige og levere hurtigt og ikke mindst man får det man bestiller, jeg har været tilfreds hvergang 🥰
Jeg har også anbefalet det til dem jeg kender der vil male 🥰 Jeg glad for jeg fik hørt om dette af min mors veninde utrolig glad kunde 😍🥰 føler mig meget tryg 🥰 og man kan sagtens male et 80 x 100 på 2 måneder 🥰😍

5. kesäkuuta 2025

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg har nu bestilt tre forskellige mal efter tal-sæt, og hver gang har oplevelsen været helt i top. Kvaliteten er virkelig god, penslerne fungerer fint, og farverne er smukke og dækkende. Jeg nyder virkelig processen, og det er så tilfredsstillende at se billedet tage form. Kan varmt anbefales!

2. toukokuuta 2025

Ikke helt som forventet

Ikke helt som forventet. Maleriet er desværre ikke så detaljeret, som jeg havde regnet med. Men det største problem er farvevalget – jeg synes, der burde have været flere og mere passende farver med. For eksempel blev der sendt en grøn farve med, selvom der slet ikke er noget grønt i det originale billede, jeg indsendte. Det giver ikke helt mening og påvirker det samlede resultat.

30. maaliskuuta 2025

Kære Helle,

Tak for din ærlige feedback – det betyder meget for os og giver os samtidig mulighed for at forklare vores proces lidt nærmere.

Vi er ærgerlige over at høre, at farvevalget ikke helt levede op til dine forventninger. Når vi forvandler et foto til et “paint by numbers”-sæt, bruger vi avanceret teknologi og kunstnerisk tilpasning for at sikre, at motivet bliver både malbart og æstetisk flot som færdigt værk. Det betyder, at enkelte farver – som f.eks. grøn – nogle gange tilføjes for at skabe dybde og kontrast, selv hvis de ikke umiddelbart fremgår af originalbilledet.

Det er også vigtigt at nævne, at kvaliteten og detaljegraden i det endelige maleri i høj grad afhænger af det foto, vi modtager. Hvis billedet ikke er skarpt eller tydeligt, gør vi naturligvis vores bedste, men der vil være begrænsninger i, hvor detaljeret resultatet kan blive.

Mange af vores kunder oplever stor glæde ved både processen og det personlige kunstværk, de ender med – og vi håber, du også vil få en god oplevelse med dit maleri. Vi står altid klar, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp undervejs.

Venlig hilsen

Mal Efter Tal

Virkelig elendig service

Virkelig elendig service. Modtog en forkert farve til et af mine malerier. De svarer ikke før man rykker dem, og jeg har stadig ikke fået den rigtige farve tilsendt nu her over en måned senere, og hører ingenting fra dem.

11. joulukuuta 2024

Håbløst

Håbløst. Kom aldrig i kontakt med dem. Skrev 3 mails og forsøgte herefter at ringe til en telefonsvarer der sagde man skulle sende en mail.

8. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Maleftertal

Hej Daniel, Vi svarer ikke telefonen men er på mail. Jeg har søgt efter emails fra dig og kigget også i vores junk folder men der ligger intet fra dig. Hvis du skal i kontakt med os er det denne email du skal skrive til hej@maleftertal.dk. Jeg kan se at din pakke er leveret i øvrigt.

Ingen svar fra kundeservice

Desværre nogle utrolig ringe pensler som medfølger, der slet ikke kan bruges til de små felter. Man er nødt til at købe nogle selv. Desuden er flere af malerbøtterne kun fyldt halvt op, og jeg havde derfor ikke nok af den ene farve - skrev til kundeservice, men har ikke fået svar. Har heller ikke fået svar på hvorfor man ikke kan få en 30x40cm ramme til sit 30x40cm lærred. Lidt lang leveringstid. Mærkeligt det skal være så svært at købe "mal efter tal"-produkter. Virker som om at alle hjemmesider er ca. lige ringe.

7. tammikuuta 2025

Jeg er SÅ glad og tilfreds

Jeg er SÅ glad og tilfreds med de malerier jeg har købt hos jer. Der er nok af malingen og billederne er flotte. Jeres kundeservice er over al forventning da I svarer hurtigt på Messenger. Jeg vil blive ved med at købe billeder hos jer at male. Både de almindelige men også udfra eget foto. Hilsen Laila

9. lokakuuta 2024

Jeg har købt rigtig mange gange inde…

Det er så utrolig afslappende og hyggeligt at side og male sine egen billedere! Dog er jeg os så fascineret af det at jeg sidder og maler så længe at min pegefinger går utrolig ondt efter sårn en dag med at male 😅
Jeg glæder mig ihvertfald helt vildt til at få de færdig malet billedere af en masse gyser stjerner op og hænge 🥰
Overordnet et super godt sted og købe disse mal selv malerier fra!

18. heinäkuuta 2024