Jeg bestilte en billede ramme til mit maleri, men da jeg modtog pakken, så jeg at der mangler en side af rammen. Jeg har kun modtaget 3 dele af rammen fremfor 4, hvilket gør det umuligt at samle ramme... Näytä lisää
Hurtig levering, flotte materialer - ekstra maling og gode lærreder at male på. Nuancerne på lærredet gør det mere roligt for øjet at finde de tal/områder man skal male. En lille idé ville være hvis m... Näytä lisää
Jeg har købt rigtig mange gange inde fra jer af nu, og jeg har været simpelthen så tilfreds hver evig eneste gang🤩 Det er så utrolig afslappende og hyggeligt at side og male sine egen billedere!... Näytä lisää
Jeg troede denne anmeldelse var kommet på for lang tid siden. Men jeg har åbenbart glemt et eller andet, inden jeg trykkede "send". But here it goes: Det er længe siden jeg har oplevet så god kunde... Näytä lisää
E-mærket - Vi er en førende producent af premium hobby produkter i Europa, med fokus på at tilbyde enestående kvalitet og service. Vores malesæt indeholder den dobbelte mængde maling for en rigere og mere levende kunstoplevelse. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige service og levere hurtigt og effektivt.
Møllehaven 12a, 4040, Jyllinge, Tanska
- hej@maleftertal.dk
- maleftertal.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
God service og hurtig respons på…
God service og hurtig respons på forespørgsler. God kvalitet på materialer og masser af maling, som overordnet dækker rigtig godt! Det eneste der manglede var lige lidt info om, hvorvidt pakkerne var afsendt og hvor langt de var kommet. Jeg vil helt sikkert handle der igen.
Har kontaktet dem flere gange på mail…
Har kontaktet dem flere gange på mail og på to forskellige tlf numre og lagt besked til dem ang. billedet “himlens beskytter” hvor en række =6 malinger var fuldstændig indtørret (og der var ikke ekstra malinger med).
De har så valgt at ignorer mig og billedet kan ikke blive færdig.
Servicen er i top
Der manglede lidt maling til mit billede, fordi den ene hvide farve var størknet en del. Jeg skrev på messenger og 2 min efter var der svar. De sender en ny hvid farve afsted til mig, så mit billede kan blive færdig. Det er rigtig god service. Glæder mig allerede til at modtage næste ordre, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller hos jer 🙏🏼
Gode produkter og god kundeservice
Gode produkter og god kundeservice.
Hurtig levering og besvarelse. Handler her jævnligt, og det vil jeg fortsætte med.
Super godt lavet og det kom hurtigt
Super godt lavet og det kom hurtigt! Perfekt gaveidé. Var dog lidt skuffet over noget af malingen jeg modtog, da enkelte af de lyse farver var alt for tynde, så man blev ved med at kunne se tallene igennem. Derudover var der også et par stykker der allerede var udtørret da jeg modtog det.
Hurtig levering
Hurtig levering, 1 dag som lovet, nem hjemmeside, let at komme gennem betalingen
Elsker denne hjemmeside
Elsker denne hjemmeside. Har nu malet to malerier og de ser så godt ud. Rigeligt med maling og nemt at følge anvisningerne. Perfekt
Høj kvalitet og hurtig levering
Jeg er meget glad for min bestilling og meget imponeret over kvaliteten af materialerne. God pris og kundeservice var fantastisk. Det er ekstremt afslappende at male efter tal og vil helt sikkert bestille igen. Stor anbefaling herfra!
Umulig kundeservice
Deres kundeservice er umulig at komme i kontakt med efter flere henvendelser. De har påkrævet, at jeg betaler igen, da de ikke har ‘nået’ at hæve pengene, hvilket jeg aldrig har hørt om før. Jeg har nu for 2. Gang bedt dem om at annullere min ordre, men de sender fortsat en faktura. Jeg har ikke modtaget information om, at pakken er sendt.
Jeg kan ikke anbefale nogen at benytte denne hjemmeside.
God kvalitet er helt tilfreds med de…
God kvalitet er helt tilfreds med de billeder mal efter tal jeg har bestilt 😊🥰
Super service
Super service!
Fik tilsendt udkast til maleriet, da et ansigt var sløret og de ville sikre sig at jeg var tilfreds. De prøvede med forskellige billeder og vi endte med det første udkast. Efter godkendelse af billedet modtog jeg mit nye projekt under to døgn efter.
Alt ser godt ud!
Super service…
Det er en mega fed hoppy
Det er en mega fed hoppy. Dog kunne man ønske sig at billedet er mere 1 til 1... altså højre opløsning....
God kontakt på ens bestilling
God kontakt på ens bestilling. Fik sendt på mail et eksemplar først hvir jeg ikke var helt tilfreds og beskrev hvad jeg gerne ville have. Fik endnu et tilsendt og var tilfreds. Da jeg modtog Ca 5 dage senere var billed lige som forventet og glæder mig nu til at lave det
Sender aldrig varen - Og flabede svar
Bestilte et maleri til at male efter tal, og fik ordrebekræftelse med det samme. Har aldrig fået besked om at maleriet er sendt, og har forsøgt at kontakte dem via mail hvilket heller ikke giver svar på trods af at de på hjemmesiden lover at svare inden for 48 timer.. Alle spam-mapper er tjekket for svar eller bekræftelse på at varen er sendt. Vil bestemt ikke anbefale at købe herfra hvis man faktisk gerne vil have den vare man køber!
Opdatering efter svar fra virksomheden:
Jeg har sendt en mail til jeres mail i fredags (d. 17/8) kl. 10.11 for at få en status på min ordre. Det kan jeg jo selv sjovt nok se i min udbakke. Dårlig stil at sige kunderne ikke forstår noget og de er forkert på den?
Jeg fik, som de skrev, en mail d. 24/8 med tracking nr., men den kom så først EFTER at GLS havde forsøgt at levere pakken. Så derfor kunne jeg ikke vide hvornår jeg skulle være hjemme.. Dårlig stil sådan at hakke ned på sine kunder - de sørger i hvert fald for at man ikke køber dér igen eller anbefaler det til andre!

Fun hobby
After reading some unhappy reviews i still gave me a chance to try the product and i become happy to try it. I got contact with them with email and had a quick response. The delivery was quick as it was said, i have not tried to pain yet but there is a good instruction and looks like its a good hobby. Will order more next time 👍
I skal ikke købe herfra
I skal ikke købe herfra, det er et scam!!!
Jeg fik aldrig besked om at varen var leveret, og blev i stedet bedt om at betale ekstra for levering.
Nu nægter de at tilbagebetale pengene for varen som jeg aldrig har fået fordi jeg ikke hentede pakken.. jeg har aldrig fået besked om at den kunne hentes.

Vastaus yritykseltä Maleftertal
Jeg får ikke svar på mine henvendelser
Jeg fik min ordre omkring den dato de havde angivet, hvilket var fint. Jeg har siden haft et spørgsmål til noget af det maling der er med, da det ikke er angivet hvor det skal bruges. Jeg har sendt 3 mails afsted over en længere periode, men uden svar.