Genom Mäklarofferters sätt att hjälpa mig att få fram lämpliga och seriösa mäklare med intresse för Örkelljungaområdet fick jag snabbt kontakt med Filippa Olsson på Husman Hagberg i Örkelljunga. Mycke... Näytä lisää
Efter att jag skickat in uppgifterna till mäklarofferter så fick jag nästa dag samtal från 4st seriösa mäklare. Jag valde den som jag fick bäst intryck utav och allt gick sen otroligt snabbt och sm... Näytä lisää
Vi är väldigt nöjda med Mäklarofferter! Tack vare deras tjänst kunde vi enkelt och smidigt jämföra olika mäklare och hitta den som passade oss bäst. Processen var snabb, tydlig och helt kostnadsfri. V... Näytä lisää
Jättesmidigt att snabbt bli kontaktad av olika mäklare. Dock kom några kontakter från mäklare som inte alls passade nischen för huset och det var lite slöseri med tid (speciellt för dem). Kanske vara... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Snabb respons både från mäklarofferter…
Snabb respons både från mäklarofferter och senare av fem olika mäklare.
Alla 5 kom under en och samma dag för att träffa oss och det blev på så sätt lätt att välja den vi tyckte kändes rätt att anlita.
Skönt i en stressig situation att få…
Skönt i en stressig situation att få hjälp med att hitta en mäklare.
Bra och smidig tjänst där du enkelt får…
Bra och smidig tjänst där du enkelt får kontakt med olika mäklare
Smidig och snabb hjälp
Smidig och snabb hjälp. Trevligt bemötande!
Super nöjd med kontakten med alla…
Super nöjd med kontakten med alla mäklare.. tack för bra service.
Rekomenderar starkt om man är osäker på mäklare.
Enkel och smidig onlinetjänst!
Enkelt tjänst att ta till hjälp när du säljer för första gången och inte vet var du ska börja leta. Snabbt och lätt!
Tack vare er….
Tack vare er, kontaktades jag på noll tid, av flera olika mäklare och fick många bra erbjudanden av olika mäklarfirmor. Er uppföljning med att kontrollera hur allt gått har varit proffsigt och över förväntan. Ni är snabba, lyhörda och service inriktade vilket ni har visat med bravur! Tack vare er kom jag i kontakt med bästa mäklaren! Tack för det! Kommer varmt att rekommendera er till alla som behöver hjälp!!!
Det var snabbt
Det var snabbt, smidigt och effektivt att träffa och välja en mäklare bland dem som man fick träffa via mäklarofferter
Fick tag på mäklare i mitt område på…
Fick tag på mäklare i mitt område på nolltid
Allt fungerade snabbt och enkelt med tjänsten från maklarofferter.se
Efter att jag skickat in uppgifterna till mäklarofferter så fick jag redan nästa dag
samtal från 3 st seriösa mäklare. Jag valde den jag fick bäst förtroende för och allt fungerade sen perfekt med försäljningen. Kändes bra att använda tjänsten då mäklarna som ringde då var förberedda på att presentera sig på bästa sätt samt att de hade avsatt tid att prata.
Fick fram en bra lokal mäklare
Fick fram en bra lokal mäklare. Dock kom en mäklare utan lokalkännedom.
Snabbt & smidigt (&gratis)
Snabb kontakt med potentiella mäklare. Bra förmedling. Härligt med en återkoppling!
Nöjd
Fick förslag om flera olika mäklare och hittade en som var superbra!
Snabbt,smidigt!
Superbra tjänst med ödmjuka…
Superbra tjänst med ödmjuka uppföljningar om hur det går med försäljningen och vettiga och bra kontakter med flera mäklare.
Jag anmälde mig till er för att ni…
Jag anmälde mig till er för att ni erbjöd er att förmedla vidare till olika mäklare och det gjorde ni. Sen om det var bra eller dåligt har jag ingen erfarenhet av, ni gjorde det jobbet ni erbjöd
Sämsta lurendrejare
Sämsta lurendrejare. Påstår att de hjälpt att hitta mäklare till mig, fastän ingen hört av sig.
Jag fick ordna mäklare på egen hand och när väl försäljningen är klar, först då hör mäklarofferter.se av sig, och vill då ha cred för försäljningen fastän de inte gjort ett dyft! Mycket otrevlig och dryg person dessutom som vägrar ta in att jag själv ringt in en släkting som mäklare och att de själva inte lyft ett finger.
Skäms på er!!!😡
Behövde inte leta runt efter lämpliga…
Behövde inte leta runt efter lämpliga mäklare utan blev kontaktad av mäklare intresserade av uppdraget. Detta gav mig all information jag behövde för att välja mäklare.
Blev kontaktad av en mäklare bara några…
Blev kontaktad av en mäklare bara några timmar efter jag anmält mig. Det kändes bra direkt på första mötet. Jag anlitade honom o bara 2 månader efter hade han sålt mitt hus.