Super gode priser og hurtig levering. De løber dog hurtigt tør for produkter og de står længe som udsolgt, inden de kommer på lager igen, hvilket er ret træls. Kom endelig med endnu større udvalg af k... Näytä lisää

Virkelig godt koncept! Elsker at de har billige hudpleje, makeup og hårpleje. Meget hurtigt levering fik allerede pakken dagen efter, har købt fra dem et par gange efterhånden og alt har været perfek... Näytä lisää

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb hos Makeup Lagersalg. Priserne er meget fordelagtige, og jeg fandt nemt det produkt, jeg ledte efter. Min ordre blev sendt hurtigt, og jeg modtog den uden probl... Näytä lisää

Fine varer- som forventet Leveringen fra Burd derimod er skuffende. Ville komme en aften og jeg kunne følge chaufføren via link. Pludselig fik jeg besked om at pakken ikke blev leveret, selvom jeg h... Näytä lisää

1. Kosmetiikkamyymälä
  2. Kosmetiikkaliike
  3. Kauneus- ja terveysmyymälä

Makeup Lagersalg er en dansk virksomhed specialiseret i salg af makeup og skønhedsprodukter til nedsatte priser. Vi fungerer som en outlet, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kendte mærkevarer inden for kosmetik og hudpleje til fordelagtige priser. Vores mission er at gøre kvalitetsmakeup og skønhedsprodukter tilgængelige for alle ved at tilbyde dem til overkommelige priser. Vi stræber efter at give vores kunder en god oplevelse ved hver handel, både gennem attraktive priser og god kundeservice.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse

Vastaus yritykseltä Makeup Lagersalg

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi håber at se dig igen snart<3

God service og gode produkter

God service og gode produkter

Makeuplagersalg.dk

Rigtig mange gode produkter og god…

Rigtig mange gode produkter og god service

Fint lagersalg med stort udvalg

Fint lagersalg med stort udvalg

Vastaus yritykseltä Makeup Lagersalg

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse på lagersalget. Vi håber at se dig igen snart<3

Makeup lagersalg

Rigtig gode tilbud, samt god service 😊

Vastaus yritykseltä Makeup Lagersalg

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse og fået en god service. Vi håber at se dig igen snart<3

Varer endnu ikke afsendt

Ikke fået besked på mine varer er afsendt endnu, trods det er 5 dage siden jeg bestilte dem, har skrevet mail og ringet, men uden svar. Deres telefon nummer viderestiller blot til nummeret ikke kan tage telefonen. Mystisk og spændende om jeg modtager mine varer.

28. marraskuuta 2024

Hej Laura,

Tak for din feedback. Vi har haft stor travlhed både hos os og hos fragtfirmaet, hvilket desværre har forsinket behandlingen af nogle ordrer. Når pakken først er overgået til fragtfirmaet, er det desværre uden for vores hænder, men vi arbejder på at få alle pakker afsendt så hurtigt som muligt.

Vi har set, at du har forsøgt at kontakte os, og vi beklager den lange svartid. Det har desværre ikke gået helt gnidningsfrit at håndtere de mange ordre under Black Month, men vi gør vores bedste for at få alt på plads.

Vi har svaret på din mail, så du burde finde svar i din indbakke. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Med venlig hilsen,
Alberte

Dårlig service

Var til deres lagersalg, og vi stod i kø som nogle af de første. Da vi kom ind, var der slet ikke de varer vi søgte. Alt var nærmest røget væk fra dagen før, og vi var nogle af de første, der kom ind... Man blev heller ikke rigtig budt velkommen og medarbejderne var sure i ansigtet. Desuden var deres goodiebags ELENDIGE. Hvis du kommer for at få goodiebag, så bliv hellere hjemme. Lignede bare at de havde proppet en hel masse billige ting, som de ikke kunne sælge. Det eneste værdigfulde var en ansigtsmaske, men c'mon, EN ANSIGTSMASKE. Meget af det derinde, kostede mere end selve værdien af goddiebagen. Det for pinligt 😂.

Hej,

Tak for din feedback. Vi er kede af, at du ikke var tilfreds med din oplevelse hos os. Vi forstår, at det kan være skuffende, når de varer, man søger, ikke er tilgængelige. Da vi arbejder med restpartier, kan det være svært at opfylde alles krav, især under travle lagersalg, hvor varerne hurtigt bliver udsolgt. Vi gør dog vores bedste for at sikre, at alle får en god oplevelse.

Vores team arbejder hårdt under travle forhold, og vi er kede af, hvis du ikke følte dig velkommen. Vi tager din feedback til os og vil fortsætte med at forbedre vores service for fremtidige events.

Tak igen for at dele din oplevelse, og vi håber, du vil give os en chance for at gøre det bedre næste gang.

Med venlig hilsen,
En af de sure ansigter <3

Mega fedt sted med godt udvalg

Mega fedt sted med godt udvalg

Vastaus yritykseltä Makeup Lagersalg

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for du kan lide vores udvalg og håber at se dig igen <3

Mvh
Alberte,
Makeuplagersalg.dk

Det var rigtig hyggeligt og gå rundt og…

Det var rigtig hyggeligt og gå rundt og der var gode priser❤️

Mvh
Alberte,
Makeuplagersalg.dk

Det var en meget god service og meget…

Det var en meget god service og meget gode tilbud

Makeuplagersalg.dk

Billige ting og stort udvalg

Vastaus yritykseltä Makeup Lagersalg

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med udvalget. Vi håber at se dig igen snart<3

Hurtigt levering

Hurtigt levering, stor udvalg af produkter.

30. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Makeup Lagersalg

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi håber at se dig igen snart<3

Makeuplagersalg.dk

Var til en af deres lager salg

Var til en af deres lager salg, købte en high lighter, da jeg kom hjem og pakkede den ud, var den itu og glimmer over alt..

2. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Makeup Lagersalg

Vi beklager virkelig, at du har haft denne oplevelse med din highlighter. Det er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende for os at sælge et defekt produkt – heller ikke på vores lagersalg. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med deres køb.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en løsning, der gør dig glad<3

Makeuplagersalg.dk

Det er en god butik fordi at alt er…

Det er en god butik fordi at alt er biligt

Vastaus yritykseltä Makeup Lagersalg

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med priserne og butikken. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen<3

Makeuplagersalg.dk

Det var mega billigt og godt makeup!!

Vastaus yritykseltä Makeup Lagersalg

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med dine produkter. Vi håber at se dig igen snart<3

Makeuplagersalg.dk

Super sød kundeservice og virklig flot…

Super sød kundeservice og virklig flot butik

Utrolig hurtig levering

Utrolig hurtig levering. Jeg valgte standart levering, og modtog min pakke halvanden dag efter. Min ordrer blev pakke og afsendt fra deres lager på rekord tid.

Mega tilfreds, vil helt sikkert handle hos dem igen.

Vastaus yritykseltä Makeup Lagersalg

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering og service. Det betyder meget for os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen<3

Mega søde personale!!

Vastaus yritykseltä Makeup Lagersalg

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen<3

Sød personale.

Sød personale.