Air Greenland Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Air Greenland is a truly remarkable operator. Given the fact they have to change their plans all the time and still accommodate passengers is nothing short of miraculous. I’ve been a customer coming... Näytä lisää

I svare kun når I får 5 stjerner. Når I kun får 1 stjerne svare I ikke. Når I svigter de små familier har I samme tendens til ikke at svare. Når 2 voksne med trætte børn står i kbh og som de enes... Näytä lisää

Fantastisk tur til Grønland. Turen op med Air Greenlands egen maskine var skøn. God sideplads og meget fin service. Turen hjem med Jettime-flyet, blev knapt så god en oplevelse på grund af meget li... Näytä lisää

I had a helicopter flight from Ittoqqortoormiit to Nerlerit Inaat. All the Air Greenland employees were very friendly and helpful. The pilot was both competent and considering the passengers. I was ve... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

189 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Venlighed

De var meget hjælpsomme selv under stort pres.

28. tammikuuta 2026

Kære Kristine,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Mvh
Air Greenland

The airline takes safety very seriously…

The airline takes safety very seriously and reacts immediately to weather conditions. Passengers come first, not profits

21. tammikuuta 2026

Dear Armin,

Thank you for your thoughtful review. Safety is always our highest priority, and we appreciate you recognising the decisions made to ensure our passengers’ wellbeing.

We hope to see you onboard again.

Kind regards
Air Greenland

God hjælp til køb af billetter

20. tammikuuta 2026

Kære Lars,

Mange tak for din fine tilbagemelding.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse her på Trustpilot.

Mvh

God service ombord

Kære Niels,

Dejligt at høre om din gode oplevelse. Vores kabinepersonale arbejder hver dag for at give vores rejsende en tryg og behagelig oplevelse, så din tilbagemelding betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God service :)

Kære Viggo,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du var tilfreds med vores service.

Air Greenland

Oplevelsen er rigtig god synes jeg

Oplevelsen er rigtig god synes jeg, I er så gode til at samarbejde og forstående, det kan jeg godt lide og meget smilende.

Hej Klara,

Tusind tak for din positive feedback. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores samarbejde og imødekommenhed gør en forskel.
Vi sætter stor pris på dine ord, og vi håber at byde dig velkommen ombord igen snart.

Good comfort

4. tammikuuta 2026

Hi Súni,

Thank you for your feedback. We’re glad to hear you found the comfort good and hope to welcome you on board again soon.

Best regards

God service

God service, søde og rar og hjælpsomt besætning både hos air greenland og mittarfeqarfiit 🌸

19. joulukuuta 2025

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du oplevede god service og en hjælpsom besætning. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig ombord igen.

Mvh Air Greenland

God betjening ved indtjek og ombord på…

God betjening ved indtjek og ombord på flyet.
Flot udvalg af drikke vare og mulighed for at spise uden betjening.

28. marraskuuta 2025

Hej Sabine,

Tak for din feedback.

Det er dejligt at høre, at du oplevede god betjening både ved check-in og ombord, og at udvalget af drikkevarer faldt i din smag.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

God service

Rigtig god service!

30. joulukuuta 2025

Hej Inuaraq,

Mange tak for din ros - det varmer.

Farvel til Air Greenlands kundeservice

Udover alle de andre gode ting, vi har mistet i 2025, er det tilsyneladende også slut med kundeservice hos Air Greenlands kundeservice. Jeg har i mere end en måned forsøgt at få ændret tidspunktet for vores hjemrejse. Jeg har en standardbillet, som ellers skulle kunne ændres, men selv om billetten har kostet omkring 10.000 kr. pr. person, har det i praksis vist sig totalt umuligt at få ændret hjemrejsetidspunktet. Jeg har sendt 3 mail, jeg har forsøgt at ringe til kundeservice og jeg har forsøgt at ændre billetten via hjemmesiden. Jeg får ingen svar på mine mail, jeg kan ikke komme i kontakt med noget menneske, når jeg ringer til kundeservice, og det er helt umuligt at ændre billetten via hjemmesiden. Det er virkelig en trist oplevelse af magtesløshed.

29. joulukuuta 2025

Hej Kirsten,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Vi må ærligt erkende, at vores svartider de seneste måneder har været længere, end vi ønsker os. Og vi er klar over, hvor frustrerende det er for vores kunder. Vi arbejder intensivt på at få nedbragt svartiden på mails, og håber at vi for mulighed for at vise, at det bestemt ikke er slut med vores kundeservice.

Air Greenland

A great experience to repeat

Super friendly customer service. Safety. Well organised. A great experience to repeat

26. joulukuuta 2025

Hi Silvia,

Thank you very much for your review.

We’re thrilled to hear you had a great experience with our team and felt safe and well taken care of.
We’d love to repeat that experience with you anytime.

Best regards,

Hurtig svar.

Selv midt i Juletravlheden er der bare hurtig respons. Tak.

23. joulukuuta 2025

Hej Inga,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi gør altid vores ypperste for at levere den gode service og hjælpe vores passagerer, når der er behov for det.

Manglende refundering og information

Vores rejse i uge 41/42 til Tasiilaq blev aflyst bl.a. pga vejr, vi fik den gang at vide, at vi ville få alle pengene retur, nu mere end 10 uger senere har vi stadig kun fået godt 1/3 af pengene og vi har ikke fået svar på vores henvendelser til AirGreenland de sidste 5 uger.
Ærgerligt med denne mangelfuldhed, da vi ellers har været godt tilfredse med serviceniveauet på AirGreenlands fly.

9. lokakuuta 2025

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår frustrationen i at vente så lang tid uden respons.

Vi har desværre haft udfordringer med behandlingstider, men vi arbejder på at få alle sager afsluttet hurtigst muligt.

Din feedback er vigtig for os, og vi håber, vi får mulighed for at vise, at vi kan gøre det bedre fremover.

Great Trip to Ilulissat and back

Everything great!

16. joulukuuta 2025

Hi Lukasz,

Thank you for your review.

We’re so happy to hear everything went great on your trip to Ilulissat and back. We’d love to welcome you on board again.

Best regards,

Professionelt

14. joulukuuta 2025

Hej Arqaluk,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede vores service som professionel. Det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag.

Air Greenland

Virksomheden kunne gøre bedre med at…

Virksomheden kunne gøre bedre med at give halvdelen selvom det er takuss billet. Jeg købte en anden billet bare fordi det var en takuss billet jeg kunne ikke engang flytte billetten med at betale lidt ekstra. Det er 2025 høre på jeres kunder

15. joulukuuta 2025

Hej Ivalo,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når fleksibiliteten ikke lever op til forventningerne. Takuss-billetter er vores mest økonomiske produkt, og derfor er de desværre ikke ændringsbare.

Vi tager dog din feedback med os, da vi løbende ser på, hvordan vi kan forbedre vores tilbud og produkter i henhold til kundernes ønsker.

Air Greenland

Airgreenland er meget dyr at rejse med…

Airgreenland er meget dyr at rejse med også bliver man træt af at der er for lidt mad på turen til og fra Grønland.

9. joulukuuta 2025

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse.

Vi forstår godt, at prisen kan virke høj på nogle strækninger, og vi arbejder hele tiden på at give mest muligt værdi for pengene. At flyve til og fra Grønland er forbundet med særlige udfordringer, hvilket desværre påvirker billetpriserne.

Vi tager din feedback om forplejning med os, da vi ønsker, at oplevelsen ombord skal matche forventningerne.

Kindeess/Sulisuini inussiarnertuartut assut…

Sulisuini inussiarnertuartut assut iluarisarpara, qujanaq. I usually admire the kindness of the staff. Cherish that, and thank you

10. joulukuuta 2025

Qujanaq Hanne,

Tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du værdsætter vores medarbejderes venlighed – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give. Vi lover at værne om den gode service fremover.

Air Greenland

God og hurtig svar på henvendelse

8. joulukuuta 2025

Hej Naja,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og god respons. Det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag.