Air Greenland Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

I had a helicopter flight from Ittoqqortoormiit to Nerlerit Inaat. All the Air Greenland employees were very friendly and helpful. The pilot was both competent and considering the passengers. I was ve... Näytä lisää

Fantastisk tur til Grønland. Turen op med Air Greenlands egen maskine var skøn. God sideplads og meget fin service. Turen hjem med Jettime-flyet, blev knapt så god en oplevelse på grund af meget li... Näytä lisää

I have flown with several airlines from different countries time to time. But nothing beats Air Greenland Airbus 330neo "Tuukkaq". I allways fly in economi. But it is so comfortable, 4-5 hours flight... Näytä lisää

Air Greenlands eget fly er simpelthen i topklasse. God plads, god service, super personale. Vores fly var forsinket 4 timer fra København pga. Dårligt vejr i Nuuk men da de vidste det på forhånd rykke... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

187 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fint selskab HVIS alt går planlagt

Fint selskab, hvis alt går efter planen. Men ved forsinkelser og ombooking er du meget dårlig stillet. Manglende hotelværelser i Nuuk, dårlig og mangelfuld information, madbilletter, som skulle komme digitalt med udebliver, en lufthavn, hvor det hverken er muligt at købe mad eller en kop kaffe og da den ligger ude i ingenting, kræver det en taxa.

22. kesäkuuta 2026

Kære Lene,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse i forbindelse med forsinkelserne.
Vi beklager, at du manglede information, og at dine madbilletter ikke blev sendt som forventet. Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give.
Vi oplever desværre for tiden mangel på hotelkapacitet i Nuuk og Ilulissat. Der er simpelthen ikke nok værelser. Vi anerkender fuldt ud, at det har en negativ indvirkling på forsinkede kunder, som har brug for overnatning, men samtidig er det et område, der ligger uden for vores kontrol.

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Venlig hilsen
Air Greenland

Kundeservice er helt top, servicen er rigtig god.

Det føles som meget godt flyve tur. Meget gode service.
Tip top.

19. kesäkuuta 2026

Kære Steffen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både kundeservice og selve rejsen.
Tak fordi du fløj med os.

Venlig Hilsen

Excellent airline

Everything was fine. The flight was on time and the staff was kind.

14. kesäkuuta 2026

Dear Elsa,

Thank you for your kind review.
We’re very happy to hear that everything went smoothly.

Kind regards,

Super godt luftfartsselskab.

Super godt luftfartsselskab.
Air Greenlands Airbus er et meget lækkert fly, flyver næsten støjfrit og indeklimaet er perfekt.
Servicen ombord super. Servering af drikkelse, snack og et måltid mad er incl. billetprisen på økonomiklassen.
Kabinepersonalet er meget servicemindet.
Alt i alt super oplevelse.

15. kesäkuuta 2026

Kære Johanna,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse med os.
Tak fordi du fløj med os og for at dele din oplevelse.

Venlig hilsen

Usmidigt

Usmidigt, mangel på hjælpsomhed. Elendig check-in

15. kesäkuuta 2026

Kære Hans Henrik,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.
Vi forsøger at være så imødekommende over for vores kunder, som muligt, inden for de regulative rammer der er for vores branche. Vi beklager at det ikke er den opfattelse, du står tilbage med.

Vi håber at få mulighed for at modbevise dit negative indtryk en anden gang.

Everything works perfekt

Everything works perfekt

11. kesäkuuta 2026

Hi Morten,

Thank you for taking time to write this review.
We're glad to hear that you had a positive ewxperience with us.

Vi kom ikke til Grønland

Vi kom ikke til Grønland , da min mand blev indlagt natten forinden - Air Greenland hjalp os med materialet til forsikringen.
Lene fra selskabet var utrolig sød og hjælpsom.

3. kesäkuuta 2026

Kære Anne,

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for i en svær situation. Vi sørger for at dine positive ord bliver sendt videre til Lene.

Vi håber at byde jer velkommen ombord en anden gang.

Service personale

Tryghed og god oplevelse over scenarie

4. kesäkuuta 2026

Kære Angerla,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse, og vi håber at kunne byde dig velkommen ombord igen i fremtiden.

Flew Ilulissat-Nuuk-Qaqortoq with tight

Flew Ilulissat-Nuuk-Qaqortoq with tight
connection. Staff was very helpful and
Checked my bags all the way and gave
the instructions I needed.
Crew was very professional and friendly so I had a great experience 😃
Thank you for the good work 🙏
Jon

5. kesäkuuta 2026

Dear Jon,

Thank you for your review. It’s good to hear that your connection was handled smoothly and that our staff provided helpful guidance along the way. We appreciate your feedback on both the crew and ground handling.

Air Greenland

Vi endte med at måtte bruge en ekstra…

Vi endte med at måtte bruge en ekstra nat i Nuuk fordi der var tåge fra vores oprindelige destination, så vi ikke nåede vores connection til Cph. Hele processen omkring at få et hotelværelse og madkuponer i Nuuk blev håndteret særdeles professionelt af personalet.

1. kesäkuuta 2026

Kære Lasse,

Mange tak for din anmeldese.
Dejligt at høre, at situationen blev håndteret professionelt, selvom ændringen i rejseplanen naturligvis var uheldig.

Det gik efter planen

Det gik efter planen - ingen forsinkelser, god betjening fra bagagelevering, ombord m. m.

2. kesäkuuta 2026

Kære Naha,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at hele rejsen forløb som planlagt, og levede op til dine forventninger.

Amazing new plane. Excellent Operation

Amazing new plane. Very comfortable. Excellent service. Luggage sorted at super quick efficiency. Air Greenland operates in an often harsh environment bout still provides excellent service and operation. Well done!

1. kesäkuuta 2026

Dear Bernard,

Thank you for your review. We’re pleased to hear that you had a comfortable experience on our aircraft and that both service and baggage handling met your expectations.

Rigtig god oplevelse med Air Greenland

Rigtig god oplevelse med Air Greenland. Alt kørte som det skulle - og meget nemt. Indcheckning online med mulighed for sædevalg uden ekstra gebyr, bagdrop uden ventetid og det samme i Security. Meget behagelig flyvetur med venligt personale. Mulighed for at købe data ombord til en rimelig pris.

26. toukokuuta 2026

Kære Camilla,

Skønt at høre, at du havde en god oplevelse med os.
Tak for at dele dine tanker, og vi håber at byde dig velkommen ombord igen snart.

Air Greenland

Excelllent as always ....

Excelllent as always ..... Great service, food . I particularly appreciate the selection of Greenlandic music, films, culture and tourism info .... Perfect

22. toukokuuta 2026

Dear Carolyn,

Thank you taking time to write a review.

We're delighted to hear that you enjoyed your trip with us. Thanks for pointing out our selection of Greenlandic music, films, and cultural content on board. That’s something we’re very proud to share with our customers.

God service ombord

God service ombord - det eneste er at de skal komme med vognen med de toldfrie vare, da der var for lidt tid inden vi så skulle lande, og fik ikke købt de grønlandske maske øreringe og halskæde desværre.

20. toukokuuta 2026

Kære Hanne,

Tak for din feedback.

Dejligt at høre, at du var tilfreds med servicen ombord på din rejse med os.

Vi beklager at vi ikke nåede ud med de toldfrie varer på flyvningen. Forskellige forhold kan desværre medføre forsinkelser i vores servicekoncept. Det kan fx være længerevarende turbulens, hvor vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan køre de tunge vogne rundt i kabinen.

Vi håber på at se dig ombord igen.

Копенгаген - Нуук - Копенгаген

летал Копенгаген - Нуук и обратно, оба раза всё прошло превосходно, спасибо за рейсы

14. toukokuuta 2026

Hi Alexandar,

Thank you for taking time to write this review.
We hope to welcome you onboard again in the future.

Air Greenland

Grønland er alle pengene værd

Det er kostbart at rejse til Grønland, men jo alle pengene værd. Hvis du overhovedet kan, så undgå indchekket bagage hvis du rejser til Nuuk. Der er meget store bagageventetider både i Nuuk og i Kbh. Derudover er kundeservicen helt i top. Regulariteten kan være problematisk, men det er svært at gøre noget ved pga. vejret.

19. toukokuuta 2026

Kære Flemming,

Tak for din anmeldelse og for dine refleksioner om rejsen til Grønland. Vi er glade for at høre, at du oplevede god kundeservice hos os.

Du har helt ret i, at regulariteten kan være påvirket af vejret. Det er en vilkår, vi arbejder under, men vi gør altid vores bedste for at minimere påvirkningen for vores passagerer, og for at tage hånd om dem, når forsinkelser opstår.

Vi håber at kunne byde dig velkommen ombord igen i fremtiden.

Air Greenland

Der tages hånd om passagererne ved…

Der tages hånd om passagererne ved forsinkelser og aflysninger.

15. toukokuuta 2026

Kære Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

En vigtig del af vores identitet og produkt er, at vi tager hånd om vores kunder hele vejen - også når rejsen ikke går som planlagt.
Det betyder meget for os, at du bemærker det.

Vi håber at kunne byde dig velkommen ombord igen snart.

Excellent service

Excellent service all through the journey.

14. toukokuuta 2026

Dear Lise-Lotte,

Thank you for your review. We’re pleased to hear that you experienced excellent service throughout your journey with us.