Mae Lilly  Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Werkelijk een hele snelle bezorging. Daarnaast is het erg leuk verpakt alsof je een kadootje uitpakt. Uiteraard zijn de bestelde items precies zoals verwacht. In de beschrijving staat Exact wat je kri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel goed bedrijfje. Had een bericht gestuurd omdat ik een belangrijke scrunchie kwijt was! Goede communicatie en wilde me meteen helpen en hadden de stof besteld. Ook super goede kwaliteit en s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dit was mijn 5de bestelling bij Mae-lilly en zoals elke bestelling weer een feestje om te bestellen en te ontvangen. De scrunchies zijn weer van fantastische kwaliteit en ik vind het echt leuk dat er... Näytä lisää

1. Asusteet

Yrityksen kirjoittama

Bij Mae Lilly vind je een groot aanbod unieke haaraccessoires en stainless steel sieraden van hoge kwaliteit.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer fijne winkelervaring!

Helaas was de tas die ik had besteld niet leverbaar na het checken in het magazijn, ineens toch weer een mailtje dat hij bijgesteld kon worden en het duurde niet lang voordat de tas er was. De tas heeft een hele goede kwaliteit, net als de handgemaakte satijnen scrunchie die ik erbij heb besteld. Hele duidelijke en fijne service en zeer klantvriendelijk, absoluut een aanrader!

30. toukokuuta 2022

Hi Anju,

dank voor je mooie review, daar worden we héél blij van!
Hopelijk tot snel weer! :)

Liefs,

Saanut 2/5 tähteä

Slechte kwaliteit

Ik was niet tevreden van mijn aankoop. De kwaliteit liet echt aan de wensen over. Zowel de constructie van de haarklem als het materiaal komen tekort. Ik kocht de twee volgende haarklemmen:

- haarklem matte rond beige baby
- haarklem recht marble beige & white

Bij de eerste keer dat ik de rechte klem in mijn haar wou steken, sprong hij uit elkaar - waarschijnlijk niet goed gelijmd. De andere (ronde) klem was beter, maar ging erg stroef open.

Ik kreeg een terugbetaling voor de rechte klem, maar vond het alsnog jammer, want had extra naar deze klem uitgekeken. Ik had de ronde klem aangekocht als extra, omdat ik de verzendkosten wat hoog vond voor 1 haarklem. De verzendkosten werden niet terugbetaald.

Ik zou deze site zeker niet nog eens consulteren. Er zijn betere alternatieven! (voor lagere of dezelfde prijs)

23. toukokuuta 2022

Hallo Nele,

dank voor je review, jammer dat je het zo ervaren hebt.
We ontvangen over het algemeen juist heel enthousiaste berichten over onze producten.

Wij maken deze haarklemmen niet zelf en hebben meteen melding gemaakt van de kapotte klem bij de leverancier. Het kan helaas altijd gebeuren dat niet alle haarklemmen uit één batch van even hoge kwaliteit zijn.
Het enige wat wij op dat moment voor jou als klant konden doen was het bedrag ervan crediteren en dat hebben we dan ook direct gedaan.

Liefs,

Saanut 1/5 tähteä

Allemaal flutringen

Allemaal flutringen. Ze gaan stuk voor stuk kapot terwijl ik ze nog maar 1dag aan had!

5. toukokuuta 2022

Dag Annedien,

wat vervelend, dit hebben we nog niet eerder gehoord. Wat ging er precies kapot dan? Als je ons een foto stuurt, kunnen we je hier nog mee helpen :)

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, producten van prima kwaliteit.

23. maaliskuuta 2022

Hi Danielle!

dank voor je review, hopelijk tot snel weer in onze shop!

Team Mae-Lilly

Heel leuk! :))

Super leuk ingepakt en sieraden zijn goed en mooi!!

Hi Emily!

dank voor je review, we zijn heel blij te horen dat je tevreden bent!
Hopelijk tot snel weer in onze shop! :)

heel goed

Super snelle levering en mooie producten!

Hi!

Superbedankt voor je positieve review, we hopen je snel weer terug te zien in onze shop!

Super leuke site

Het pakketje was snel binnen. Het was mooi verzorgd ingepakt. Gelukkig zijn de prijzen niet te duur. Ze hebben leuke en mooie spullen. Je krijgt netjes een mailtje als er iets is of als je een bestelling hebt geplaatst. Ik raad het je zeker aan. Ik ga ook zeker hier vaker leuke spulletjes bestellen.

Hi Jane!

bedankt voor je mooie review, daar zijn we erg blij mee!
We hopen je snel weer terug te zien in onze shop!

Heel tevreden

hii, ik ben heel erg tevreden!! Het pakketje was er snel en de sieraden zijn van goede kwaliteit!

7. helmikuuta 2022

Hallo Floor!

dank voor je mooie review, daar zijn we heel blij mee!
Hopelijk snel tot ziens weer in onze shop!

Top!

Goede kwaliteit en snel binnen !

31. tammikuuta 2022

Hallo Naomi,

dank voor je positieve review, daar zijn we erg blij mee!
Hopelijk tot snel weer! :)

Blije klant!

Ik ben super blij met mijn aankoop! Ik ben blij dat ik zo iets voor het onderzoek heb kunnen doen. Erg mooi bedacht. Ik had de bestelling denk ik na 2/3 weken binnen. De trui zat super leuk verpakt en hij zit ook nog is heerlijk! Dus die 5 sterren zijn zeker verdiend!

30. tammikuuta 2022

Great 😊

Fast delivery, nice packaging and great products! Loved the scrunchies and will definitely shopping again! ☺️

10. tammikuuta 2022

Hi Anna,

thank you so much for your nice review!
Hope to see you soon again in our shop!

Saanut 5/5 tähteä

Mooie juweeltjes van goede kwaliteit en…

Mooie juweeltjes van goede kwaliteit en een snelle levering! Zeker een aanrader ☺️

10. tammikuuta 2022

Hi Lena!

hartelijk dank voor je mooie review, daar zijn we heel erg blij mee! Hopelijk snel tot ziens in onze shop!

Saanut 4/5 tähteä

Goeie service!

Heel leuk ingepakt, goeie service, wel prijzige verzendkosten. Heel blij met mijn aankoop!!

1. tammikuuta 2022

Hi Danne!

dank voor je mooie review! Hopelijk snel tot ziens weer in onze shop!

Mae-Lilly

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin