Mae Lilly  Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Werkelijk een hele snelle bezorging. Daarnaast is het erg leuk verpakt alsof je een kadootje uitpakt. Uiteraard zijn de bestelde items precies zoals verwacht. In de beschrijving staat Exact wat je kri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel goed bedrijfje. Had een bericht gestuurd omdat ik een belangrijke scrunchie kwijt was! Goede communicatie en wilde me meteen helpen en hadden de stof besteld. Ook super goede kwaliteit en s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Helaas was de tas die ik had besteld niet leverbaar na het checken in het magazijn, ineens toch weer een mailtje dat hij bijgesteld kon worden en het duurde niet lang voordat de tas er was. De tas hee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dit was mijn 5de bestelling bij Mae-lilly en zoals elke bestelling weer een feestje om te bestellen en te ontvangen. De scrunchies zijn weer van fantastische kwaliteit en ik vind het echt leuk dat er... Näytä lisää

1. Asusteet

Yrityksen kirjoittama

Bij Mae Lilly vind je een groot aanbod unieke haaraccessoires en stainless steel sieraden van hoge kwaliteit.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geweldig

Ook super goede kwaliteit en snel gemaakt door ze! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Nogmaals bedankt dames🥰

8. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Na een foute retournering van de post…

Na een foute retournering van de post hebben ze mij het item opnieuw opgestuurd. Helaas kwam deze kapot aan, ze hebben deze dan onmiddellijk terugbetaald en het kapotte item mocht ik houden.

2. lokakuuta 2023

Dag Keana,

hartelijk dank voor je review! Fijn dat je ondanks de strubbelingen rondom je bestelling toch een positieve ervaring hebt gehad en hopen we je binnenkort nog eens in onze shop te mogen verwelkomen :)

10/10

Snelle levering, klemmen zijn prachtig en ook heerlijk groot.

28. syyskuuta 2023

Hallo Deborah,

dank voor je review, super om te horen!
Veel plezier met de bestelde haarklemmen en hopelijk tot snel weer in onze shop!

Goeie ervaring

Goeie kwaliteit producten en een grote gevarieerde collectie. Ook heel leuk ingepakt de producten en op tijd aangekomen :)

12. elokuuta 2023

Van harte aanbevolen!

Hele mooie en stevige haarklemmen, ook voor dun lang haar!
Een hele vriendelijke en adequate klantenservice.

Van harte aanbevolen.

19. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Dag Marianne,

hartelijk dank voor de mooie review, daar worden we heel blij van! Hopelijk tot snel weer in onze shop!

Haar clips

Prima service, bestelling snel geleverd en producten zoals verwacht

24. heinäkuuta 2023

Hi Noor!

dank voor je review, fijn te horen dat je tevreden bent!
Hopelijk zien we je snel weer in onze shop!

Saanut 1/5 tähteä

Return due bad quality

Return due bad quality! Week ago i sent you the return request but i never got any reaction. I need urgently this voucher, because according to Dutch law i can return the product in 14 days after receiving. Do not wait any longer, just send me a voucher.
I do not recommend to buy from this company, quality is bad. Paint sprayed uneven on plastic hairclips, fragile construction. Also i don't like to pay the return kosts myself, as it says on the website!
Order #2797

5. elokuuta 2023

Hello Anna,

we never received your message so that's why you didn't get any answer, sorry for that. Our website says return costs are for the customers so therefore we could not send you a return label.

Sorry to hear you are not satisfied about the quality, it's actually the first time we hear that :( We will send a discount code on your email to compensate.

Best regards,

Uitstekend

Artikel goed verpakt en dus beschermd tegen beschadigingen.

Artikel was exact zoals op de website omschreven.

23. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Top service en mooie haarspelden

Top service en mooie haarspelden + top kwaliteit.

Hallo Tine,

hartelijk dank voor de review, heel fijn te horen!
We hopen u snel weer terug te zien in onze shop!

Super service

Ik had gedeeld dat mijn bestelling snel stuk was gegaan en het is heel snel en heel goed opgelost!

1. kesäkuuta 2023

Hi!

fijn te horen dat je blij was met de oplossing, we willen natuurlijk altijd dat onze klanten tevreden zijn! :) Hopelijk tot snel weer!

Alles was goed
Goed bezorgd
Kwam goed over

29. toukokuuta 2023

Dag Liesbeth,

hartelijk dank voor de review, daar zijn we erg blij mee!
Hopelijk tot snel weer in onze shop!

Mae-Lilly is top!

Betrokkenheid, korte lijnen, kwalitatief goede producten.

23. toukokuuta 2023

Hi Mariska!

super te horen, dank voor jullie bestellingen en hopelijk tot snel weer!

Prima service

De zending was bij post.nl naar het verkeerde depot verstuurd. Contact gehad en meteen antwoord gekregen. S avonds weer een mail gehad dat het pakje toch onderweg was. Prima service ! En leuk verpakt !

Dag Bettina!

vervelend dat je bestelling door drukte en een foutje bij PostNL vertraagd was, maar fijn te horen dat het naar tevredenheid opgelost is! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze shop!

Super bedrijf! 🤩

Wat een onwijs goed bedrijf! Verkopen super leuke dingen. Reageren super snel via Instagram en proberen heel erg mee te denken met de klant! In deze maatschappij vindt je dat nog weinig. Een dikke aanrader!

13. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Fantastisch voor dik, lang haar

Zelfde dag verzonden, volgende dag in huis. Goed verpakt zodat het niet stuk kan. Ook nog een leuke kado erbij.
Ik heb lang dik haar en deze klemmen ziiten strak. Vallen niet uit of kapot (tot nu toe)
Top!

5. kesäkuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin