Madusen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Super flot produkt. God service og hjælp ved spørgsmål. Har bestilt fotoplakater nogen gange og de er virkelig flotte.

Jeg købte 2 indrammede plakater… de blev leveret lynhurtigt. Desværre havde GLS smadret begge rammer og beskadiget plakaterne (på trods af meget fin emballering og “Fragile” mærker). Jeg skrev straks... Näytä lisää

Har i forbindelse med en konkurrence vundet en gratis plakat på Madusen’s Instagram side, og jeg er ovenud tilfreds. Helt sikkert ikke sidste gang jeg skal have noget derfra. Super flotte plakater bå... Näytä lisää

Fantastisk god service Bestemt ikke sidste gang vi handler hos dig, god service ekstrem flotte plakater og fødselaren blev rørt over gaven pga de smukke farver Venlig hilsen Else Jensen

1. Valokuvien tulostuspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Byplakater fra Madusen - Plakater fra store og små byer

Flotte plakatet

Flotte plakater

6. elokuuta 2021

Hej Joy,

Tusinde tak for din anmeldelse og fordi du ville tage dig tid til at skrive én :) Det er vi utrolig glade for. Er glad for du syntes vores plakater er flotte!

Fårevejle Kirke

Fin plakat med ramme. Hurtig levering

4. elokuuta 2021

Hej Kirsten

Nemt og effektivt

31. heinäkuuta 2021

Hej Gurli

Patrick

God service med hjælp og vejledning

God service med hjælp og vejledning! Og hurtig levering

23. heinäkuuta 2021

Hej Michelle

Dejlig plakat

Dejlig plakat. Hurtig levering.

22. heinäkuuta 2021

Hej Kirsten,

Super billede

Hurtig levering og smuk plakat

22. heinäkuuta 2021

Hej Ida,

Patrick

Fine plakater i flotte rammer

Fine plakater i flotte rammer, hurtig levering alt perfekt

16. heinäkuuta 2021

Hej Klaus,

Flotte billeder

Flotte billeder, hurtig levering.
Kan kun anbefale Madusen

15. heinäkuuta 2021

Hej Lotte

Patrick

Endnu en perfekt plakat i ramme

Endnu en perfekt plakat i ramme. Denne gang gave til en glad student.

13. heinäkuuta 2021

Hej Claus

Super kvalitet

Super kvalitet, hurtig levering, Ingen problemer

25. kesäkuuta 2021

Hej Tore,

Patrick

Intet negativt at sige om at bestille…

Intet negativt at sige om at bestille vare hos jer.

20. kesäkuuta 2021

Hej Allan

Hurtig levering

Hurtig levering. Og rigtig god kundeservice.

17. kesäkuuta 2021

Hej Lone,

Tusinde tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at skrive den - det er vi virkelig glade for!

Skønt at læse, at din købsoplevelse hos os har været god

Hurtig levering

16. kesäkuuta 2021

Hej Leila,

Tusinde tak for din anmeldelse! - den er vi virkelig glade for.

Fedt at læse, at du syntes vores levering var hurtig

Patrick

Altid fremragende service og hurtig…

Altid fremragende service og hurtig levering
🥳🥳🥳☀️🙌🏻

11. kesäkuuta 2021

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse og for at du endnu engang tog dig tid til at skrive den - det er vi virkelig glade for :)

Patrick

Hurtig og let bestilt med afhentning i…

Hurtig og let bestilt med afhentning i Holbæk 😃

6. kesäkuuta 2021

Hej Susanne,

Mange tusinde tak for din anmeldelse - den er vi virkelig glade for.

Fedt at læse, at du syntes om vores mulighed for afhentning :)

Hurtig betjening

2. kesäkuuta 2021

Hej Mai-Britt,

Tusinde tak for din anmeldelse! - den er vi virkelig glade for.

Fedt at læse at du syntes vores betjening gik hurtigt