Super flot produkt. God service og hjælp ved spørgsmål. Har bestilt fotoplakater nogen gange og de er virkelig flotte.
Jeg købte 2 indrammede plakater… de blev leveret lynhurtigt. Desværre havde GLS smadret begge rammer og beskadiget plakaterne (på trods af meget fin emballering og “Fragile” mærker). Jeg skrev straks... Näytä lisää
Fantastisk god service Bestemt ikke sidste gang vi handler hos dig, god service ekstrem flotte plakater og fødselaren blev rørt over gaven pga de smukke farver Venlig hilsen Else Jensen
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Byplakater fra Madusen - Plakater fra store og små byer

Fantastisk god service
Venlig hilsen
Else Jensen

Vastaus yritykseltä Madusen
Hurtig levering og fine plakater
Hurtig levering og fine plakater. Har købt et par gange.

De smukkeste plakater
De smukkeste plakater, super hurtig levering og en "indpakning" som får en til at føle sig værdsat og speciel.

Vastaus yritykseltä Madusen
Hurtig levering, køber der gerne igen :-)
Jeg havde bestilt to af deres smukke plakater, de kom hurtigt og var godt pakket ind, så de ikke skulle tage skade undervejs - køber der gerne igen :-)

Vastaus yritykseltä Madusen
Hurtig levering og godt pakket
Fantastisk god og hurtig service 👍
De smukkeste plakater og super god service
Har i forbindelse med en konkurrence vundet en gratis plakat på Madusen’s Instagram side, og jeg er ovenud tilfreds. Helt sikkert ikke sidste gang jeg skal have noget derfra. Super flotte plakater både med deres eget design og billeder, samt kan man også få printet egne personlige billeder, hvilke jeg er super fan af. Lækker kvalitet, flotte plakater, gode priser, super service og nem og hurtig levering. Er vild med at følge med på deres Instagram og Facebook profiler hvor de hele tiden ligger nye opslag ud, med både nye designs, ideer og information.
Alt i alt super god oplevelse, service og produkt!
Hurtig ekspedition og god service
Flot billede!
Super fin service hurtig levering