Madusen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Super flot produkt. God service og hjælp ved spørgsmål. Har bestilt fotoplakater nogen gange og de er virkelig flotte.

Jeg købte 2 indrammede plakater… de blev leveret lynhurtigt. Desværre havde GLS smadret begge rammer og beskadiget plakaterne (på trods af meget fin emballering og “Fragile” mærker). Jeg skrev straks... Näytä lisää

Har i forbindelse med en konkurrence vundet en gratis plakat på Madusen’s Instagram side, og jeg er ovenud tilfreds. Helt sikkert ikke sidste gang jeg skal have noget derfra. Super flotte plakater bå... Näytä lisää

Fantastisk god service Bestemt ikke sidste gang vi handler hos dig, god service ekstrem flotte plakater og fødselaren blev rørt over gaven pga de smukke farver Venlig hilsen Else Jensen

1. Valokuvien tulostuspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Byplakater fra Madusen - Plakater fra store og små byer

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Første levering gik hurtig

Første levering gik hurtig. Desværre blev pakken smadret under transporten. Da jeg så skulle have en ny, syntes jeg der gik lidt lang tid, inden den blev afsendt. Men ellers god service.

11. lokakuuta 2023

Plakat beskadiget

Let at bestille på webshop og hurtig levering, men plakaten havde en skade, da jeg modtog den.

18. syyskuuta 2023
Madusen-logo

Vastaus yritykseltä Madusen

Kære Mette
Jeg er ked af, af det kun kunne blive til en 3-stjernet anmeldelse på grund af en skade. Jeg kan ikke se, at du har haft kontaktet os vedr. skaden? Vi går utroligt meget op i at vores kunder har haft en god oplevelse når de handler hos os. Vi svarer altid på henvendelser samme dag og som regel få minutter efter, så du havde selvfølgelig modtaget en ny plakat dagen efter, hvis du havde kontaktet os. Vil du sende mig en mail på info@madusen.dk med et billede af skaden, så sender jeg en ny plakat afsted til dig.
Mange hilsner og god weekend
- Sisse
Ejer og indehaver af Madusen

Fantastisk service

Da jeg pakkede varen ud var der et buk på plakaten.

Jeg skrev en mail tæt på lukketid og 2 min efter kom der svar.

Svaret var, at der ville blive sendt en ny og ud fra gls kunne jeg se den var pakket samme dag. Top service.

3. syyskuuta 2023

Fedt koncept

Mega nice koncept og dejlig kundeservice! Det eneste jeg ville ønske var at billedet stod lidt skarpere i kvaliteten men hey til 900kr for en fin ramme og flot billede, så gør det ikke noget.
Ville helt sikkert bruge dem igen

21. elokuuta 2023
Madusen-logo

Vastaus yritykseltä Madusen

Kære Sidse,

Tak for din fine anmeldelse og for at vælge os. Vi sætter stor pris på din støtte og feedback. 🙏🏼
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores koncept og kundeservice. ☺️

Vores mål er altid at levere det bedst mulige resultat af kundernes fotografier. Dog afhænger skarpheden af billedets oprindelige kvalitet. Uanset hvor dygtige vi er, kan vi desværre ikke gøre billedet skarpere end det oprindelige fotografi tillader.

Vi kan ikke garantere samme skarphed på billeder, vi ikke selv har fotograferet, som på de billeder man kan vælge imellem på vores hjemmeside.
Dog lader vi altid kunderne vide inden, hvis vi ikke mener, at billedet egner sig til at blive printet.

Jeg håber mit svar giver mening og at du stadig er glad for rammen og billedet trods dette.☺️

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang tak for din tillid og støtte.

Med venlig hilsen,
Sisse Jensen