Via financieel adviseur bij Maatwerk terecht gekomen om woning te laten taxeren. Alles was snel geregeld en taxateur Mevrouw Fleur RoHS- Strijbos was zeer deskundig en en duidelijk . Alles was snel en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Uitstekende service! De communicatie verliep zeer vlot, met snelle reacties. Dit via email als ook whatsapp! De taxateur was vriendelijk en professioneel, nam de tijd om duidelijk uit te leggen waarv... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben zeer tevreden hoe alles wordt/werd aangepakt. Maatwerk heeft verstand van zaken en weten precies waar ze moeten zijn. De persoonlijke begeleiding door Grietje Looiestein was uitstekend... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben een desktop taxatie laten doen voor onze nieuwe woning en dit ging vrij vlot en netjes Onze oude woning moet helaas gewoon getaxeerd worden daar kon geen desktop taxatie voor gedaan word... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Maatwerk is een toonaangevende serviceprovider op het gebied van additionele diensten tijdens het regelen van een hypotheek of het aan- en verkopen van een woning. We bieden een veilige cloud-based platform waar klanten, taxateurs, financieel adviseurs, geldverstrekkers, banken en tussenpersonen elkaar kunnen vinden via het extranet of mobiele app. Dit platform zorgt ervoor dat alle partijen snel met elkaar kunnen schakelen tijdens een complex proces, zoals het kopen van een woning of het afsluiten van een hypotheek. Onze centrale helpdesk is het aanspreekpunt en zorgt voor een vlotte communicatie. Om deze service zijn we door vele grote banken in Nederland verkozen tot hun voorkeurspartij.
Schweitzerlaan 76, 1187 JD, Amstelveen, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
duidelijk, klantgericht, klantvriendelijk, deskundig, prompt, volgens afspraak.
Via financieel adviseur bij Maatwerk terecht gekomen om woning te laten taxeren. Alles was snel geregeld en taxateur Mevrouw Fleur RoHS- Strijbos was zeer deskundig en en duidelijk . Alles was snel en goed geregeld

Vastaus yritykseltä Maatwerk
snel en deskundige taxatie. en een duidelijk en uitgebreid rapport.

Vastaus yritykseltä Maatwerk
Snel en (voorzover ik kan beoordelen) deskundig advies. Duidelijk en uitgebreid rapport.

Vastaus yritykseltä Maatwerk
Professioneel,klantvriendelijk en een snelle afhandeling. Duidelijk taxatierapport.

Vastaus yritykseltä Maatwerk
De afspraken zijn nagekomen en op een vriendelijke wijze uitleg gehad hoe het energielabel te verkrijgen.

Vastaus yritykseltä Maatwerk
We lieten een taxatie doen van ons huis. Maatwerk reageerde snel en er was in enkele dagen een afspraak gemaakt. Na de taxatie was het rapport binnen 5 dagen in ons bezit. De communicatie was heel goed en accuraat.

Vastaus yritykseltä Maatwerk
Ik ben snel en goed geholpen. De communicatie via e-mail en whatsapp was snel en duidelijk.
De taxateur was professioneel en vriendelijk. Hij heeft alles goed uitgelegd. Het rapport heb ik dezelfde dag ontvangen. Sneller kan niet. Ik ben zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Maatwerk
de communicatie is prima. Tijdig en compleet. De gestelde termijnen worden gehaald. Gewoon goed dus.

Vastaus yritykseltä Maatwerk
Truly professional and quite fast and at a very reasonable price.

Vastaus yritykseltä Maatwerk
Ons verzoek op een snelle en effectieve wijze gerealiseerd en geconcretiseerd tegen zeer acceptabele prijsstelling

Vastaus yritykseltä Maatwerk
Service en communicatie was snel en duidelijk, zowel via mail als via whatsapp. Taxateur was kundig en enthousiast.

Vastaus yritykseltä Maatwerk
De communicatie is helder en accuraat. De online omgeving werkt goed. De taxateur is professioneel en vriendelijk. Daarnaast is het gehele proces van het maken van de afspraak, tot het volledige rapport in twee weken afgerond.

Vastaus yritykseltä Maatwerk
Kundige en professionele mensen. Contact verliep prettig en soepel

Vastaus yritykseltä Maatwerk
Voor een verhoging van onze hypotheek kregen we een desktop taxatie van ons huis. Dit werd snel en adequaat afgehandeld. Wij zijn heel erg tevreden. Top!

Vastaus yritykseltä Maatwerk
Onze oude woning moet helaas gewoon getaxeerd worden daar kon geen desktop taxatie voor gedaan worden. Daar zitten we nu op te wachten
Er is wel iemand geweest om onze woning een energie label te geven en dat is snel gebeurd de volgende dag hadden we deze al binnen
de mensen die voor maatwerk werken zijn vriendelijk en kundig .

Vastaus yritykseltä Maatwerk
Via financieel adviseur bij Maatwerk terecht gekomen om onze toekomstige woning te laten taxeren.
Maatwerk heeft gezorgd voor een ter zake deskundige taxateur die een zeer uitgebreid taxatierapport heeft opgesteld.
Pluspunt van Maatwerk is dat er duidelijke communicatie is tijdens de stappen in het taxatiestappenplan.
Door Maatwerk gevraagde feedback werd snel en serieus beantwoord en actie hierop ondernemen.
Resumé: zeer tevreden over het werk en de werkwijze van Maatwerk.

Vastaus yritykseltä Maatwerk
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.